2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Beslenme sonrası özellikle tam mıyışırken bırakınca tamaam mızmızlanınca da veriyorum emziği idare ediyoruz

Doktor elinde ne kaldıysa onları kullan. Yenisine gerek yok dedi ama demir kullan mutlaka dedi elindeki demir bitince almayı unuttum valla ama sütüm her halde vitamini eksik kalmazsa benim durumum çok sorun değil zaten aldım hepsini en baştan başladım.

Benimde benzer bir durum oldu ben hamileliğimi öğrendiğim gün herşeye ara vermiştik aradan onca zaman geçip üzerine dogum olunca iğne gibi batma oldu bende de bu durumlara karşı hiç duygum ilgim kalmamış onu da anladim
Arkadaşlar tam değil ama bebeğimin bıngıldağında hafif çöküklük var. Çişli bez sayımız iyi kilo alımımız da iyi ama neyden olmuş olabilir
Bana doktor susuz kaldıği zaman bebek bingildagi hafif çökük olur demişti

Bana da hediye geldi Pierre Cardin marka goruntu olarak aynı böyle arastirma fırsatım olmadı kaç aylıkken kullanılmaya basliyor diye.ben erkendir daha diye 3.ayda acicaktm paketi eğer uygunsa 50gunluk benim kizim yarın kurayım. Elektrikli değil bendeki de

Canım bunu arkadaşım 40ından önce başladı kullanmaya. Benimki de 58 günlük ama keşke ilk ay alsaydım dedim.

Kızım gene tüm yüzünü yırtmis tırnaklarını kesmeme rağmen.eldiven takıyorum bu sefer onu yüzüne öyle bir sürtüyor ki anlamadım normal mi bu kadar yüzünü yirtmaya sürtmeye çalışması valla küçük bebek çok hayatımda olmadı oyuzden ne normal ne degil anlamıyorum

Canım bunu arkadaşım 40ından önce başladı kullanmaya. Benimki de 58 günlük ama keşke ilk ay alsaydım dedim.
Öyle mi o zaman yarin hemen kurayım inşallah bendekinin de kılıfı çıkıyordur yıkamak için.elektrikli falan değil uzun süre üzerinde kalması sorun olmaz degilmi sanki aşağı sarkar gibi bı hissiyat oluşturuyor bu ürünler bnde

Benimki mama yerken yanaklarını sıkıyo ellerini keşfediyor aslında. Ben tırnak makası hiç almadım direk törpü aldım. Harika bir şey. Etine de asla zarar vermiyor.

Yok valla arkadaşınki tüm gün üstünde resmen. Özellikle dışarı falan çıkarken alıyor yanına. Misafirliğe giderken alıyor yanına. Her yerde kullanıyor. 3 kademeli zaten en düşük kademe yatış pozisyonu şeklinde. Rahat oluyolar.

Bir de geçen gün eşim iyi törpüleyememiş. Sabah bi baktık yanak full tırnak izi olmuş. Başta içim acımıştı ama ne yapalım oluyor yani

Çok heveslendim yarın hemen çıkartircam kutusundan tşk ler iyiki paylaştiniz ben 3.ay baslicaktim

Şuanda çoğumuzun bebeği 2 aylık oldu veya olmasına az kaldı. Bebeklerimiz bu ay ellerini ve ayaklarını keşfedecek. Bende her ay için oyun kitabı var. Bu ay içinn çıngıraklı bileklik ve çoraplardan alın diyor. Kesinlikle eldiven kullanmayın artık. Ben hiç kullanmadım bu zamana kadar. Bir diğer gelişim oyunu ise ona sürekli au, oo şeklinde konuşmanız. Dilinizi aa diyerek çıkarıp onun incelemesine fırsat vermeniz de diğer gelişim oyunu. Bol bol tummy time yaptırın. Artık kafasını 5 saniye kadar kaldırabilmesi gerek. Öğrendiklerimi sizlere de aktarmaya çalıştım.

Benm oğlum göğsümde iki kolundan destek alip baya kafasini gövdesini kaldirip etrafa bakabilior ama tummy time yaptirmak için oyun halısına koydugumda sadece aglior ve asla kafasini diğer tarafa çevirmior. Biraz da bizim hatamiz günlük yaptirmadik tembelliğe alıştı

Koltukta yapın ben koltukta ya da yatakta yapıyorum. Çok uzun durmasına gerek yok. 1 dakika bile dursa yeterli. Rahatsız olduğunu anladığınız an etkinliği bitirebilirsiniz. Gün içinde her beslenme sonrası gaz çıkınca biraz kucakta rahatlıyor benimki. Sonra deniyorum tummy time ı. Açıkçası ilk ay ben de çok denemedim. İlk ay biraz acemilikle geçti. 20 günden sonra başladım bu tummy time etkinliğine zaten hep uyuyordu. Çok fırsat da kalmıyordu yapmaya. Şimdi uyanıklık süresi arttı. Tummy time için bir ayna aldım size de atayım. Bugün onu kullandım. Kendini görünce şaşırdı bayaa.

ben de karın üstü egzersiz yaptırmaya çalışıyorum çok tatlı oluyor öyle. ben bir de dik emzirmeye çalıştığımda buna benzer bi durum oluyordu elleeini karnıma mememe koyup aranıyordu bu oyuncak da çok güzelmiş. bende siyah beyaz kartlar var ama bu kutunun içeriğinde neler var inceleyemedim yarın tekrar bakayım. çok teşekkür ederim çok güzel şeyler paylaşıyorsun bizlerle. yol gösteriyorsun seni oğlumun teyzesi ilan ediyorum S Sentinus17

benimkinin elleri de hep yüzündeydi hamileyken. şimdi de öyle. yüzünü kapatıyor ya da başının yanına koyuyor. bazen saçını tutup çekiyor ağlıyor hiç yüzünü çok çizmedi çiziklere pişik kremi sürebiliyoruz diye biliyorum. zaten sipariş vermişsiniz benim hamileliği öğrendiğimde aldığım ilk şey törpüydü nerden çıktıysa herkes saçmalama kullanamazsın falan dedi ama iki günde bir kullanıyorum çok işe yarıyor inşallah sizde de öyle olacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…