- Konu Sahibi mayala katar
- #11.481
Canım kaçıncı gündü? Çok üzüldüm.Kan negatif

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım kaçıncı gündü? Çok üzüldüm.Kan negatif
9Canım kaçıncı gündü? Çok üzüldüm.![]()
12.güne kan tahlilini verdiler, eşim şu an kan vermemi istemiyor o gün verirsin diyor, ama beni anlamıyor ne kadar üzüntü stres içinde olduğumu o kadar kan tahlili yaptırmak istiyorum kiEee peki kan verdiniz mi ? Belkide idrara geç geciyordur kan verseniz![]()
Evet evet kesinlikle bende onlarla konuşuyorum zatenBiz çok sevimliyizdir lütfenzorda değiliz hayat bizi bu hale getirdi
![]()
Anladım tamam çok teşekkür ederimmYa ilişki olmak zorunda değil, sperm çıkışı olması yeterli, bugün sperm çıkışı olsa 2-5 gün diyorlar salı da uygun çarşamba da test için
Ya yumurtalar en az kaç mm olmalı ki? Opudan evvel çatlatma iğnesi mi vuruluyor???Kızlar toplam 8’e yakın yumurtam olmuş ama şu anlık 3 tanesi 17 mm üzerinde. Bugün son kez büyütme ve çatlamama iğnelerini yapıp gece 11’de ovitrelle vuracağız. Pazartesi 9 buçukta opu vardua edelim minimum 5 tane toplamaya uygun olsun
![]()
Valla ben de öyleyim akşam yatarken bakalim yarin ne belirtim olacak diyorum gün sonunda hiç bisey olmamış oluyorBende her akşam geldiğinde bugünde belirtim yok diyordum eşime biraz önce okudum yazdıklarınızı da bak işte diyor![]()
Canım çok sevindim senin adına hayırlı olsun inşallah sen dondurulmuş embriyoya mi genetik yaptirmistin yapıyorlar mi donmusaAşkım sendende ben testi atarken pazartesi pozitif kan testi atmanı bekliyorum![]()
Al benden de o kadar hahhaValla ben de öyleyim akşam yatarken bakalim yarin ne belirtim olacak diyorum gün sonunda hiç bisey olmamış oluyor![]()
Canim saydığın bu ilaçların içinden sadece progestan fitil kullanıyorum ateş basması yüzünden ilk başlarda çok afedersin gece şortla yatıyordum transferden sonra yani simdi terli uyaniyorum düşünTransfer öncesi Progestan fitil, monodoks antibiyotik ve prednol tablet kullanıyorum.
Bu ilaçların özellikle progestan fitilin ateş ve halsizlik yapma durumu var mı arkadaşlar?
Gribal vs. bir enfeksiyon mu yoksa ilaçların etkisi mi anlayamadık 4 gün sonra transfer var endişe yarattı bu durum biraz.
Çok iyi anlıyorum sizi ama maalesef yeri geliyor eşimiz bile anlamiyor12.güne kan tahlilini verdiler, eşim şu an kan vermemi istemiyor o gün verirsin diyor, ama beni anlamıyor ne kadar üzüntü stres içinde olduğumu o kadar kan tahlili yaptırmak istiyorum kişu an mahvoldum gerçekten ağlamaktan kendime gelemiyorum sabahtan beri
Çok üzüldüm canım kalbim sizinle atıyor çok iyi anlıyorum neler hissettiğinizi tesellisi yok rabbim gönül ferahlığı versin mucizesiyle sevindirsin en kısa süredeKan negatif
Evet canım donmuşa yaptırdım ben maalesefCanım çok sevindim senin adına hayırlı olsun inşallah sen dondurulmuş embriyoya mi genetik yaptirmistin yapıyorlar mi donmusa
Canım benim kaçıncı gününKızlarr idrar testi yaptım bugün koca bir negatif![]()
İnşallah kuzum inşallah gönülden geçen o amaYaa seni çok iyi anlıyorum kuzum ama hani kesin sonuç kanda çıkıyor ya hani yeni yeni cikiyordur ne biyim ben öyle olmasını diliyorum![]()
9 kuzumCanım benim kaçıncı günün