- 23 Ekim 2024
- 1.190
- 1.682
- 48
- Konu Sahibi mayala katar
- #11.441
Aşkım sendende ben testi atarken pazartesi pozitif kan testi atmanı bekliyorumYok yok yanıltmaz kuzum baya iyi o markaGelsin bebiş
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aşkım sendende ben testi atarken pazartesi pozitif kan testi atmanı bekliyorumYok yok yanıltmaz kuzum baya iyi o markaGelsin bebiş
![]()
Paralı bebeklerEvet kasıma da kalabilir benimki olsunlar da artık idare ederiz nazlı bireyciklerimizi![]()
Gerçekten öyle hatta belirtim yok diye eşimin yanında üzüldüm sürekli, Allah istemiyor demek diye, bel ağrım var ama öyle waooww değil hafif geçip gidiyor normal dikkat çekici değilİçim rahatladı![]()
Ayy sana bakmaya geldim ama idrar için erkendir belkiiiiKızlarr idrar testi yaptım bugün koca bir negatif![]()
Ayy inşallah kuzumm inşallahAşkım sendende ben testi atarken pazartesi pozitif kan testi atmanı bekliyorum![]()
Çok ihtimal vermiyorum kuzum ben yaAyy sana bakmaya geldim ama idrar için erkendir belkiiii
Yok bekliyorumÇok ihtimal vermiyorum kuzum ben yaEe sonucun çıktı mı
![]()
Benimki de 24 Kasım gosteriyorBenim şu an tahmini doğum 23 aralık gösteriyor18 mart sat, 7 nisan transfer oğlak is loading…
![]()
Ayy hadi güzel haberler gelsin inşallahYok bekliyorum
Bende her akşam geldiğinde bugünde belirtim yok diyordum eşime biraz önce okudum yazdıklarınızı da bak işte diyorParalı bebekler
Gerçekten öyle hatta belirtim yok diye eşimin yanında üzüldüm sürekli, Allah istemiyor demek diye, bel ağrım var ama öyle waooww değil hafif geçip gidiyor normal dikkat çekici değil
Hayırlı haberler alalım inşallah bekliyoruz canım seniYok bekliyorum
Ay resmen minik ben burdayım diye el sallamış bize maşallah hep böyle güzel ilerlesin sürecin canımKızlar gut mornink
Ben test yaptım şimdi, 3-4 dk içinde derinlerde bid şeyler çıktı
Görebiliyormusunhz aşkımsular
Aşkım teraziler çok dengesiz oluyormuş doğru mu buBenimki de 24 Kasım gosteriyoren sevdiğim ve en anlastigim burç akrep
ama benimki o tarihe kalmaz büyük ihtimal terazi olacak babasi gibi
![]()
çok sevindim. günden güne koyulaşacak o canımmmKızlar gut mornink
Canım benim çok teşekkür ederim hepimizin inşallahAy resmen minik ben burdayım diye el sallamış bize maşallah hep böyle güzel ilerlesin sürecin canım![]()
Teşekkür ederim amin canımm darısı bekleyenlerin başına inşallahçok sevindim. günden güne koyulaşacak o canımmm
Valla kadın terazi hiç tanimadimAşkım teraziler çok dengesiz oluyormuş doğru mu buşu öyle karar veriyor birazdan böyle diyorlar, acaba bu kadın teraziler için geçerlimi
Eveeetttt yaaaa var var valla seni düşündüm az önce girip bakayım dedim, şu dondurulmuşa pgt yapan arkadaşın noldu tuttu mu acaba diyeKızlar gut mornink
Benim kızım oğlak, gayet iyi, düşünceli, dikkatli, planlı , temiz daha ne istiyorsunBenim şu an tahmini doğum 23 aralık gösteriyor18 mart sat, 7 nisan transfer oğlak is loading…
![]()
Eee peki kan verdiniz mi ? Belkide idrara geç geciyordur kan versenizO kadar kötü bir durum ki çok iyi anlıyorum siziçok umutluydum ama olmadı,zaten hep negatif görmeye alışmıştım
Yaa seni çok iyi anlıyorum kuzum ama hani kesin sonuç kanda çıkıyor ya hani yeni yeni cikiyordur ne biyim ben öyle olmasını diliyorumPredictorla yaptım kuzum hassasiyeti 12.5 mu ne test günü minimum 50 olmasını bekliyorlarYarın test günüm normalde pozitif olma olasılığı sıfır
Allahtan ümit kesilmez ama kendimi kandırmanında çok anlamı yok
![]()