Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Az ve sık yemek olabilir. Çünkü aç kaldıkça da mide kötü oluyor.
Zencefil bastırıyor gerçekten hem de faydalı onu da deneyebilirsin.
Çubuk krater, galeta tarzı şeyler dene istersen bana bunlar iyi gelmişti.
Benim haftalardır uykum kaçmış durumda hem sıcak hem stres hem heyecan hepsi bir arada hee bide kedim var onu da atlamayayım sağolsun gece 2 3 kere kendini sevdirmeye uyandırıyor sen uyuyabiliyorsan uyu ne güzel
Ayağa kalktığımda ben de de baş donmesi oluyo hatta iki kere baya kötü oldum bayılcam sandım. Bi iki gündür daha iyiyim. Herkes bir olmuyor sende erken başlamış belirtiler
Ayağa kalktığımda ben de de baş donmesi oluyo hatta iki kere baya kötü oldum bayılcam sandım. Bi iki gündür daha iyiyim. Herkes bir olmuyor sende erken başlamış belirtiler
Kizlar vucudumuz suan normalden cok daha fazla kan pompaladigi icin ani hareketlerde goz kararmasi normal :) o yuzden bir sure daha yavas hareket etmeye calisin
Kizlar vucudumuz suan normalden cok daha fazla kan pompaladigi icin ani hareketlerde goz kararmasi normal :) o yuzden bir sure daha yavas hareket etmeye calisin