- 11 Kasım 2015
- 1.746
- 2.800
- 133
- Konu Sahibi mayala katar
- #11.461
Aaaaaa baby loading...Kızlar gut mornink
Ben test yaptım şimdi, 3-4 dk içinde derinlerde bid şeyler çıktı
Görebiliyormusunhz aşkımsular

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaaaaa baby loading...Kızlar gut mornink
Ama olmaz ki ben sonuna kadar gitmeyi hic olmadi 8. Gün yapmayı düşünüyordum ama sizin bu yaptığınız ne dü da. Kanıma giriyorsunuz resmenAşkım gördün dimi kendimi ezelin kor annesi meliha sandım bir anay teşekkür ederim aşkım inşallah predictor yanıltmaz
5.gün beybi
5 aşkım buda yarım saat sonra kuruma herhalde![]()
Bence az çizgi görsen kaygı yaşarsın.Ondan bekleAma olmaz ki ben sonuna kadar gitmeyi hic olmadi 8. Gün yapmayı düşünüyordum ama sizin bu yaptığınız ne dü da. Kanıma giriyorsunuz resmen![]()
Gercekten bende öyle düşünüyorum şuan kanda görene kadar üzülmücemAşkım ben üzülmeyecem şu an, Allahtan ümit kesilmez yarın ki kan test sonuçlarını görmeden hiç pes etmek yok
Aynı günüz canım benim. İnşallah duamdasin. İnşallah olsun. Ben de umarım ikisi de olur tek iki tane olur dedi. 3. Yetişmez dediKızlar toplam 8’e yakın yumurtam olmuş ama şu anlık 3 tanesi 17 mm üzerinde. Bugün son kez büyütme ve çatlamama iğnelerini yapıp gece 11’de ovitrelle vuracağız. Pazartesi 9 buçukta opu vardua edelim minimum 5 tane toplamaya uygun olsun
![]()
Amin kuzum inşallah sayı önemli değil ama kaliteli olsun ve bize tutunsunlar. Embriyo glue yaptıracak mısın?Aynı günüz canım benim. İnşallah duamdasin. İnşallah olsun. Ben de umarım ikisi de olur tek iki tane olur dedi. 3. Yetişmez dedi
Gidebildigim yere giderim inşallah artik ne kadar olur garanti veremiyorumBence az çizgi görsen kaygı yaşarsın.Ondan bekle
Heyecanlı bir durum aslında ama sabır et az.
Kız çok cahilim burda uzmanlasacagim. O ne ki? Sade sanırım sonraki gün arayıp döllenip döllenmedigini diyecekler. Başka bişey yapılıyor mu bilgim yok .Amin kuzum inşallah sayı önemli değil ama kaliteli olsun ve bize tutunsunlar. Embriyo glue yaptıracak mısın?
İnanıyorum sanaGidebildigim yere giderim inşallah artik ne kadar olur garanti veremiyorum![]()
Transfer yapılırken özel bi sıvıyla yapılıyor embriyo daha iyi tutunsun diye. Ona embriyo glue deniyor. Ben yaptıracağım kuzumKız çok cahilim burda uzmanlasacagim. O ne ki? Sade sanırım sonraki gün arayıp döllenip döllenmedigini diyecekler. Başka bişey yapılıyor mu bilgim yok .![]()
Biz çok sevimliyizdir lütfenBilmiyorum ki çift embriyo transfer edildi artik kim nasıl tutunmak isterseoğlak en yakın arkadaşım pek zorlar ama sevimli oluyorlar
![]()
Ben bile kendime inanmiyorken bana inanmanİnanıyorum sana![]()
Canım bende yaptırdım inşallah tutar yaTransfer yapılırken özel bi sıvıyla yapılıyor embriyo daha iyi tutunsun diye. Ona embriyo glue deniyor. Ben yaptıracağım kuzum
Gözün aydın canım benim bu bariz bir çizgi. Allah hayırlı artışlar göstersin inşallahh. Bence kan gününe kadar ger gün tekrarla testii :))Kızlar gut mornink
Oh maşallah bu çok güzel bir haber canım benim bende bende 3-4 tane oluşsa bari diyorumKızlar toplam 8’e yakın yumurtam olmuş ama şu anlık 3 tanesi 17 mm üzerinde. Bugün son kez büyütme ve çatlamama iğnelerini yapıp gece 11’de ovitrelle vuracağız. Pazartesi 9 buçukta opu vardua edelim minimum 5 tane toplamaya uygun olsun
![]()
Ciddimisin yaKan negatif
Pazartesi bir sorayım bunu. Çok sağol canımTransfer yapılırken özel bi sıvıyla yapılıyor embriyo daha iyi tutunsun diye. Ona embriyo glue deniyor. Ben yaptıracağım kuzum