2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Gerçekten sanırsam üşüttüm ben ayağa kalkamıyorum direkt tansiyonum düşüyo ve sürekli midem bulanıyor çok erken değil mi bu kadarına
Gebelikten gebeliğe o kadar değişiyor ki
Benim hiç belirtim yok bir öncekinde öğrendiğim an koku hassasiyeti ve kusma tiksinme başlamıştı 🥺 uzun sürmez inşallah 🙏

H
Gebelikten gebeliğe o kadar değişiyor ki
Benim hiç belirtim yok bir öncekinde öğrendiğim an koku hassasiyeti ve kusma tiksinme başlamıştı 🥺 uzun sürmez inşallah 🙏
Hastaneye geldim o kadar kötüydüm kiiii, kan sonucu bekliyoruz. Bu gebelik belirtilerinin ötesinde ağrı sancı kusma ve ishal vardı. Belki salgın vardır aman sizde dikkat edin perperişan oldum vallahi:KK43:

Arkadaşlar acilden geldim sizlere de doktorun dediğini diyeyim. Bebişler bu dönemde anneyi sömürüyormuş, birazda vitaminsizseniz böyle rahatsız olabiliyormuşuz. Bide kusma ve ishalden dolayı iyice susuz kalmışım, bir dünya serum yedim. Doktor ne olursa olsun bol su dedi. Lütfen sizde dikkat edin🙏🏻💜 sağlıkla gelsinlerrr. Bu arada 2 günde 2 katına çıkmış hcg sorun yok dedi doktor❤️

Arkadaşlar acilden geldim sizlere de doktorun dediğini diyeyim. Bebişler bu dönemde anneyi sömürüyormuş, birazda vitaminsizseniz böyle rahatsız olabiliyormuşuz. Bide kusma ve ishalden dolayı iyice susuz kalmışım, bir dünya serum yedim. Doktor ne olursa olsun bol su dedi. Lütfen sizde dikkat edin🙏🏻💜 sağlıkla gelsinlerrr. Bu arada 2 günde 2 katına çıkmış hcg sorun yok dedi doktor❤️

Gözünüz Aydın sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Çok geçmiş olsun ♥️

H

Hastaneye geldim o kadar kötüydüm kiiii, kan sonucu bekliyoruz. Bu gebelik belirtilerinin ötesinde ağrı sancı kusma ve ishal vardı. Belki salgın vardır aman sizde dikkat edin perperişan oldum vallahi:KK43:
Yaa çok geçmiş olsun 💐
Diğer güzel haberlerine sevindim biraz daha iyisindir umarım şimdi🙏

Günaydın kızlar 👧 Bilgileri yazarsınız
Şehir yaş kilo kaçıncı gebelik olduğunu. bilgisayar açınca tablo oluşturup ekleyeyim ♥️

doğum tarihiniz, son adet tarihi, şehir, kilo vee kaçıncı çocuk
diğeri mesajımı güncelleyemedim süresi geçmiş :halay:

Ben sanırım erken sevindim sabah biraz ağrım olmustu gecti sonradan ama adet agrısı gibi değildi alt taraf doğru baskı gibiydi. Oturdum biraz agrım gecti ayağa kalkınca kan geldi biraz 😔 suan devam etmiyor gibi ama inşallah kesilir çok korkuyorum tekrar aynı şeyleri yaşamaktan 😢 beni hiç eklemeyin tabloya 😞 her an her şey olabilir

Ben sanırım erken sevindim sabah biraz ağrım olmustu gecti sonradan ama adet agrısı gibi değildi alt taraf doğru baskı gibiydi. Oturdum biraz agrım gecti ayağa kalkınca kan geldi biraz 😔 suan devam etmiyor gibi ama inşallah kesilir çok korkuyorum tekrar aynı şeyleri yaşamaktan 😢 beni hiç eklemeyin tabloya 😞 her an her şey olabilir
Canım kötü düşünme lütfen. doktora git mutlaka 🙏
Yerleşme kanaması gibi bir şey olabilir her ne kadar kan gelmesi gebelikte hoş karşılanmasa da tutunacağı varsa her şekilde seninle kalacaktır 🙏
Benimde kanamam olmuştu ama geç haftalardaydı 10. Hafta. bol bol dinlen ♥️

Kızlar hayırlı olsun inşallah hepimize. Benimde 4. Hamileliğim 2. Bebeğim olacak nasipse. 2 kaybım var.
Size de hayırlı olsun hoşgeldiniz💐
Benim de 3. Gebeliğim ilk oğlumu doğumdan sonra kaybettim 🥲
Sonra sağlıkla 2. Oğlumu kucağıma aldım 🙏
İlk bebeğiniz kaç aylık? Ya da kaç yaşında ☺️

Nasılsın iyi misiinnn:KK43: inşallah negatif düşünmeyelim olur mu canım🙏🏻

Cok geçmiş olsun benimde aşırı ishalim var ama su icerek onu destekliyorum ne yesem dokunuyor resmen 😔

X