2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Ben Gebze’de oturmuyorum ama Sibel mutlu eski doktorum karabkte görev yapıyordu. şimdi oradaymış yeni yüzyıl hastanesinde, çok üzüldüm hatta gittiğine. Çok erken haftalarda bebeğimde olan sorunu bilmişti, bilgisine de çok güvendiğim bir doktordur. Arayıştaysanız şans verebilirsiniz diye yazmak istedim 🥰
Burada olsaydı yine kendisine giderdim ben çünkü.
Merhaba yorumunuz ve öneriniz icin, cok teşekkür ederim. Memnun kaldıysanız tabiki birde ona giderim insallah cok sağolun tekrardan ❤️

Bende Çayırovada oturuyorum:) doktor araştırmasında birbirimize destek olabilirizz🤭
Tabiki olalım ben gebze de yeniyim ama olsun yinede cevreden arkadaslardan öneri alıyorum. Devlet hastanesinde ayhan Türkmen var ona gidiyorum aslında cok begendigim bi doktor ama cok kalabalık oluyor o yüzden özelde arastırıyorum. Hatta bugün gebeliğimde bi sıkıntı olmadıgını söyledi kisti takip edicez dedi cok sükür. Sizde paylaşabilirsiniz benimle 😂hayırlı olsun bu arada🧿❤️

Merhaba arkadaslar daha önce yazmıstım özel hastanedeki doktor kist nedeniyle kürtaj olmam gerektigini söylüyor diye. Bugün devlete randevum, vardı gittim ve cok sükür bi sıkıntı olmadıgını söyledi kisti takip edicez dedi 5haftalık olmuşu keseyi gördük tekrar 9eylülde gidicem inşallah hepinize cok tesekkür ediyorum desteğiniz yorumlarınız icin sağolun ❣️🧿hepimiz sağlıcakla alalım kucağımıza inşallah 🥰

kanı nerde verdin canım inşallah güzel sonuçlar alırsın:) doktorun ne dediğini de paylaşma şansın olur mu rica etsem:)

Sağlık ocağında verdim salı günü verdiğimde 19.15 te çıkmıştı 😄 tabi sonucum belli olsun göndereyim yazdıklarını iletirim

Merhaba arkadaslar daha önce yazmıstım özel hastanedeki doktor kist nedeniyle kürtaj olmam gerektigini söylüyor diye. Bugün devlete randevum, vardı gittim ve cok sükür bi sıkıntı olmadıgını söyledi kisti takip edicez dedi 5haftalık olmuşu keseyi gördük tekrar 9eylülde gidicem inşallah hepinize cok tesekkür ediyorum desteğiniz yorumlarınız icin sağolun ❣️🧿hepimiz sağlıcakla alalım kucağımıza inşallah 🥰
Canim kalp atisi icin bir sey dedi mi ne zaman duyulurmus :)

Tabiki olalım ben gebze de yeniyim ama olsun yinede cevreden arkadaslardan öneri alıyorum. Devlet hastanesinde ayhan Türkmen var ona gidiyorum aslında cok begendigim bi doktor ama cok kalabalık oluyor o yüzden özelde arastırıyorum. Hatta bugün gebeliğimde bi sıkıntı olmadıgını söyledi kisti takip edicez dedi cok sükür. Sizde paylaşabilirsiniz benimle 😂hayırlı olsun bu arada🧿❤️
Size de hayırlı olsunn💜💜 ben 2 senedir çayırovadayım ama doktorlar hakkında bilgim yok, bir sürü yer aradım vs ama hastanelerin yorumları çok kötü, güvenemiyosum ki:KK43:

Aramizda en tecrübeli sensin sanırım A April wind 🥰 tecrübelerinden faydalanmak isterim 😇 inşallah sağlıkla sıhhatle 9 ay geçiririz sağlıkla alırız kucağımıza bebislerimizi 🙏🏼👶🏻
İnşallah 🙏
Evet ben hamile kalmadan 1 sene önce doğum teminatı yaptırdım Allahtan bu sene tekrar yenilemiş eşim tahliller doktor muayeneleri aşırı pahalı
Doktorumuz kabul ederse aynı tahliller sağlık ocağında da yapılıyor bu arada genel bilgi olarak yazayım. Ben sağlık ocağında yaptırıp doktoruma götürmüştüm ♥️
Bende değerim artmış mı diye bugün kan verdim. Dualarınızı eksik etmeyin ♥️ Sonucu doktoruma göndereceğim kese için gün söyleyecek inşallah hersey sorunsuz ilerler hepimiz için 🥰
Sağlıkla artmıştır umarım. Çıktı mı? ♥️
Merhabaaaaaa bende geldim kizlarrr... Dun idrar testi yaptim cift cizgiyi gordum bugün kan testim 293.33 cikti . Haftaya pazartesi yine gidip kan vericem 🥰🤩💕🧿
Hayırlı olsun sende hoşgeldin 🎈

Midesi çok bulanan ve aşırı halsiz olan var mı aranızda arkadaşlarrr? :KK43: Ya da öneriniz var mı benim midem per perişan durumda 😭 üşütmüşte olabilirim diyorum bi yandan da o yüzden soruyorum size de🙏🏻

İnşallah 🙏

Doktorumuz kabul ederse aynı tahliller sağlık ocağında da yapılıyor bu arada genel bilgi olarak yazayım. Ben sağlık ocağında yaptırıp doktoruma götürmüştüm ♥️

Sağlıkla artmıştır umarım. Çıktı mı? ♥️

Hayırlı olsun sende hoşgeldin 🎈

Evettt az önce çıktı sonucum 392 😍😍😍 ilk 37 6 gün sonra da bu değer çıktı sanırım güzel gidiyor. Doktoruma ilettim bakayım ne zaman çağıracak kese için

kanı nerde verdin canım inşallah güzel sonuçlar alırsın:) doktorun ne dediğini de paylaşma şansın olur mu rica etsem:)

Sonucum 392 çıktı çook şükür 😍😍😍😍 doktorum sonuç güzel tebrikler, tüm ilaçlara devam dedi pazartesi ultrason için çağırdı. Sağlıkla ilerler inşallah şimdi de pazartesiyi bekleyeceğim 😂

Midesi çok bulanan ve aşırı halsiz olan var mı aranızda arkadaşlarrr? :KK43: Ya da öneriniz var mı benim midem per perişan durumda 😭 üşütmüşte olabilirim diyorum bi yandan da o yüzden soruyorum size de🙏🏻
Az ve sık yemek olabilir. Çünkü aç kaldıkça da mide kötü oluyor.
Zencefil bastırıyor gerçekten hem de faydalı onu da deneyebilirsin.
Çubuk krater, galeta tarzı şeyler dene istersen bana bunlar iyi gelmişti.
Evettt az önce çıktı sonucum 392 😍😍😍 ilk 37 6 gün sonra da bu değer çıktı sanırım güzel gidiyor. Doktoruma ilettim bakayım ne zaman çağıracak kese için
Çok sevindim 😍 👏

X