- 1 Temmuz 2022
- 271
- 280
- 35
- Konu Sahibi NurseCelline
12 de canım. Dayanamadım ya bıraksalar geçen hafta gidiyodumtuntice yarın kaçta randevun? Biraz daha bekleyip gitsen keseyi de görürdün aslında
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
12 de canım. Dayanamadım ya bıraksalar geçen hafta gidiyodumtuntice yarın kaçta randevun? Biraz daha bekleyip gitsen keseyi de görürdün aslında
Bende ptesi verdigimde 113tum sizden bi tik once olmusBen de pazartesi vermiştim 41 çıkmıştı aynıyız demek ki
12 de canım. Dayanamadım ya bıraksalar geçen hafta gidiyodum
Gerçekten sanırsam üşüttüm ben ayağa kalkamıyorum direkt tansiyonum düşüyo ve sürekli midem bulanıyor çok erken değil mi bu kadarınaAz ve sık yemek olabilir. Çünkü aç kaldıkça da mide kötü oluyor.
Zencefil bastırıyor gerçekten hem de faydalı onu da deneyebilirsin.
Çubuk krater, galeta tarzı şeyler dene istersen bana bunlar iyi gelmişti.
Çok sevindim
Yaa sorma bi an önce yatıp uyuyasım var zaten yarın olsun diyeyine iyi durudum diyorsun
Kızlar beni de ekleyin 10 mayıs tahmini doğum
Yaa sorma bi an önce yatıp uyuyasım var zaten yarın olsun diye
Geçen hafta Pazartesi 164 çıkmıştı benim
Çarşamba tekrar verdim 481 idi
Bir daha baktırmadım uslu uslu bekliyorum randevu günümü
Gerçekten sanırsam üşüttüm ben ayağa kalkamıyorum direkt tansiyonum düşüyo ve sürekli midem bulanıyor çok erken değil mi bu kadarına
Teşekkürler herkes şuan yeni hamile dimi?10 Mayıs benim doğum günüm hayırlı olsun Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Kizlar vucudumuz suan normalden cok daha fazla kan pompaladigi icin ani hareketlerde goz kararmasi normal :) o yuzden bir sure daha yavas hareket etmeye calisinAyağa kalktığımda ben de de baş donmesi oluyo hatta iki kere baya kötü oldum bayılcam sandım. Bi iki gündür daha iyiyim. Herkes bir olmuyor sende erken başlamış belirtiler
Teşekkürler herkes şuan yeni hamile dimi?
Kizlar vucudumuz suan normalden cok daha fazla kan pompaladigi icin ani hareketlerde goz kararmasi normal :) o yuzden bir sure daha yavas hareket etmeye calisin
Canım çok uğrayamıyorum ya gün içinde çok aktif olamıyorum küçük yaramazda var ya benim ondan toplanıyoruz demek mayıs anneleri olarak
Canım sen yeni bir grup açsan listeleme işini anket işini falan ben beceremedim ya oraya geçsek olmaz mı
Açarsanız haber edin Bırakmayın bizi burdaCanım sen yeni bir grup açsan listeleme işini anket işini falan ben beceremedim ya oraya geçsek olmaz mı
Yöneticiye yazayım ben canım bunu devretsin o zamanCanım sen yeni bir grup açsan listeleme işini anket işini falan ben beceremedim ya oraya geçsek olmaz mı