- 30 Mayıs 2015
- 4.805
- 11.228
- 208
- 33
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #18.721
ben de karın üstü egzersiz yaptırmaya çalışıyorum çok tatlı oluyor öyle. ben bir de dik emzirmeye çalıştığımda buna benzer bi durum oluyordu elleeini karnıma mememe koyup aranıyordubu oyuncak da çok güzelmiş. bende siyah beyaz kartlar var ama bu kutunun içeriğinde neler var inceleyemedim yarın tekrar bakayım. çok teşekkür ederim çok güzel şeyler paylaşıyorsun bizlerle. yol gösteriyorsun seni oğlumun teyzesi ilan ediyorum S Sentinus17
Yaa çok teşekkür ederim. Bu diyalogları 10 sene sonra bile anneler dönüp okuyacak. Bunu düşünerek yazmaya çalışıyorum. İşe yarıyorsam ne mutlu banaben de karın üstü egzersiz yaptırmaya çalışıyorum çok tatlı oluyor öyle. ben bir de dik emzirmeye çalıştığımda buna benzer bi durum oluyordu elleeini karnıma mememe koyup aranıyordubu oyuncak da çok güzelmiş. bende siyah beyaz kartlar var ama bu kutunun içeriğinde neler var inceleyemedim yarın tekrar bakayım. çok teşekkür ederim çok güzel şeyler paylaşıyorsun bizlerle. yol gösteriyorsun seni oğlumun teyzesi ilan ediyorum S Sentinus17
çok doğru söylüyorsun ben de takıldığım çoğu konuda arama kısmına yazarak yardım arıyorumYaa çok teşekkür ederim. Bu diyalogları 10 sene sonra bile anneler dönüp okuyacak. Bunu düşünerek yazmaya çalışıyorum. İşe yarıyorsam ne mutlu banayaşasın bir yeğenim daha oldu
Ben yaparken düz bir zeminde değil de reflü yatağı üzerinde yaptırıyorum daha rahat oluyor.Önüne bu ilk ay kartlari var onu koyuyorum dikkatini baya çekiyor artıkBenm oğlum göğsümde iki kolundan destek alip baya kafasini gövdesini kaldirip etrafa bakabilior ama tummy time yaptirmak için oyun halısına koydugumda sadece aglior ve asla kafasini diğer tarafa çevirmior. Biraz da bizim hatamiz günlük yaptirmadik tembelliğe alıştı
Ben nerdeyse hiç eldiven kullanmadim,ilk başlarda çiziyordu hafif ama sonra bıraktı.Artık eldiven zamanları geçti ellerini tanımaya çalışacakKızım gene tüm yüzünü yırtmis tırnaklarını kesmeme rağmen.eldiven takıyorum bu sefer onu yüzüne öyle bir sürtüyor ki anlamadım normal mi bu kadar yüzünü yirtmaya sürtmeye çalışması valla küçük bebek çok hayatımda olmadı oyuzden ne normal ne degil anlamıyorum
Bizdede 40 çıktıktan sonra ilk 3 ilişki acılı oldu. Şimdilerde biraz daha iyi.nekadar sık yaparsanız okadar çabuk toparlanır rahim ama annelik durumundan dolayı çokta canımız istemiyor o ayrı konu
Çok sağolun hanımlarOf biz de yapmak istedik sanki içimi cam kesiyor içim yapışmış gibi yapamadım bıraktım.. bugün doktora söyledim doğum sonrası ilk kontrolümdü her şey normal dedi ama olmuyor böyle
Kayganlaştırıcı kullansanabilirsiniz. Doğumdan sonra kuruluk oluyor herkesteÇok sağolun hanımlaremzirme de etkiliyor sanırım hormonları.
Oğlumun da elleri hep yüzünde. Eldiven doğduğu gün hariç takmadım ben. Tırnaklarını da her gün kesiyorum minicik de olsa. Bence keserken tırnakları farkında olmadan uzun bırakıyor olabilir misiniz? Elinize gezdirin tırnağını batıyorsa biraz daha kısaltın.Kızım gene tüm yüzünü yırtmis tırnaklarını kesmeme rağmen.eldiven takıyorum bu sefer onu yüzüne öyle bir sürtüyor ki anlamadım normal mi bu kadar yüzünü yirtmaya sürtmeye çalışması valla küçük bebek çok hayatımda olmadı oyuzden ne normal ne degil anlamıyorum
Anladim canim. Zaten hastayken olmuyormuş ebeyi aradım.Bacaklara yapilan sorun degil ama kola yapilan verem adisi zorluyo benim oglusun atesi bir kere38 gördu sonra 37 bucuk oldu ama koluna dokunurtmuyo aciyo sanirim
anladimm canim, Ebe beni aradı dün. Bilgilendirdim. Hastayken olmuyor dedi. 2. Ay aşıları ates yapabiliyormuş.Hasta iken zaten aşi yapılmıyor.Ebenize bilgi verin size zaten gelmeyin diyecektir.İlk kızımda iki aylık aşida o sene sağlık ocaklarına geç geldiği için baya geç olmustu sağlıklı olsa bile illa iki ayının basinda olacak diye şart yok yani .
evet öyleymiş. Ebe dün aradı.Hastayken aşıları yapmıyorlar zaten. Çok da geç olmaz. 3 hafta geriden gelir takvimi. Önemli değil yani.
Bunu o kadar hevesle aldim ki disarda biz kamp sandalyesinde otururken kizimida buna oturttururum dedim. Biz esimle sahile cok yakin oturuyoruz cogu aksam kahve alip ineriz sahile. Evden cok disarisina hayal ettimÖnemli değil canım bu arada mamma marka anakucağı geldi. Bugün bebeğim mışıl mışıl uyudu. Babybjörn falan almayın boşuna aynı işlev aynı özellik. Gayet de kaliteli geldi. Çok beğendim. Bir de dün hiç kaka yapmamıştı. Bugün ilk kakası kabız gibiydi. Bu da kargodan yeni gelmişti. Kumaşı yıkadım hemen kurutunca yatırdım üstüne. Bayaa kaka yaptı. 3 kere uzun oturması oldu. Bağırsakları boşaldı çocuğun. Rahatladı vallahi. Elektriklilere falan boşa para harcamayın yani. Çocuğun kakasını yapması veya gazını çıkarması için çok pratik geldi. Bunda çok rahatlıyor. Çünkü ayaklarının aşağıya doğru ve hareket hainde olması çok iyi oldu. Eki Görüntüle 3269053
Bende ondan şüphelendim ama sabah uykudan kalktığımızda emdi dopdolu göğüsleri. Yine aynı durum. Çok değil hafif belki de ben evham yapıyorumDoktor elinde ne kaldıysa onları kullan. Yenisine gerek yok dedi ama demir kullan mutlaka dedi elindeki demir bitince almayı unuttum valla ama sütüm her halde vitamini eksik kalmazsa benim durumum çok sorun değil zaten aldım hepsini en baştan başladım.
Benimde benzer bir durum oldu ben hamileliğimi öğrendiğim gün herşeye ara vermiştik aradan onca zaman geçip üzerine dogum olunca iğne gibi batma oldu bende de bu durumlara karşı hiç duygum ilgim kalmamış onu da anladim
Bana doktor susuz kaldıği zaman bebek bingildagi hafif çökük olur demişti
Mantara sebep oluyor bende. O yüzden kullanamıyorum. Zamana bıraktım bakalımKayganlaştırıcı kullansanabilirsiniz. Doğumdan sonra kuruluk oluyor herkeste
Ben şöyle yaptım canım. Beslenme sonrası iyice sakinleştiği gözleri hafif mahmurlaştığı anda sakince piş piş ee eşliğinde yatırdım buna. En yatık ayarda özellikle. Ağzına da emzik verdim. Duruyor şükür.Bunu o kadar hevesle aldim ki disarda biz kamp sandalyesinde otururken kizimida buna oturttururum dedim. Biz esimle sahile cok yakin oturuyoruz cogu aksam kahve alip ineriz sahile. Evden cok disarisina hayal ettimayni model ayni rengine kadar aldim hic sevmedii hahaha surekli agliyor koydugumda nasil alistirabilirim ya
Ne sen soor ne ben söyleyeyim. 8. Hafta bebeklerin atak haftası. Biz 7. Haftada girdik atağa. Bu atak bir hafta sürermiş ama iki hafta da olabilirmiş. 1 haftadır uykuya dalma zor. Uykuya dalınca da en ufak sese uyanıyor. Ama slingle kucağıma bağlarsam top patlasa duymuyor çok gariptir ki bu hafta onlar için büyüme haftası olduğu için yeni bilgiler onları korkutuyormuş. Bu yüzden sürekli temas halinde olup sakinleşmek istiyolarmış. Açıkçası 1 haftayı yapış yapış bitirdik. 2. Haftaya girdik. Artık daha sakin ama hala uykuya dalması zorlaşıyor. Bu yüzden emziğe başladım geçen hafta. Uykusu gelince veriyorum ağzına. Kendini uyutuyor. Yine temas istiyor. Kucağımda dalınca bırakıyorum yatağa. Dün bir şey buldum. Gözleri mahmurlaşınca başını ortadan öne doğru piş piş ee ee direk okşayın direk dalıyor. Benimki öyle daldı. Enseye doğru olan kısmında da aynı şekilde gözleri kapandı.Sizin de bebeleriniz zor dalıyor ve uykuya direniyor mu? Ayaklarını çok tepiyor uyutmaya çalışırken.
İki güne kadar zorlanıyordu uyku perileri mi geldi ne akşamları hiç zorlamıyor gece uykusuna hemen geçiyor .Maşallah diyeyim deSizin de bebeleriniz zor dalıyor ve uykuya direniyor mu? Ayaklarını çok tepiyor uyutmaya çalışırken.
Bende de farklı markanın var uyanıyor emiyor ona koyuyorum onda oynuyoruz oyunları seviyor, bazen uyuyamadığı zaman oraya koyuyorum uyuyorCanım bunu arkadaşım 40ından önce başladı kullanmaya. Benimki de 58 günlük ama keşke ilk ay alsaydım dedim.
Gerçekten çok güzel. Arkadaşım alırken babyjörn aldı. Parasını görünce ne gerek var falan demiştim. Boşuna alıyosun demiştim. Valla bu geçen bir haftada çocuğu yatırmak dışında koyacak yerim olmadığını farkettim. Babyjörne hiç gerek yok. Muadiller de iş görüyor.Bende de farklı markanın var uyanıyor emiyor ona koyuyorum onda oynuyoruz oyunları seviyor, bazen uyuyamadığı zaman oraya koyuyorum uyuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?