How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Günaydın kızlar 😍 1 saat önce nişanım geldi. Hafif adet sancısı gibi biraz kasığa biraz bele vuran ağrılarım var sıklaşmasını bekleyip hastaneye gideceğim. Bana dua edin inşallah bebeğim geliyordur 🥰😇
Her seyimiz ayni ilerliyordu hadi darisi basima insallah bende herhangi bir gelisme yok simdilik😊 saglikla kucagina al insallahh

Her seyimiz ayni ilerliyordu hadi darisi basima insallah bende herhangi bir gelisme yok simdilik😊 saglikla kucagina al insallahh
İnşallah seninde eli kulagindadir canım benim şuan mideme vuruyor ayakları doğurmaya dair hiç bir belirti yok. Dün yürüyüş yaptım baldirim ayaklarım yorgun ağrı var başka bir belirtim yok 😑32 33haftalarda daha dogurcak gibiydim sancılarım oluyordu şimdi sancı da yok

Sizinde gözünüz aydın hayırlı olsun ne güzel haberler geliyor böyle 🥰 bebeginize kavusmussunuz sağlıkla şükür ♥️
Ben artık şu içsem bile midem ağzıma geliyor ne yesem reflü ..çok kötüyüm mideden çok çektim artık alkolik gibi gaviscon dayiyorum yanımda şişe şişe ölçü yok valla fenalaşınca dikiyorum kafaya😑 süt işe yarıyor ama belli bı sure bana artık gaviscon ve rennie de fayda etmiyor.
Valla heyecanlandım güzel haberlerini bekliyoruz gözün aydjn 🥰🥰
3 4 cm olmuş dediler yatışım yapıldı inşallah çok bekletmez beni miniğim 😍 gece tuvalete çok kalktım ve mide bulantım çok oldu

Benim haftalardir hep öyle bir yere toplanın sertleşir kaskatı kesilr ama görüldükten sonra oluyor yuyurus yada ayakta fazla kalınca dinlenince gecmiyorsa nst ye girmeniz gerekebilir
Canım gözün aydın ömrü uzun hayırlı şanslı bereketli olsun inşallah 🥰 bebek de sende hemen toparlanirsiniz inşallah .kuru incir ve sütü mikserden geçirip smoothe gibi için diyorlar sütü arttiriyormus .
Dinlenince azalıyor ama yine de sertleştiriyor kendini benim 2 3 gündür böyle aşırı olmaya başladı canım

Dinlenince azalıyor ama yine de sertleştiriyor kendini benim 2 3 gündür böyle aşırı olmaya başladı canım
Doktorunuza soyleyin tabi ama benim doktorum dinlenince geçen sertleşme ağrı sancidan korkma dinlenirken devam ediyorsa yada dinlenirken başlıyorsa o zaman gel demişti.
3 4 cm olmuş dediler yatışım yapıldı inşallah çok bekletmez beni miniğim 😍 gece tuvalete çok kalktım ve mide bulantım çok oldu
Oh maşallah hızlıca ilerler umarım geçen hastanede karnı burnunda gebe merdiven çıkıyordu hemde önlükle🥰🥰 kolidorda yürüyüş yapanı da görmüştüm 🥰 sende hareket ettikçe açılır muhtemelen

Spinal oldum bende dün. İyiydi uyuşma durumu . Bebek çıkarıldıktan sonra baya rahatlıyorsun

Ben gazımı karnımı oyalayarak çıkardım tuvalete oturdum uzun,süre o pozisyon da,iyi geldi tabi sürekli yürğdğm tüm gece uyumadim. Daha büyük tuvalete çıkmadım katı bişey yemedim

Csnım benim dediğim gibi olmadı ya öksürüğüm geldi bogazım tıkandı öksürürken dikişim gerildi baya zOrlandım. Şimdi öksürügüm azaldı gıcık gibi boğazımı temizlemeye çalışıyorum daha Iyıyım ama.zorlandıö biraz inşallah sen zorlanmaz sn 🙏
Bende ondan korkuyorum öksürük gelince dikişler acır haliyle inşallah salıya kadar geçer benim öksürük doğumdan önce zor gerçekten 😔

Bende ondan korkuyorum öksürük gelince dikişler acır haliyle inşallah salıya kadar geçer benim öksürük doğumdan önce zor gerçekten 😔
Ayaklarınızın altında sürekli sıcak su yaparmisiniz bide annem bizim ayak altimiza vicks sürerdi kalın çorap giyince öksürüğümuzu geçirirdi acaba hamilelikte ayak altına sürülür mü bilmiyorum ama zeytinyağı sarimsakda sürülüyor onu bı arastirin isterseniz

Doktorunuza soyleyin tabi ama benim doktorum dinlenince geçen sertleşme ağrı sancidan korkma dinlenirken devam ediyorsa yada dinlenirken başlıyorsa o zaman gel demişti.
Oh maşallah hızlıca ilerler umarım geçen hastanede karnı burnunda gebe merdiven çıkıyordu hemde önlükle🥰🥰 kolidorda yürüyüş yapanı da görmüştüm 🥰 sende hareket ettikçe açılır muhtemelen
Suyum geldi 5 cm oldu

Doğum yapanlara geçmiş olsun diliyorum beni doğum çok zordu sonrasında 2 gün sütüm gelmedi geceleri mahvolmuştum doktor 200 gram azalma olmuş iyi beslenememiş mama ver dedi 1 gün verdim emerken şırıngayla ağzının kenarından sıktım mamayı bugün sütüm geldi göğüslerim sert olmaya başladı biraz sağdım ama sağdığımı vermedim bebek gündüz çok uyuyor zor uyandırıp memeyi veriyorum emince memem yumuşuyor bakalım bu gece nasıl olacak bebek emip yatırınca neden bir daha ağlar uykum da geliyor gece ne yapmalıyım annelik duygusu değil de daha ben kendimi küçük çocuk gibi görüyorum yetemiyorum geliyor beslenemezse hasta olsa diye.. emzirme bebek bakımında bilinmesi gereken önemli yapmam gerekenleri paylaşır mısınız cahillik üstümden akıyor ağlama geliyor sürekli
Canım benim hissettiklerin çok normal. Emin ol her bebek ve anne aynı şeyi yaşıyor. Ağlaması doymadığı anlamına gelmez. Gazı olabilir yada seni istiyor olabilir. Ben ilk kızımda doğduğu andan itibaren üstümde yatırmayıp beşiğine koysam hemen ığlardı. İlk aylar böyle olmadı çok normal. Kolik ağlamalarıda başlayabilir yakında. Lohusalığın bitene kadar mümkünse yanında biri durabilirse dursun.destek al mutlaka. Yaşadıkların çok normal senin yetersizliğin değil.

Kızlar birde ben emziremiyorsum sağıyorum mecbur. Az az geliyordu. Belki başınıza gelir şişede diyeyim Göğüslerim sertleşmeye başladı dokundukça böyle fındık ceviz sertliğindeydi videolardan vs araştırdık. Göğüse sıcak kompres yapıyorum 5-6 dakka sonra öyle sert olan yere masaj yapıyorum sütü sağıyorum sonra soğuk kompres yapıyorum sertliğim gitti sütte arttı biraz. Aklınızda bulunsun sertliğe şey yapmayınca tıkanıklık mastit yapıyormuş. Elanur Vardar videolarında izledim emzirme danışmanı bakabilirsiniz

İnşallah seninde eli kulagindadir canım benim şuan mideme vuruyor ayakları doğurmaya dair hiç bir belirti yok. Dün yürüyüş yaptım baldirim ayaklarım yorgun ağrı var başka bir belirtim yok 😑32 33haftalarda daha dogurcak gibiydim sancılarım oluyordu şimdi sancı da yok
Simdi istiyoruz ya o yuzden olmaz hicbir belirti gelmeye dair😂 hic oyle dusunme ama belirti yok falan diye. O bir saatte bile gelisebilecek bir sey. Bir acilman olur suyun gelir kasilman baslar dogum baslamis olur. İnsallahh senin de en saglikli ne sekilde gelecekse oyle gelsin kolaylikla normal dogum nasip etsin ama allah sana da bana da isteyenlere de ❤️

Canim benimm insallahh kolaylikla gerceklesir dogumun saglicakla kavusursunuz minnosunla. Senden ozel olarak dua istiyorum bizim de artik kolaylikla olsun dogumumuz suni korkusu sariyor dort bir yandan 😂

Canim benimm insallahh kolaylikla gerceklesir dogumun saglicakla kavusursunuz minnosunla. Senden ozel olarak dua istiyorum bizim de artik kolaylikla olsun dogumumuz suni korkusu sariyor dort bir yandan 😂
Bu sabah 6 da uyandım ya bana haftaya cuma suni veriyoruz mecbur doğuracaksın derlerse diye hani bende preeklampsi varya durumum stabil olursa bekleyebileceklerinide dediler ama insan korkuyor yarın kontrol var nasıl korkuyorum sonuçta erken bana 36+0 yarın haftaya cuma 37+0 ilk tehşişste doğumu buna göre başlayacaklardı bu aklıma geldimi sen aklıma geldin mi inan tüm hissettiklerini hissettim ki benim saha erken diye minik kanala inmedi daha tansiyonum çıkmamaları kanala indirme hareketleri yapıcam tansiyon çıkıyor elim kolum bağlı kaldım.sabah 6 da beri sıkıntıdan birde kalp çarpıntısı oldu mu kalbim 183 vuruyor ağzımdan çıkacak sandım.seninki en azından kanalda ve haftan ileride dilerim tez vakitte kendi kendine sancın başlar.sıcak sudan çıkma.inşalalh kolayca doğur

Simdi istiyoruz ya o yuzden olmaz hicbir belirti gelmeye dair😂 hic oyle dusunme ama belirti yok falan diye. O bir saatte bile gelisebilecek bir sey. Bir acilman olur suyun gelir kasilman baslar dogum baslamis olur. İnsallahh senin de en saglikli ne sekilde gelecekse oyle gelsin kolaylikla normal dogum nasip etsin ama allah sana da bana da isteyenlere de ❤️
Amin bende sana dua ediyorum valla . Siz bana kanamam olduğu gece dua etmistiniz hemde en güzel yerde hiç unutmuyorum o msjinizi🥲 Allah size de bir avazda bitecek çok sağlıkli ömürlü hayırlı bir doğum nasıp etsin

Back