Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Paralı bebekler 😂

Gerçekten öyle hatta belirtim yok diye eşimin yanında üzüldüm sürekli, Allah istemiyor demek diye, bel ağrım var ama öyle waooww değil hafif geçip gidiyor normal dikkat çekici değil
Bende her akşam geldiğinde bugünde belirtim yok diyordum eşime biraz önce okudum yazdıklarınızı da bak işte diyor 😂😂

Aşkım teraziler çok dengesiz oluyormuş doğru mu bu😂 şu öyle karar veriyor birazdan böyle diyorlar, acaba bu kadın teraziler için geçerlimi
Valla kadın terazi hiç tanimadim😅 ama dayım ve kocam terazi dengesiz değiller sakinler aslında kendilerini tutarlar tutarlar hiç patlamayacaklari şeyde patlarlar😅 ne alaka dersin ama çok sık olmaz uzun da sürmez tek dengesizlikleri bu 😃

Kızlar gut mornink 😂💐
Ben test yaptım şimdi, 3-4 dk içinde derinlerde bid şeyler çıktı 🥲🥲🥲
Görebiliyormusunhz aşkımsular
Eveeetttt yaaaa var var valla seni düşündüm az önce girip bakayım dedim, şu dondurulmuşa pgt yapan arkadaşın noldu tuttu mu acaba diye 😀 çok sevindim inşallah sağlıkla ilerler 🙏🏾

Predictorla yaptım kuzum hassasiyeti 12.5 mu ne test günü minimum 50 olmasını bekliyorlar😔 Yarın test günüm normalde pozitif olma olasılığı sıfır😔 Allahtan ümit kesilmez ama kendimi kandırmanında çok anlamı yok😔😔
Yaa seni çok iyi anlıyorum kuzum ama hani kesin sonuç kanda çıkıyor ya hani yeni yeni cikiyordur ne biyim ben öyle olmasını diliyorum 🤲🤲🤲

Back
X