2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Annelik tüm duyguları aynı anda yaşamak. ❤️ ağzına almıyor mu o kapağı 🤭 bizimki her şeyi ağzına alıyor. Bizde de abiden kalan oyuncaklar var.

Avukatannece var yeni takip ediyorum. İçimizden biri olabilir 🙈🤭 ek gıdaya yeni başladı.
alıyor canım herşeyii elimden geldiğince yıkayıp dezenfekte ediyorum ama bazen yetişemiyorum valla , ellerini yıkamaya üstünü başını sık değiştirmeye dikkat ediyorum inşallah mikrop kapmaz.

Canım ilbilgeden ve birannebirece sayfalarını çok beğeniyorum tavsiye ederim.
Tarhana bu işin olmazsa olmazıymış ☺️
Birçok ürünü og natural den aldım kendi sayfasında daha ucuz, tavsiye ederim. Sen tadımları bitir takıldıkça ben aklıma gelenleri yazarım.
Ay ben hep trendyoldan aldım inşallah kazıklanmamışımdır😅

Oğlum çok hasta kızlar 😞 ateşle ayrı uğraşıyoruz ilaçlı hava verme işiyle ayrı.
Tamamen iştahı kapandı. Sadece gece emiyor. Gündüz için mama aldım içmiyor. Ek gıdaya asla ağzını açmıyor 😞
Çok kötü durumdayım moralim alt üst oldu..
Canım geçici bir süreç hasta olduğu için öyle yapıyor, sen tekrar oturtursun düzeni , bozma moralini lütfen

alıyor canım herşeyii elimden geldiğince yıkayıp dezenfekte ediyorum ama bazen yetişemiyorum valla , ellerini yıkamaya üstünü başını sık değiştirmeye dikkat ediyorum inşallah mikrop kapmaz.
Bizim evde bide kedi var dusun yani gecen gitti bebisin oyuncaginin üstüne gotunu koydu uyudu mesela:)) ekstra dikkat ediyorum bende şu uni baby nin biberon temizleyicisinden cok memnunum ya onunlq yikiyorum

Oğlum çok hasta kızlar 😞 ateşle ayrı uğraşıyoruz ilaçlı hava verme işiyle ayrı.
Tamamen iştahı kapandı. Sadece gece emiyor. Gündüz için mama aldım içmiyor. Ek gıdaya asla ağzını açmıyor 😞
Çok kötü durumdayım moralim alt üst oldu..
Tek değilsin 1 hafta oldu hala geçmedi ilk iki gün ateşliydi burun akıntısı derken öksürmeler başladı burnu hala geçmedi umarım uzun sürmez sizin birazdan yine doktora gideceğiz mahvolduk 😓

İnşallah 😞 Şu an en azından sütünü içebilseydi ya da mama. Böyle aç kalıyor bildiğin.
Canımvücufu hastalıkla savaşıyor bizde iştahımız kapanır hastalanınca midemiz bulanır ama aç hissetmeyiz çünkü vücudumuz yeni bir şeyle uğraşmak , yemek hazmetmek istemez mide yorulmasın diye, aç değil merak etme geçici bi süreç, tez zamanda iyileşsin inşallah ❤️🎈

Cnm nasil oldu hastalanmasi birindenmi kapti yoksa evde kendi kendinemi bende cok korkuyorum hasta olmasindan bebeklr kapali yerlere girmiyorum.
Babası okuldan getirdi ama biz oğlan gibi hasta olmadık ya. Aşılar da etkiledi galiba 🙁
Ben doğduğundan beri hapis hayatı yaşıyor gibiyim. 😪
Tek değilsin 1 hafta oldu hala geçmedi ilk iki gün ateşliydi burun akıntısı derken öksürmeler başladı burnu hala geçmedi umarım uzun sürmez sizin birazdan yine doktora gideceğiz mahvolduk 😓
Ah size de çok geçmiş olsun 😞 Biz de bugün kendi doktorumuza gideceğiz bakalım. Doktorumuz başka bir şehirde olduğu için ilk burda gösterdik ama hiçbir güzel gelişme yok 🙁 Acil şifalar diliyorum tüm hasta bebeklere

Canımvücufu hastalıkla savaşıyor bizde iştahımız kapanır hastalanınca midemiz bulanır ama aç hissetmeyiz çünkü vücudumuz yeni bir şeyle uğraşmak , yemek hazmetmek istemez mide yorulmasın diye, aç değil merak etme geçici bi süreç, tez zamanda iyileşsin inşallah ❤️🎈
Evet doğru söylüyorsun canım ama kıyamıyorum işte hiçbir şey gitmiyor boğazından 😢

Anlıyorum canım dün aşı olduğu yer nasıl kızarmış hemşireye sordum normal dedi ama içim açıyor gördükçe sende öylesin biliyorum
Bir de yemedikçe güçsüz kalıyor direnci düşüyor o nedenle yese daha çabuk toparlar diye düşünüyorum. Sonuçta anne sütü onun için ilaç şu an 🙁

X