2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Nasılsın iyi misiinnn:KK43: inşallah negatif düşünmeyelim olur mu canım🙏🏻

İyi olmaya çalışıyorum ağrımın olmaması biraz içimi rahatlattı. Doktoruma yazdım iğne yaptırmamı söyledi. İğneyi de reçetesiz yapmadı özel. Şansıma da bugün resmî tatil. Devlete gittim acile rica ettim doktor onay verirse yaparız dediler o da Allah razı olsun kağıt yazdı o şekilde yaptırabildim. Yeni geldim eve uzanıyorum şimdi. Dualarınızı bekliyorum 😔

Kızçeler ben de doktordan geldim şimdi mercimek kadar gözüktü kese🤣😆 pazartesi tekrar bakacak 2 hafta sonra da kalp atışını duymam lazım dedi
Maşallah keşke keseyle kalp atışını birlikte duyabilsek ya 🥰 her şekilde beklemek zorunda kalıyoruz ki ben beklemekten nefret ederim 🤣🫢

Canım kötü düşünme lütfen. doktora git mutlaka 🙏
Yerleşme kanaması gibi bir şey olabilir her ne kadar kan gelmesi gebelikte hoş karşılanmasa da tutunacağı varsa her şekilde seninle kalacaktır 🙏
Benimde kanamam olmuştu ama geç haftalardaydı 10. Hafta. bol bol dinlen ♥️

Pazartesi çağırdı. Kanamam olduğunu yazdığımda iğne yaptırmamı söyledi gel bakalım demedi hiç. İnşallah devamı gelmez içim rahatlar.

Size de hayırlı olsun hoşgeldiniz💐
Benim de 3. Gebeliğim ilk oğlumu doğumdan sonra kaybettim 🥲
Sonra sağlıkla 2. Oğlumu kucağıma aldım 🙏
İlk bebeğiniz kaç aylık? Ya da kaç yaşında ☺️

Yaa çok geçmiş olsun çok kötü doğumdan sonra kaybetmek 😔 ben düşüklerimde ya kucağıma alıpta kaybetseydim diyerek avutmuştum kendimi. Siz bunu yaşamışsınız 🙁 Allah şimdi ki bebeğine sağlıkla kavuşmayı nasip etsin diğer evladına da hayırlı uzun ömürler versin ♥️

Cok geçmiş olsun benimde aşırı ishalim var ama su icerek onu destekliyorum ne yesem dokunuyor resmen 😔
Aynı şekildeeyimm. Doktor dedi ev yapımı yogurt yiyip doğal probiyotik alman lazım diye. Hemen bul sende ye iyi gelecektir eminim ve gidip acilde bir serum vurdurman iyi olur🙏🏻 ben baya kötüydüm dün

İyi olmaya çalışıyorum ağrımın olmaması biraz içimi rahatlattı. Doktoruma yazdım iğne yaptırmamı söyledi. İğneyi de reçetesiz yapmadı özel. Şansıma da bugün resmî tatil. Devlete gittim acile rica ettim doktor onay verirse yaparız dediler o da Allah razı olsun kağıt yazdı o şekilde yaptırabildim. Yeni geldim eve uzanıyorum şimdi. Dualarınızı bekliyorum 😔
Dualarımdasınnn inşallah hiçbir şey olmayacakkkk🙏🏻✨ gelecekkk minik mucizeen. ❤️

Size de hayırlı olsun hoşgeldiniz💐
Benim de 3. Gebeliğim ilk oğlumu doğumdan sonra kaybettim 🥲
Sonra sağlıkla 2. Oğlumu kucağıma aldım 🙏
İlk bebeğiniz kaç aylık? Ya da kaç yaşında ☺️
Yaa çok üzüldüm rabbim sağlıkla nasip etmiş tekrar ne güzel 🥰 şuan 15 aylık oğlum. Sizin ne kadarlık

Pazartesi çağırdı. Kanamam olduğunu yazdığımda iğne yaptırmamı söyledi gel bakalım demedi hiç. İnşallah devamı gelmez içim rahatlar.

Yaa çok geçmiş olsun çok kötü doğumdan sonra kaybetmek 😔 ben düşüklerimde ya kucağıma alıpta kaybetseydim diyerek avutmuştum kendimi. Siz bunu yaşamışsınız 🙁 Allah şimdi ki bebeğine sağlıkla kavuşmayı nasip etsin diğer evladına da hayırlı uzun ömürler versin ♥️
Çok geçmiş olsun canım inşallah tekrarı olmaz sağlıkla sıhatle dünyaya gelir

Çok geçmiş olsun canım inşallah tekrarı olmaz sağlıkla sıhatle dünyaya gelir

Allah razı olsun hepinizden Rabbim hepimize sağlıklı sorunsuz sıkıntısız gebelikler nasip etsin ♥️
Kanamam kahverengiye döndü durdu şimdilik. Allahım bidaha yaşatmasın ağrımda yok çok şükür. Aslında yorucu bişey de yapmadım sadece 30 dakika yada 45 dakika yürüyüşüme devam ediyordum her gün olmasa da sık sık çıkmaya çalışıyordum. Onu da doktor normal hayatına devam edebilirsin diye kesmedim. 17 kilo verdim hamilelikte de devam ederim diyordum dikkat etmeye hareket etmeye 😐 Ev işi yapmıyorum bi yemek hazırlıyorum neden oldu anlamadım. Sağlıksız gebelik olması korkutuyor beni

Herkese merhaba ben de nisan ve mayıs grubu arasında kaldım🤗 pcos olduğum için son adet tarihimi bilmiyorum düzensizdi adetlerin. 25 ağustosta 366 çıkmıştı 27 ağustosta 560 çıktı sonucum. Yarın tekrar kan vereceğim. Az artması biraz korkutuyor beni😞 ilk gebeliğim bu arada

Herkese merhaba ben de nisan ve mayıs grubu arasında kaldım🤗 pcos olduğum için son adet tarihimi bilmiyorum düzensizdi adetlerin. 25 ağustosta 366 çıkmıştı 27 ağustosta 560 çıktı sonucum. Yarın tekrar kan vereceğim. Az artması biraz korkutuyor beni😞 ilk gebeliğim bu arada
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla ilerler 🤗

Aynı saatlerde aynı laboratuvarda mı verdiniz?
İlk hamileliğimde benzer bir durum yaşadım çünkü doktor farklı yerlerde yaptırdığım için sonucun doğru olmayabileceğini ama %60lık artışın yeterli olduğunu söylemişti.

Bu arada bende arada kaldım 😀
Doğumum nisanda olacak ama nisan anneleri her şeyi görüp duydu(bebeleri🤣) ben sona kaldım heyecanımı yaşayamadım 🤪
Hamileliğim Mayıs’la daha paralel geçecek diye burada aktifim daha çok her iki grubu da takipteyim ama ☺️

Aynı şekildeeyimm. Doktor dedi ev yapımı yogurt yiyip doğal probiyotik alman lazım diye. Hemen bul sende ye iyi gelecektir eminim ve gidip acilde bir serum vurdurman iyi olur🙏🏻 ben baya kötüydüm dün
Ben zaten hep evde yaparım yogurdumu ama 2 gündür cok felaket oldum doktoruma yazdım bakim nedicek ona gore hareket edicem

X