- 24 Kasım 2021
- 5.081
- 6.316
- 31
-
- Konu Sahibi Papatya0593
- #40.261
Canım og nin muhallebi karışımını bizim ki seviyor azıcık ta pekmez damlatıyorum , alıp bi denesene sever belkiBen de o gerekçeye sığındım. Diş çıkarma süreci olumsuz etkiliyordur sonradan yer diye inanmak istiyorum.
Canım daha küçükler ya anlamazlar hayırdan bence dün bezini değiştirirken bende sinir oldum bu aradaArkadaşlar bebeklere birşeyi yapmasını istemediğimizde nasıl davranmamız lazım? Oğlum o kadar hareketli ki bezini bile değiştiremiyorum. İlk defa kızdım artık yeter artık diye bağırıp kaşlarımı çattım hiç gülmedim bir süre. Oğlum da oyun yapıyorum sanıp gülümsedi baktı ben gülmüyorum o da ciddileşti gözlerini benden kaçırdı kafasını yana çevirdi. Bi içim acıdı böyle olunca. Yanlış bişey yapmak istemiyorum çok hayırcı bir anne de olmak istemiyorum ama nasıl davranmalıyım hiç bilmiyorum bilen var mı ya da bununla ilgili kitap, podcast vs önerisi olan var mı? Çünkü bir sınır koymazsam ileride çok pişman olacağın gibi hissediyorum şimdiden bizi parmağında oynatıyor.
Arkadaşlar bebeklere birşeyi yapmasını istemediğimizde nasıl davranmamız lazım? Oğlum o kadar hareketli ki bezini bile değiştiremiyorum. İlk defa kızdım artık yeter artık diye bağırıp kaşlarımı çattım hiç gülmedim bir süre. Oğlum da oyun yapıyorum sanıp gülümsedi baktı ben gülmüyorum o da ciddileşti gözlerini benden kaçırdı kafasını yana çevirdi. Bi içim acıdı böyle olunca. Yanlış bişey yapmak istemiyorum çok hayırcı bir anne de olmak istemiyorum ama nasıl davranmalıyım hiç bilmiyorum bilen var mı ya da bununla ilgili kitap, podcast vs önerisi olan var mı? Çünkü bir sınır koymazsam ileride çok pişman olacağın gibi hissediyorum şimdiden bizi parmağında oynatıyor.
Canım og nin muhallebi karışımını bizim ki seviyor azıcık ta pekmez damlatıyorum , alıp bi denesene sever belki
Tabi canım bende dikkat ediyorum içeriklere bunda tam buğday unu tam yulaf unu tam pirinç unu var mesela toz karışım aslında bi çeşit un çorbası yapıyorsunHazır hiçbir şey vermeyin diyorlar. Bu dediğin toz karışım di mi. Öyle bi şeyse denerim
Ben de o keşfedip mutlu oldukça çok mutlu oluyorum hiç sınırlamak da istemiyorum ama bazen sabrımın tükendiği oluyor maalesef. Hele bi kalabalığa girsin kuzenini falan görsün bütün düzeni şaşıyor uyumak bilmiyor doğru düzgün meme bile emmiyor oyuna geri dönsem diye. Bu aydan sonra biz hiç yerimizde oturmayacağız anlaşıldıBen de bu aralar bezini değiştirirken çok zorlanıyorum. Çok hareket ediyor ki bundan sonra daha da hareketlenecekler. 6.aydan sonra iyice artıyor hareket kapasiteleri çünkü.
Her şeyi yeni yeni keşfediyorlar ve bu harika geliyor bana.
Hiç kızmıyorum. Sınır koymak için çok çok erken.
7 yaşına kadar zaten anlamıyorlar çoğu şeyi.
Ama ben de mesela gece gözünü açarsa asla gülmüyorum ona ki yatma vakti olduğunu anlasın ve oyun istemesin. Ancak öyle ufak ufak önlem alabiliriz
Ben şşşt diyorum duruyor bi 5 sn falan:)Arkadaşlar bebeklere birşeyi yapmasını istemediğimizde nasıl davranmamız lazım? Oğlum o kadar hareketli ki bezini bile değiştiremiyorum. İlk defa kızdım artık yeter artık diye bağırıp kaşlarımı çattım hiç gülmedim bir süre. Oğlum da oyun yapıyorum sanıp gülümsedi baktı ben gülmüyorum o da ciddileşti gözlerini benden kaçırdı kafasını yana çevirdi. Bi içim acıdı böyle olunca. Yanlış bişey yapmak istemiyorum çok hayırcı bir anne de olmak istemiyorum ama nasıl davranmalıyım hiç bilmiyorum bilen var mı ya da bununla ilgili kitap, podcast vs önerisi olan var mı? Çünkü bir sınır koymazsam ileride çok pişman olacağın gibi hissediyorum şimdiden bizi parmağında oynatıyor.
Aynısını bende yaptım o gülünce bende güldümArkadaşlar bebeklere birşeyi yapmasını istemediğimizde nasıl davranmamız lazım? Oğlum o kadar hareketli ki bezini bile değiştiremiyorum. İlk defa kızdım artık yeter artık diye bağırıp kaşlarımı çattım hiç gülmedim bir süre. Oğlum da oyun yapıyorum sanıp gülümsedi baktı ben gülmüyorum o da ciddileşti gözlerini benden kaçırdı kafasını yana çevirdi. Bi içim acıdı böyle olunca. Yanlış bişey yapmak istemiyorum çok hayırcı bir anne de olmak istemiyorum ama nasıl davranmalıyım hiç bilmiyorum bilen var mı ya da bununla ilgili kitap, podcast vs önerisi olan var mı? Çünkü bir sınır koymazsam ileride çok pişman olacağın gibi hissediyorum şimdiden bizi parmağında oynatıyor.
Ay maşallah çabukta yürür o zamanBirde Biz iki gündür emekleme başladık tek başına artık bırakamıyorum en garibi ise ben daha yastıklarla bile oturtmamışken emeklerken bir anda oturur pozisyona geliyor ve dengesini kurup oturuyor çok şaşırdımbiz bişeyler göstermesekte onlar keşfedip gelişiyorlar
Bir anda oluyor ya bir bakmışsın emekliyor aşırı hızlı büyüyorlarAy maşallah çabukta yürür o zamanbizim ki hiç uzanmak istemiyor o yüzden döndüğünü de göremiyorum hep oturuyor uyanıkken, nasıl emekliden merak ediyorum bnde
Bizimki de sürünüyor bir süredir. Hele yeni değişik bişey görsün hızlı hızlı bi gidişi var çok komik. Kalça bacak hareketini çözdü de kollarını nasıl yapması gerektiğini çözemedi daha.Bir anda oluyor ya bir bakmışsın emekliyor aşırı hızlı büyüyorlar
canım güzel oturuyordu demi emeklemeden, benim ki çok güzel oturuyor ama hiç emekleme belirtisi yoksürünüyosa emeklemesi yakın canım bizimkide öyleydi çünkü
Desteksiz oturamıyodu canım mama sandalyesine oturuyodu ama yerde yastıkla vs. Oturtmadım ben düşüyordu bence oturma ile ilgisi yok ya henüz keşfetmedi senin bebiş emeklemeyicanım güzel oturuyordu demi emeklemeden, benim ki çok güzel oturuyor ama hiç emekleme belirtisi yok
Hazır hiçbir şey vermeyin diyorlar. Bu dediğin toz karışım di mi. Öyle bi şeyse denerim
İşiniz ney merak ettimBenim kızım da döne döne her yere gidiyor. Aslında emekleme pozisyonu alıyordu. Ama dönmeyi keşfettişak diye kafayı yere atıyor ama kaskımız koruyor
Ek gıda ben beceriksiz davranıyorum. Tam geçemedik ama bebek irmiği ile meyve yapıyorum. Bazen sebze pirinç çorba gibi bir şey yapıyorum. Yoğurt istediğim gibi olmadı. Peynir ne versem bilemedim. Kendim yapmaya zamanın yok. Bir de şu markalar var ya hangilerinden aldınız? Tarhana vs kendimizin yaptığı var? Yumurta denemedim hala. Yeni araştırmalar beyazı da verebilirsiniz diyormuş?
Dün bababa dedi ama kardeşimle konuşurken baba duyamadı daha bir daha söylemedi. Alkış yapıyor, ellerimi şıklatırken bakıyor. El hareketlerini çok iyi izliyor
Başka neler yapıyorlar sizinkiler. Asla kıyaslamak için sormuyorum. Gelişimini benim çok iyi takip etmem gerekiyor özel durumundan dolayı. İşin içinde olan biriyim ama terzi kendi söküğünü dikemiyor.
Mama sandalyesine oturttun mu canım? Orda güzel oturuyorlar genelde.Kızlar Gülce bugün 6 aylık oldu. Ek gıdaya başlayacağım. Ama doktor kendi başına oturmadan başlanmaz dedi. Youtubeda Osman Gönülal da aynısını söyledi. Desteksiz oturamıyor. Napayım?