2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Bu arada bende arada kaldım 😀
Doğumum nisanda olacak ama nisan anneleri her şeyi görüp duydu(bebeleri🤣) ben sona kaldım heyecanımı yaşayamadım 🤪
Hamileliğim Mayıs’la daha paralel geçecek diye burada aktifim daha çok her iki grubu da takipteyim ama ☺️
Yaa aynı durumdayız 🤗 evet ben de nisanı takip ediyodum orda herkes kese gördü kalp atışı duydu 😃 benim daha var sanırım şimdi dayanamadım tekrar kan verdim inşallah artması gereken oranda artmıştır beta 🙏🏻

Kızlar benim beta hcg değerlerim
25 ağustos 366
27 ağustos 560
30 ağustos 890 bu şekilde ilerliyor. Böyle az artış yaşayan var mı aranızda çok korkuyorum😞 %50den fazla artıyor ama 2 katı değil hiç😞

25 ağustos 366
27 ağustos 560
30 ağustos 890 bu şekilde ilerliyor. Böyle az artış yaşayan var mı aranızda çok korkuyorum😞 %50den fazla artıyor ama 2 katı değil hiç😞
%66 ya kadar normal sayılıyor canım korkma illa 2 katı artması gerekmiyor stres yapma bebisini etkileme

Evet gecen hafta pazartesi ogrendim ben 113 tu iste.. tam bat gunumdu 4. Hafta oluyodu sanirim.. persembe kontrole gidicem doktoruma ogrenirim tam😄
Ben bat gore hesaplarsam 4+4 oluyor sanirim 29 temmuzda adet gordum en son bende pazartesi gidicem yine sorucam gecen heyecandan sormamisim 🤩🤣

Ben zaten hep evde yaparım yogurdumu ama 2 gündür cok felaket oldum doktoruma yazdım bakim nedicek ona gore hareket edicem
Gideceğimiz herhangi bir özel hastane doktoruna bu şekilde yazabiliyor muyuz? Ben hala doktor seçemedim bu şekilde ilgilenen doktor için muayenesi olanlarla mı iletişime geçilmeli? :)

25 ağustos 366
27 ağustos 560
Bence az bir artış değil neredeyse iki katı ☺️ bir de hcg değerleir de herkese göre değişen bir şey. Açıklamaları okudugumda mesela örneğin 1. Haftalık 5-50 yazıyosa 2. Haftalık için de 5-100 gibi yazıyor gibi gibi. direkt bir sınırı yok, sıkma canını ❤️ 27sinde 76 çıktı 29unda 169 çıktı bende de☺️

%66 ya kadar normal sayılıyor canım korkma illa 2 katı artması gerekmiyor stres yapma bebisini etkileme
Böyle çok stresli oldu evet 🥺 ben de %66 biliyorum canım ama benimkilerin artışı %53 %59 civarına denk geliyor o yüzden panikledim.
Bence az bir artış değil neredeyse iki katı ☺️ bir de hcg değerleir de herkese göre değişen bir şey. Açıklamaları okudugumda mesela örneğin 1. Haftalık 5-50 yazıyosa 2. Haftalık için de 5-100 gibi yazıyor gibi gibi. direkt bir sınırı yok, sıkma canını ❤️ 27sinde 76 çıktı 29unda 169 çıktı bende de☺️
Evet kişiden kişiye değişiyormuş ne kadar zor böyle belirsizlikler içinde beklemek Allahım bi görseydim kalp atışını o kadar rahatlayacağım ki🙏🏻 İnşallah hepimiz miniklerinizi sağlıkla alırız kucağımıza🤲🏻

Aynı saatlerde aynı laboratuvarda mı verdiniz?
İlk hamileliğimde benzer bir durum yaşadım çünkü doktor farklı yerlerde yaptırdığım için sonucun doğru olmayabileceğini ama %60lık artışın yeterli olduğunu söylemişti.
Canım ben yazmıştım ama gözünden kaçtı sanırım aynısını yaşadım ve doktorum normal demişti. 7. Haftada kalp atışını duydum keseyi ne zaman görmüştüm hatırlayamadım biscotti20 biscotti20
Stres daha büyük düşman gerçekten çünkü stres hormonları direkt etkiliyor. Müdahele edebilecek hem durum yok hem imkansız tek yapacağımız şey beklemek ♥️🙏

Kızlar bugün test verdim beta 69 çıktı son adet tarihim 5 ağustos hamile olabilir miyim
Hayırlı olsun baya hamilesiniz işte ☺😍

Canım ben yazmıştım ama gözünden kaçtı sanırım aynısını yaşadım ve doktorum normal demişti. 7. Haftada kalp atışını duydum keseyi ne zaman görmüştüm hatırlayamadım biscotti20 biscotti20
Stres daha büyük düşman gerçekten çünkü stres hormonları direkt etkiliyor. Müdahele edebilecek hem durum yok hem imkansız tek yapacağımız şey beklemek ♥️🙏

Hayırlı olsun baya hamilesiniz işte ☺😍
Canım görmemişim evet aynı laboratuvarda verdim hepsini ilk ikisi hemen hemen aynı saatlerde yani 48 saat vardı aralarında sonuncusunu da 76. Saatte verdim.
Ben de %60-66 arası normal kabul ediliyor diye bildiğimden 2.den sonra duramadım tekrar verdim yine yavaş bir artış var gibi

Canım görmemişim evet aynı laboratuvarda verdim hepsini ilk ikisi hemen hemen aynı saatlerde yani 48 saat vardı aralarında sonuncusunu da 76. Saatte verdim.
Ben de %60-66 arası normal kabul ediliyor diye bildiğimden 2.den sonra duramadım tekrar verdim yine yavaş bir artış var gibi
Canım ben bir kere verdim onda da 41 çıktı(geçen hafta pazartesi) Bugün doktora gittim doktor kese gözükmez ama yine de bakayım kist vs var mı dedi. Keseyi gördü😊 hcg değeri yanlışmış o zaman normalde görmem imkansızdı dedi. Ben ilk gebeliğimde hiç kan testi bile vermemiştim mesela. Sen içini ferah tut yeter pozitif enerji gönderiyoruz evrene🙏

Canım ben bir kere verdim onda da 41 çıktı(geçen hafta pazartesi) Bugün doktora gittim doktor kese gözükmez ama yine de bakayım kist vs var mı dedi. Keseyi gördü😊 hcg değeri yanlışmış o zaman normalde görmem imkansızdı dedi. Ben ilk gebeliğimde hiç kan testi bile vermemiştim mesela. Sen içini ferah tut yeter pozitif enerji gönderiyoruz evrene🙏

Gözün aydın şimdi kalp atışı var onu da duyarsın inşallah. Onun için ne zaman çağırdı?

Çok sevindim canım 🤗 ben de inşallah keseyi görsem endişelerim geçecek biraz. Umarım kalp atışı, cinsiyeti sağlıkla görür kucağımıza alırız miniklerimizi🙏🏻

Gideceğimiz herhangi bir özel hastane doktoruna bu şekilde yazabiliyor muyuz? Ben hala doktor seçemedim bu şekilde ilgilenen doktor için muayenesi olanlarla mı iletişime geçilmeli? :)
Benim tup bebek doktorum memorial Bahçelievler hastanesi Öznur Dündar Akın hem çok ilgili bi doktor hemde hastasıyla yakından ilgileniyor yazdığında da cevap veriyor gun icinde mutlaka o yönden cok şanlıyım 😊 Dogum için de orda devam edicem

X