2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Kızlar Gülce bugün 6 aylık oldu. Ek gıdaya başlayacağım. Ama doktor kendi başına oturmadan başlanmaz dedi. Youtubeda Osman Gönülal da aynısını söyledi. Desteksiz oturamıyor. Napayım?

Kızlar Gülce bugün 6 aylık oldu. Ek gıdaya başlayacağım. Ama doktor kendi başına oturmadan başlanmaz dedi. Youtubeda Osman Gönülal da aynısını söyledi. Desteksiz oturamıyor. Napayım?
8ci ayda desteksiz oturuyor o zamana kadar beklicenmi? Bizim doktor dik yemek yedir yatmasin dedi. Bizimkide oturamiyor halen ama mama sandalyesinde yedirmeye calisiyorum. Bunu ilk defa duydum.

Canım kilosu nasıl
Benim ki oturuyor ama yeri geliyor devriliyorda yani mama sandalyesinde yediriyoruz zaten
Ve süt artık az gelir onlara içindeki vitamin mineral de yetersiz miş
Ama
Doktor başlama dediyse net bi şekilde doktoru dinlemende fayda var
Demek ki öylesi uygun hiç takma
Bekle bakalım

Biz de destekli otururken başladık. Doktorumuz destekli oturtup kafasını dik tutuyo mu diye baktı başlayabilirsiniz dedi bana.

Valla benim iyice karıştı canım, sanki çok verince de kabız oluyor ama istekli benim ki, bugün yarım yumurta çeyrek elma 4-5 büyük taneli üzüm yedi , çok mu sizce?
Valla ben de anlamadım kimisi normal öğün gibi veriyor. Senin verdiklerin çok değil ona göre. Ben tadım yaptırıyordum ama etraftaki herkes az veriyosun dedi ben de artırdım. Bizimki de bugün armutlu irmikli cevizli muhallebi yarım çay bardağı, akşam da iki sardalya balığı yanında 2 tatlı kaşığı sarımsaklı havuç püresi yedi. Kabızlık bizde de var 2-3 günde bir yapıyor kakasını… Ek gıda süreci kafamı karıştırdı biraz benim napacağımı şaşırdım

Maşallah canım valla bende onun talep ettiğinden az veriyorum şuan bugün de bebek tarhanası verdim , bence artık kafamıza göre takılacaz ya şekere tuza dikkat edip vereceğiz az az herşeyden

Maşallah canım valla bende onun talep ettiğinden az veriyorum şuan bugün de bebek tarhanası verdim , bence artık kafamıza göre takılacaz ya şekere tuza dikkat edip vereceğiz az az herşeyden
Bu arada ben gecen hoşaf yaptim tadi eksimsi oldu icmedi icine elma suyu konsantresi almistim ondan koydum tadi baya sekerli gibi.oldu icti oneririm valla guzel bi yontemmis

Ben iki öğün şeklinde veriyorum. alışsın istiyorum öğün mantığına. ilk öğünü 11 gibi labne avakado yumurta vs. Kahvaltıya yakın şeyler veriyorum ikinci öğünü de akşam bizle yemekte veriyorum onu da masasına oturtuyorum cacık sebze çorbası muhallebi vb. İkisinin toplamını bir çay bardağı geçmeyecek şekilde koyuyorum tabağa zaten tamamını bitiremiyor. Kabızlık yaşamadık ek gıda öncesi gibi devam ediyor.

Ay nasıl güzel gözleri var maşallah annesi zorlama ya geçici geçecek bu dönem inanıyorum , mama mı ver diyor onu mu emmek istiyor biberonla

Diş çıkarma dönemi iştahsızlık oluyor diye okumuştum belki ondandır baskı yapmamak en iyisi şuan zaten mama, anne sütü ile beslenmeleri daha uygun gözleri muhteşem çok güzel bir kız olacak belli biraz annesine çektiriyor ama

Ayyy gozlere bak yerimmm canim ek gidayi unutmasi icin 1 gun yada 2 gun hicbisi vermesen sonra bi daha denesen.

Ay nasıl güzel gözleri var maşallah annesi zorlama ya geçici geçecek bu dönem inanıyorum , mama mı ver diyor onu mu emmek istiyor biberonla

Mamayı çok seviyor. Ona şükrediyorum. Onu yemese zaten gelişemez. zorlayamıyorum istesem de. Ağladığı için en çok 3-4 kaşık veriyorum. Geçip gider inşallah. Yeter ki o iyi olsun vitaminini alsın.

Ayyy gozlere bak yerimmm canim ek gidayi unutmasi icin 1 gun yada 2 gun hicbisi vermesen sonra bi daha denesen.

Onu da denedim hiçbir işe yaramadı maalesef. Geçici bir süreç olmasını diliyorum.

Ben de o gerekçeye sığındım. Diş çıkarma süreci olumsuz etkiliyordur sonradan yer diye inanmak istiyorum.

Ben de o gerekçeye sığındım. Diş çıkarma süreci olumsuz etkiliyordur sonradan yer diye inanmak istiyorum.
Canım oda etkiler ve hep böyle gitmez mümkün değil bak her geçen gün mide kapasitesi büyüyor bizim bile hala damak tadımız değişiyor , giderek adapte olacak sevmiyor dediğin şeyleri bile seve seve yiyecek Allahın izniyle, hiç merak etme, benim yeme problemim yok ama benim ki de gece beni hala perişan ediyor o kadar özledim ki şöyle yatağımda bi rahatça uyumayı, bi sağ memede bi sol memede hep 40-45 dk da bi ıı ıı sesiyle kopartamadım memeden yatağına da alıştıramadım resmen emziğinin tüm gece, hepimiz bişeyle imtihan oluyoruz gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…