• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Makat bölgesi biraz kırmızı oluyor diye biliyorum, benim bebeğimde de var ama ben pişik olarak değerlendirmedim… şimdi şüpheye düştüm ben de.
Biraz kirmizi olabilir belki ama benimki pişik kirmiziligi cevresinde de azicik var. Sildigimde ya da dokundugumda da aci cekiyor fark ediyorum. Bezini acik biraktik havalansin diye çişini yapti yaparken yakti galiba o zaman da aci cekti

Evde bebislerimize pratik beybinest yatak yapabiliyormusuz instegramda gordum bir adet yastik kilifi ve bir adet pike ben denedim suanda oglusum yatiyo

Evde bebislerimize pratik beybinest yatak yapabiliyormusuz instegramda gordum bir adet yastik kilifi ve bir adet pike ben denedim suanda oglusum yatiyo
Rahat oldu mu yani derinn uyumasını sağlarsa bende yapayım bizim elimizde bi babynest var kız kardeşime kayınvaldesi dikmişti onu kullanıyorum büyük biraz tabi

Üşütmek ishal yapar mı bebeklerde? İki gündür üst üste yıkadık usuttuk galiba dünden beri İshal:( ateş 37 gece bir ara 37.4du üstünü inceltince yine 37 oldu.benim yediklerimle alakalı olabilir mi bilmiyorum iki gündür biraz kutu besleniyorm

Üşütmek ishal yapar mı bebeklerde? İki gündür üst üste yıkadık usuttuk galiba dünden beri İshal:KK43: ateş 37 gece bir ara 37.4du üstünü inceltince yine 37 oldu.benim yediklerimle alakalı olabilir mi bilmiyorum iki gündür biraz kutu besleniyorm
benim bildiğim anne sütüyle beslenen bebeklerin dışkısı katı olmuyor.

Kızlar bebekleriniz kaç kilo aldı biz 15 günlük olduk kendim tarttim eğer doğruysa 500 600 Gr almış gözüküyor normalmi bana fazla gibi geldi

Kızlar bebeği pusete koyup arabayla biraz gezmeye cikmak istiyorum ama malum büyükler 40i çıkmadan olmaz muhabbetine giriyor. zaten kaç kere hastaneye götürdük yakında olsa arabayla gitti geldi . yeterince bunaldım evde süt sagip da anneme çocuğu bırakmak istemiyorum aklım kaliyor.bebek arabası ile dışarda Gezmek için belki erken daha zaten Ankara'da sürekli yağış var ama aracımızla pusetten muhafaza ederek bebeği, biraz turlamak riskli mi olur herkes bişey soyluyor
Havaya uygun şekilde sardıktan sonra hiçbi şey olmaz. Bebeğin gazı çok olduğunda doktor dışarı çıkartabilirsin iyi gelir diye de önerdi bana

Kızlar benim kizim pişik olmus kaka yaptigi yer sadece. Makat böglesi. Yani iki saatte bir degistiriyorum dogdugundan beri bezini, gece en fazla 3 saat oluyor. Neden boyle oldu anlamadim. Mustela pişik kremi suruyorum iki gündür fayda etmiyor gibi. Ne yapsam

Aynı sorun büyüğünü çok yaptığı zaman olmuştu bize de. Sudocrem geçirdi. Ne doktorun verdiği eczane kremi ne Muslera ne bepanthol hiçbi işe yaramadı bizde. Hele muslera hiç yaydırılmıyor tabaka gibi kalıyor ben de 3 paket almıştım boşuna almışım.

Kızlar dün ilk defa yalnızdım akşam yemek yapayım dedim akşamdan geceye kadar bebek durmadı sürekli meme istedi iş yaptırmadı zaten meme veriyorum memeyi emerken de ağlıyor gezdirmekten sallamaktan da geçmiyor ağlaması emzik almıyor. sürekli meme vermekten memelerim yumuşaktı sütüm mü yetmiyor acaba diye düşündüm gece mama verdim 90 cc kadar sonra memede uyudu aslında iyi gözüküyor kilo aldığı belliydi dün neden böyle oldu anlamadım siz nasıl emziriyorsunuz kaç saatte bir

Kızlar bebeği pusete koyup arabayla biraz gezmeye cikmak istiyorum ama malum büyükler 40i çıkmadan olmaz muhabbetine giriyor. zaten kaç kere hastaneye götürdük yakında olsa arabayla gitti geldi . yeterince bunaldım evde süt sagip da anneme çocuğu bırakmak istemiyorum aklım kaliyor.bebek arabası ile dışarda Gezmek için belki erken daha zaten Ankara'da sürekli yağış var ama aracımızla pusetten muhafaza ederek bebeği, biraz turlamak riskli mi olur herkes bişey soyluyor
Hiç bişey olmaz, biz kızım 10 günlükken aldık gittik parkta bebek arabasıyla gezdirdik oturduk kahve içtik o kadar iyi geliyor ki anlatamam havalar kötü diye çıkamadık bu sefer ama haftaya pazar inşallah yine çıkıcaz bi kahve içmeye vs 20 günlükken bayram gezmesine gittik aksine çıkmayan bebek bağışıklık kazanamaz ne kadar çok dışarı çıkarsa o kadar iyi bebeğim 1 aylıkken pikniğe bile gitmiştik sabahtan akşama kadar kaç saat acıkınca arabada emzirmiştim bende kimseyi dinleme bize de dediler bişey olmaz dedik çıktık

Kızlar dün ilk defa yalnızdım akşam yemek yapayım dedim akşamdan geceye kadar bebek durmadı sürekli meme istedi iş yaptırmadı zaten meme veriyorum memeyi emerken de ağlıyor gezdirmekten sallamaktan da geçmiyor ağlaması emzik almıyor. sürekli meme vermekten memelerim yumuşaktı sütüm mü yetmiyor acaba diye düşündüm gece mama verdim 90 cc kadar sonra memede uyudu aslında iyi gözüküyor kilo aldığı belliydi dün neden böyle oldu anlamadım siz nasıl emziriyorsunuz kaç saatte bir

Gaz sancısından da emmek ister ağlarken ayaklarını karnına doğru çekiyorsa gazı var.Cisli bezleri varsa sütünle de doyuyodur.Ne zaman ağlarsa veriyorum bende iki ya da üç saate bir oluyor genelde.gogsunun yumuşak olması sütünün yetmediği anlamına gelmiyor bu arada ☺️

benim bildiğim anne sütüyle beslenen bebeklerin dışkısı katı olmuyor.
Zaten hep yumuşaktı ama bu sefer ishal sesli şekilde yapiyor köpüklü gibi çok daha sıvı yani dogdugundan beri yaptığı kakadan farklı;( hala da aynı şekilde sürekli emziriyorum susuz kalmasın diye ama yarın doktora götürcem artık;(
Hiç bişey olmaz, biz kızım 10 günlükken aldık gittik parkta bebek arabasıyla gezdirdik oturduk kahve içtik o kadar iyi geliyor ki anlatamam havalar kötü diye çıkamadık bu sefer ama haftaya pazar inşallah yine çıkıcaz bi kahve içmeye vs 20 günlükken bayram gezmesine gittik aksine çıkmayan bebek bağışıklık kazanamaz ne kadar çok dışarı çıkarsa o kadar iyi bebeğim 1 aylıkken pikniğe bile gitmiştik sabahtan akşama kadar kaç saat acıkınca arabada emzirmiştim bende kimseyi dinleme bize de dediler bişey olmaz dedik çıktık
Çıktık valla dün burda yorumları okuyunca da bizimkiler ilk torun olunca fazla pimpirikliler sürekli aman aman modundalar ;( gerçekten bu durumdan da çok sıkıldım havalar biraz güzellessinde bende kendimi parka temiz havaya atmak istiyorum. Dünden beri bebek ishal. Bu seferde çocuğu cikarttin ondan usuttude ishal mi oldu diyor eşim 🥲 oysa dün sabah başladı ishali muhtemelen bı gün önce yaptırdigim duşta usuttu. Ankara'da hava bi tuhaf giydirince terliyor giydirmesem hapsuruyor usutuyor🙄

Gaz olabilir altı kirli olabilir. Bazen böyle şeylerden de huysuz olup meme istiyolar aranıyolar sadece açlıktan aranmıyolar özellikle gazdan oluyor. Evde kucakta sallanın yellensin 😀
İste her gün aynı olmuyor bazen damla damla bazen yoğun böyle böyle 40 günü buluyor.Adeti ben ilk hamilelikte 4.ayda olmuştum daha uzun sürede olanlar da oluyor
Olabilir o zaman bende şaşırdım çünkü

Back