Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Transfer öncesi Progestan fitil, monodoks antibiyotik ve prednol tablet kullanıyorum.
Bu ilaçların özellikle progestan fitilin ateş ve halsizlik yapma durumu var mı arkadaşlar?

Gribal vs. bir enfeksiyon mu yoksa ilaçların etkisi mi anlayamadık 4 gün sonra transfer var endişe yarattı bu durum biraz.

Eee peki kan verdiniz mi ? Belkide idrara geç geciyordur kan verseniz 🤔🤔
12.güne kan tahlilini verdiler, eşim şu an kan vermemi istemiyor o gün verirsin diyor, ama beni anlamıyor ne kadar üzüntü stres içinde olduğumu o kadar kan tahlili yaptırmak istiyorum ki😪 şu an mahvoldum gerçekten ağlamaktan kendime gelemiyorum sabahtan beri

Kızlar toplam 8’e yakın yumurtam olmuş ama şu anlık 3 tanesi 17 mm üzerinde. Bugün son kez büyütme ve çatlamama iğnelerini yapıp gece 11’de ovitrelle vuracağız. Pazartesi 9 buçukta opu var 🩷🩷 dua edelim minimum 5 tane toplamaya uygun olsun 🥹🩷🌸
Ya yumurtalar en az kaç mm olmalı ki? Opudan evvel çatlatma iğnesi mi vuruluyor???

Transfer öncesi Progestan fitil, monodoks antibiyotik ve prednol tablet kullanıyorum.
Bu ilaçların özellikle progestan fitilin ateş ve halsizlik yapma durumu var mı arkadaşlar?

Gribal vs. bir enfeksiyon mu yoksa ilaçların etkisi mi anlayamadık 4 gün sonra transfer var endişe yarattı bu durum biraz.
Canim saydığın bu ilaçların içinden sadece progestan fitil kullanıyorum ateş basması yüzünden ilk başlarda çok afedersin gece şortla yatıyordum transferden sonra yani simdi terli uyaniyorum düşün 🤭🤭 ama diğerlerini bilmiyorum 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

12.güne kan tahlilini verdiler, eşim şu an kan vermemi istemiyor o gün verirsin diyor, ama beni anlamıyor ne kadar üzüntü stres içinde olduğumu o kadar kan tahlili yaptırmak istiyorum ki😪 şu an mahvoldum gerçekten ağlamaktan kendime gelemiyorum sabahtan beri
Çok iyi anlıyorum sizi ama maalesef yeri geliyor eşimiz bile anlamiyor 😥😥 kendinizi bu kadar yipratmayin nolur sonra ayağa kalkmak zor oluyor eee gidicek daha yolunuz var şimdiden böyle yapmayın 😔😔😔

Back
X