2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Az ve sık yemek olabilir. Çünkü aç kaldıkça da mide kötü oluyor.
Zencefil bastırıyor gerçekten hem de faydalı onu da deneyebilirsin.
Çubuk krater, galeta tarzı şeyler dene istersen bana bunlar iyi gelmişti.

Çok sevindim 😍 👏
Gerçekten sanırsam üşüttüm ben ayağa kalkamıyorum direkt tansiyonum düşüyo ve sürekli midem bulanıyor çok erken değil mi bu kadarına

Yaa sorma🤣 bi an önce yatıp uyuyasım var zaten yarın olsun diye

Benim haftalardır uykum kaçmış durumda hem sıcak hem stres hem heyecan hepsi bir arada hee bide kedim var onu da atlamayayım sağolsun gece 2 3 kere kendini sevdirmeye uyandırıyor 😀 sen uyuyabiliyorsan uyu ne güzel

Gerçekten sanırsam üşüttüm ben ayağa kalkamıyorum direkt tansiyonum düşüyo ve sürekli midem bulanıyor çok erken değil mi bu kadarına

Ayağa kalktığımda ben de de baş donmesi oluyo hatta iki kere baya kötü oldum bayılcam sandım. Bi iki gündür daha iyiyim. Herkes bir olmuyor sende erken başlamış belirtiler☺️

Ayağa kalktığımda ben de de baş donmesi oluyo hatta iki kere baya kötü oldum bayılcam sandım. Bi iki gündür daha iyiyim. Herkes bir olmuyor sende erken başlamış belirtiler☺️
Kizlar vucudumuz suan normalden cok daha fazla kan pompaladigi icin ani hareketlerde goz kararmasi normal :) o yuzden bir sure daha yavas hareket etmeye calisin

Kizlar vucudumuz suan normalden cok daha fazla kan pompaladigi icin ani hareketlerde goz kararmasi normal :) o yuzden bir sure daha yavas hareket etmeye calisin

Bilgi için teşekkürler 🤩 aklıma geldikçe dikkat etmeye çalışıyorum ama bazen hızlı hareket etmesem de oluyor

X