- 24 Kasım 2021
- 5.081
- 6.316
- 31
-
- Konu Sahibi Papatya0593
- #40.321
Daha gençsin be o eskidenmiş 20 lik analar bende 30 umMemur:) 2. Zor ya yasim 34 1 taneye zor tahammul ediyom. Bide kres olayi gozumu korkutuyor o yuzden uzatabildigim kadar uzatacam izin olayını.
Canım erken daha ya emekleme için kimisinin gelişimi önde oluyor kimisinin geri hepsi normal bence, biz 6.5 aylığız emekleme yok rahat oturuyor, adım atmayı bilmiyor, canım adım atma hareketi içinde bence erken hatta annem oturma için de erken büyükler 7 ayda yek oturur 8 ayda pek oturur mu ne derlermişKızlar bebeğim 6 ay 1 haftalık henüz emeklemiyor ve desteksiz oturmuyor. Sizde durumlar nasıl? Bir de ayakta tuttuğumda adım atmayı bilmiyor, nasıl öğretebilirim?
Emekleme için erken, instada yonca görgül var fizyoterapist onun videolarına bi bakmanı tavsiye ederim arkadaşımKızlar bebeğim 6 ay 1 haftalık henüz emeklemiyor ve desteksiz oturmuyor. Sizde durumlar nasıl? Bir de ayakta tuttuğumda adım atmayı bilmiyor, nasıl öğretebilirim?
Benimki desteksiz oturamıyor da, çok hareketli bir bebek devriliyor hemenCanım erken daha ya emekleme için kimisinin gelişimi önde oluyor kimisinin geri hepsi normal bence, biz 6.5 aylığız emekleme yok rahat oturuyor, adım atmayı bilmiyor, canım adım atma hareketi içinde bence erken hatta annem oturma için de erken büyükler 7 ayda yek oturur 8 ayda pek oturur mu ne derlermiş
Benim ki tembel otur önüne koy oyuncak hiç emekleyim gideyim çabası yok rahat adamBenimki desteksiz oturamıyor da, çok hareketli bir bebek devriliyor hemen
Aynisi cnm bizde de. Desteksiz oturma icin 8. Ay diyorlarKızlar bebeğim 6 ay 1 haftalık henüz emeklemiyor ve desteksiz oturmuyor. Sizde durumlar nasıl? Bir de ayakta tuttuğumda adım atmayı bilmiyor, nasıl öğretebilirim?
Bizde de aynı durum. Ama erken daha zaten. Ayaklarına çok bastırma diyorlar. Erkenmiş. Büyüyünce skolyoz, lordoz olabilirmiş.Kızlar bebeğim 6 ay 1 haftalık henüz emeklemiyor ve desteksiz oturmuyor. Sizde durumlar nasıl? Bir de ayakta tuttuğumda adım atmayı bilmiyor, nasıl öğretebilirim?
Bilemiyorum ben ordan almadım canım tarhanayı. Diğer satış yapan üretici markalara da bakmanda fayda var.MelodiminEsi Z Z e r d e c a l og natural yoğurtsuz tarhana için acı yorumları yapılmış. Bebekler yememiş. Sizce de öyle mi?
Bizimki sevdi yedi canım bende tadına baktım acı tat gelmedi normal tarhana gibiydi hattaMelodiminEsi Z Z e r d e c a l og natural yoğurtsuz tarhana için acı yorumları yapılmış. Bebekler yememiş. Sizce de öyle mi?
Biz yemek yerken o da hep mama sandalyesinde. Biz yedikçe ağzını hareket ettiriyorsiz yerken hep yanınızda demi canım
Kızlar bebeğim 6 ay 1 haftalık henüz emeklemiyor ve desteksiz oturmuyor. Sizde durumlar nasıl? Bir de ayakta tuttuğumda adım atmayı bilmiyor, nasıl öğretebilirim?
Benimki de hemen önündekileri almaya çalışıyor hop yerdeBenimki desteksiz oturamıyor da, çok hareketli bir bebek devriliyor hemen
Aaa nedenki destekli oturabiliyorlar ya ben direk oturttum.7. Ay dolmadan mama sandalyesine oturmasın dedi doktorumuz. O yüzden henüz kullanmadım. Ama onun yanında bir şeyler yiyip ağız hareketlerime bakmasını sağlıyorum şimdilik
Ben aldım benim bebek yiyor , acı tatta yok canım, gayet nötr bi tadı var hatta şaşırdım acı bulanlaraMelodiminEsi Z Z e r d e c a l og natural yoğurtsuz tarhana için acı yorumları yapılmış. Bebekler yememiş. Sizce de öyle mi?
Yaa ben de böyleyim asla dönesim yok, evden bir şey yapsam para kazanmak için keşkem2 yil ucretsiz izin aldim ama 1 yil daha alirim gibi gozukuyor işe gitmekten nefret ediyorum:))
Bende annemin yaninda kaldim 2 ay sirf yemek yiyebilmek icin:)) peki doktor gelisimine ne dedi cnm?Yaa ben de böyleyim asla dönesim yok, evden bir şey yapsam para kazanmak için keşkem
Bu ay sadece 100 gr almış benim bebik, boyu da aynı kalmış. Emmesi yine sık ama sanırım benim beslenmemden olmuş, yiyemedim kucağımdan bırakıp, uzun saatler aç kaldımAnacuğum gelecek yakın zamanda inşallah, anam gadın anam, besle beni, besiye çek beni anam Kocama da ayrı sinir oluyorum bu aralar, çok düşüncesiz çok bencil geliyor, boşansam bebeme yazık olur mu diye hayal kuruyorum, darlandım.
Ek gıdaya başladın demi sevmiyor mu yemeyi, bide bende tek bakıyorum canım kendimi aç bırakmamaya dikkat ediyorum en kötü bi yumurta kırıp yiyorum hızlıca yoksa güçten düşeriz ihmal etme kendini, bebeklere de belli olmuyor bazı ay az alıyorlar aynı şekilde besleniyor bazı ay fazla alıyor, doktor normal dediyse takılma hiçYaa ben de böyleyim asla dönesim yok, evden bir şey yapsam para kazanmak için keşkem
Bu ay sadece 100 gr almış benim bebik, boyu da aynı kalmış. Emmesi yine sık ama sanırım benim beslenmemden olmuş, yiyemedim kucağımdan bırakıp, uzun saatler aç kaldımAnacuğum gelecek yakın zamanda inşallah, anam gadın anam, besle beni, besiye çek beni anam Kocama da ayrı sinir oluyorum bu aralar, çok düşüncesiz çok bencil geliyor, boşansam bebeme yazık olur mu diye hayal kuruyorum, darlandım.
Merhaba doğum yaptınız mı acaba kimde yaptınızUmarım sıkıntısız tamamlarız. İlk doğumumu 12 yıl önce yaptım, 39+1de sezeryan ile kızım oldu, bebeğim hem büyüktü hem de dikiş vardı...Sinopta 13 yıldır yaşıyorum İzmirliyim