Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Aşkım gördün dimi kendimi ezelin kor annesi meliha sandım bir an 😂😂ay teşekkür ederim aşkım inşallah predictor yanıltmaz

5.gün beybi

5 aşkım buda yarım saat sonra kuruma herhalde🥹
Ama olmaz ki ben sonuna kadar gitmeyi hic olmadi 8. Gün yapmayı düşünüyordum ama sizin bu yaptığınız ne dü da. Kanıma giriyorsunuz resmen 🤣🤣🤣🤣🤣

Kızlar toplam 8’e yakın yumurtam olmuş ama şu anlık 3 tanesi 17 mm üzerinde. Bugün son kez büyütme ve çatlamama iğnelerini yapıp gece 11’de ovitrelle vuracağız. Pazartesi 9 buçukta opu var 🩷🩷 dua edelim minimum 5 tane toplamaya uygun olsun 🥹🩷🌸
Aynı günüz canım benim. İnşallah duamdasin. İnşallah olsun. Ben de umarım ikisi de olur tek iki tane olur dedi. 3. Yetişmez dedi

Kız çok cahilim burda uzmanlasacagim. O ne ki? Sade sanırım sonraki gün arayıp döllenip döllenmedigini diyecekler. Başka bişey yapılıyor mu bilgim yok .🫣🥰
Transfer yapılırken özel bi sıvıyla yapılıyor embriyo daha iyi tutunsun diye. Ona embriyo glue deniyor. Ben yaptıracağım kuzum

Kızlar gut mornink 😂💐
Ben test yaptım şimdi, 3-4 dk içinde derinlerde bid şeyler çıktı 🥲🥲🥲
Görebiliyormusunhz aşkımsular
Gözün aydın canım benim bu bariz bir çizgi. Allah hayırlı artışlar göstersin inşallahh. Bence kan gününe kadar ger gün tekrarla testii :))
Kızlar toplam 8’e yakın yumurtam olmuş ama şu anlık 3 tanesi 17 mm üzerinde. Bugün son kez büyütme ve çatlamama iğnelerini yapıp gece 11’de ovitrelle vuracağız. Pazartesi 9 buçukta opu var 🩷🩷 dua edelim minimum 5 tane toplamaya uygun olsun 🥹🩷🌸
Oh maşallah bu çok güzel bir haber canım benim bende bende 3-4 tane oluşsa bari diyorum

Back
X