- 11 Temmuz 2018
- 760
- 798
- 103
- 29
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #18.701
Beslenme sonrası özellikle tam mıyışırken bırakınca tamaamay çok sevindim güle güle kullanınben de kolik bebeklere ve gaz sancısı çekenlere bu anakucağının iyi geldiğini okumuştum. dediğin gibi hareket halinde olduğu için. yarın ben de tekrar bi deneyeyim benimki kayıp gitmişti
Doktor elinde ne kaldıysa onları kullan. Yenisine gerek yok dedi ama demir kullan mutlaka dedi elindeki demir bitince almayı unuttum valla ama sütüm her halde vitamini eksik kalmazsa benim durumum çok sorun değil zaten aldım hepsini en baştan başladım.Sizin kadın doğum doktorunuz demir ve multivitaminlere 3 ay daha devam etmenizi söylemedi mi size? Takviyelere doğumdan sonra da devam ediliyor çünkü. Bebeğe her türlü geçiyordur vitaminler ama işte sizin bünyenizi çok düşürür, sütün vitamini eksik kalmaz, merak etmeyin.
Kozlar affınıza sığınarak bir şey sormak istiyorum. İlk doğumumdan sonra eşimle 6 ay sonra birlikte olabilmiştik korktuğumdan ötürü. Bu yüzden bir zorlanmam olmamıştı o zaman. Lakin şimdi iğne gibi batıyor. Normalde böyle bir sorunum yok. Sizin de böyle mi değilse doktora gideceğim. Erken mi telaş yapıyorum bilemedim.
Bana doktor susuz kaldıği zaman bebek bingildagi hafif çökük olur demiştiArkadaşlar tam değil ama bebeğimin bıngıldağında hafif çöküklük var. Çişli bez sayımız iyi kilo alımımız da iyi ama neyden olmuş olabilir
Bana da hediye geldi Pierre Cardin marka goruntu olarak aynı böyle arastirma fırsatım olmadı kaç aylıkken kullanılmaya basliyor diye.ben erkendir daha diye 3.ayda acicaktm paketi eğer uygunsa 50gunluk benim kizim yarın kurayım. Elektrikli değil bendeki deÖnemli değil canım bu arada mamma marka anakucağı geldi. Bugün bebeğim mışıl mışıl uyudu. Babybjörn falan almayın boşuna aynı işlev aynı özellik. Gayet de kaliteli geldi. Çok beğendim. Bir de dün hiç kaka yapmamıştı. Bugün ilk kakası kabız gibiydi. Bu da kargodan yeni gelmişti. Kumaşı yıkadım hemen kurutunca yatırdım üstüne. Bayaa kaka yaptı. 3 kere uzun oturması oldu. Bağırsakları boşaldı çocuğun. Rahatladı vallahi. Elektriklilere falan boşa para harcamayın yani. Çocuğun kakasını yapması veya gazını çıkarması için çok pratik geldi. Bunda çok rahatlıyor. Çünkü ayaklarının aşağıya doğru ve hareket hainde olması çok iyi oldu. Eki Görüntüle 3269053
Canım bunu arkadaşım 40ından önce başladı kullanmaya. Benimki de 58 günlük ama keşke ilk ay alsaydım dedim.Bana da hediye geldi Pierre Cardin marka goruntu olarak aynı böyle arastirma fırsatım olmadı kaç aylıkken kullanılmaya basliyor diye.ben erkendir daha diye 3.ayda acicaktm paketi eğer uygunsa 50gunluk benim kizim yarın kurayım. Elektrikli değil bendeki de
Öyle miCanım bunu arkadaşım 40ından önce başladı kullanmaya. Benimki de 58 günlük ama keşke ilk ay alsaydım dedim.
Benimki mama yerken yanaklarını sıkıyo ellerini keşfediyor aslında. Ben tırnak makası hiç almadım direk törpü aldım. Harika bir şey. Etine de asla zarar vermiyor.Kızım gene tüm yüzünü yırtmis tırnaklarını kesmeme rağmen.eldiven takıyorum bu sefer onu yüzüne öyle bir sürtüyor ki anlamadım normal mi bu kadar yüzünü yirtmaya sürtmeye çalışması valla küçük bebek çok hayatımda olmadı oyuzden ne normal ne degil anlamıyorum
Bende trendyoldan sipariş ettim herkes çok memnunmus bu torpulerdenBenimki mama yerken yanaklarını sıkıyo ellerini keşfediyor aslında. Ben tırnak makası hiç almadım direk törpü aldım. Harika bir şey. Etine de asla zarar vermiyor. Eki Görüntüle 3269065
Yok valla arkadaşınki tüm gün üstünde resmen. Özellikle dışarı falan çıkarken alıyor yanına. Misafirliğe giderken alıyor yanına. Her yerde kullanıyor. 3 kademeli zaten en düşük kademe yatış pozisyonu şeklinde. Rahat oluyolar.Öyle mio zaman yarin hemen kurayım inşallah bendekinin de kılıfı çıkıyordur yıkamak için.elektrikli falan değil uzun süre üzerinde kalması sorun olmaz degilmi sanki aşağı sarkar gibi bı hissiyat oluşturuyor bu ürünler bnde
Bir de geçen gün eşim iyi törpüleyememiş. Sabah bi baktık yanak full tırnak izi olmuş. Başta içim acımıştı ama ne yapalım oluyor yaniKızım gene tüm yüzünü yırtmis tırnaklarını kesmeme rağmen.eldiven takıyorum bu sefer onu yüzüne öyle bir sürtüyor ki anlamadım normal mi bu kadar yüzünü yirtmaya sürtmeye çalışması valla küçük bebek çok hayatımda olmadı oyuzden ne normal ne degil anlamıyorum
Çok heveslendim yarın hemen çıkartircam kutusundanYok valla arkadaşınki tüm gün üstünde resmen. Özellikle dışarı falan çıkarken alıyor yanına. Misafirliğe giderken alıyor yanına. Her yerde kullanıyor. 3 kademeli zaten en düşük kademe yatış pozisyonu şeklinde. Rahat oluyolar.
Hemen geçiyor işler gözlerinin içini çizer korneasina zarar verir diye korkuyorumBir de geçen gün eşim iyi törpüleyememiş. Sabah bi baktık yanak full tırnak izi olmuş. Başta içim acımıştı ama ne yapalım oluyor yani
Yok ben bakıyorum gözünü kenardan çektiriyor ama içine sokmuyor. Göz refleksi gelişti artık onların. Kendilerine o kadar çok zarar vermezler diye düşünüyorum.Hemen geçiyor işler gözlerinin içini çizer korneasina zarar verir diye korkuyorum
Benm oğlum göğsümde iki kolundan destek alip baya kafasini gövdesini kaldirip etrafa bakabilior ama tummy time yaptirmak için oyun halısına koydugumda sadece aglior ve asla kafasini diğer tarafa çevirmior. Biraz da bizim hatamiz günlük yaptirmadik tembelliğe alıştıŞuanda çoğumuzun bebeği 2 aylık oldu veya olmasına az kaldı. Bebeklerimiz bu ay ellerini ve ayaklarını keşfedecek. Bende her ay için oyun kitabı var. Bu ay içinn çıngıraklı bileklik ve çoraplardan alın diyor. Kesinlikle eldiven kullanmayın artık. Ben hiç kullanmadım bu zamana kadar. Bir diğer gelişim oyunu ise ona sürekli au, oo şeklinde konuşmanız. Dilinizi aa diyerek çıkarıp onun incelemesine fırsat vermeniz de diğer gelişim oyunu.Bol bol tummy time yaptırın. Artık kafasını 5 saniye kadar kaldırabilmesi gerek. Öğrendiklerimi sizlere de aktarmaya çalıştım.
Koltukta yapın ben koltukta ya da yatakta yapıyorum. Çok uzun durmasına gerek yok. 1 dakika bile dursa yeterli. Rahatsız olduğunu anladığınız an etkinliği bitirebilirsiniz. Gün içinde her beslenme sonrası gaz çıkınca biraz kucakta rahatlıyor benimki. Sonra deniyorum tummy time ı. Açıkçası ilk ay ben de çok denemedim. İlk ay biraz acemilikle geçti. 20 günden sonra başladım bu tummy time etkinliğine zaten hep uyuyordu. Çok fırsat da kalmıyordu yapmaya. Şimdi uyanıklık süresi arttı.Benm oğlum göğsümde iki kolundan destek alip baya kafasini gövdesini kaldirip etrafa bakabilior ama tummy time yaptirmak için oyun halısına koydugumda sadece aglior ve asla kafasini diğer tarafa çevirmior. Biraz da bizim hatamiz günlük yaptirmadik tembelliğe alıştı
benimkinin elleri de hep yüzündeydi hamileyken. şimdi de öyle. yüzünü kapatıyor ya da başının yanına koyuyor. bazen saçını tutup çekiyor ağlıyorKızım gene tüm yüzünü yırtmis tırnaklarını kesmeme rağmen.eldiven takıyorum bu sefer onu yüzüne öyle bir sürtüyor ki anlamadım normal mi bu kadar yüzünü yirtmaya sürtmeye çalışması valla küçük bebek çok hayatımda olmadı oyuzden ne normal ne degil anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?