• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Emzirirken gümüş kapak almadıysanız alın , şiddetle tavsiye ederim herkese.İlk kızımda o göğüs yarası ve kuruluk her şey oldu .Bunda 3.gundeyiz daha ama çok şükür diyeyim baya rahat ettim.
Tamamen katılıyorum. Ben de ilk bebegimde neden almadim diye kiziyorum kendime

Kızlar ben de sabah hastaneye yatıyorum, en son muayene de doktorum normal deneyelim mi dedi, bende olur dedim. Rahme fitil koyacakmış doktorum eğer açılma olmazsa sezeryana geçiş yapacağız. Dualarım tüm anne adayları ile, sizler de aynı şekilde dualarınızda beni eksik etmeyin 🧚‍♀️

Tebrik ederim🧿 Ultrasonda bu kadar yanılma payı oluyor muydu? Devlette mi doğum yaptınız?
Evet devlette doğum yaptım
Bizde çok şaşırdık hatta eşim karışmış olma ihtimali olabilir mi biz büyük bekliyorduk demiş 🤣

Canim benimm insallahh kolaylikla gerceklesir dogumun saglicakla kavusursunuz minnosunla. Senden ozel olarak dua istiyorum bizim de artik kolaylikla olsun dogumumuz suni korkusu sariyor dort bir yandan 😂
İnşallah 1 avazda doğurursun sen de canım
Massallah Size darısı bizim başımıza.kac haftada doğum gerçekleşti ve ilk dogummu
Amiin 😍 39+5tik bugün, ilk doğumum
Oooo masalah maşallah süper ne güzel bir haber bu çok sevindim canım günlerdir sende az uğraşmadin hadi gel artık gel diye🥰🥰🥰♥️ kilosu da boyu da maşallah çok iyi . Çok şükür gözünuz aydın hadi hayırlı olsun kendini iyi hissettiğinde paylaşırsin bizimle süreci 😍😍😍
Çok sağol canım yarın eve geçince paylaşırım anca 🥲
Maşallah, ilk doğum muydu? Eğer öyleyse kolay mı nasıl bişey aşamaları falan😂
İlk doğumdu valla herkeste değişen bişey hastaneye geldiğimde doktorum operasyondaydı yetişemedi bana bile. O demiş eşime ne zaman geleceği belli olmaz uzun da sürebilir, kimse çabuk beklemiyordu beni doğumhaneye almışlardı ıkınma başladığında doktorum geleyim dedi işi bitmişti başka doktor yaptı doğumumu kısmet böyleymiş valla
Oooh çok güzel bir doğum maşallah kilosu boyu çok güzel baya kısa sürmüş o açıdan da çok iyi sevindim sizin adınıza darısı bizim başımıza
Amin inşallah kurtulursunuz çabucak ben en fazla 2 saat şiddetli sancı çektim doğumla beraber. Öncesi o kadar şiddetli değildi. Nefeslerle karşıladım sancıları

Bu sabah 6 da uyandım ya bana haftaya cuma suni veriyoruz mecbur doğuracaksın derlerse diye hani bende preeklampsi varya durumum stabil olursa bekleyebileceklerinide dediler ama insan korkuyor yarın kontrol var nasıl korkuyorum sonuçta erken bana 36+0 yarın haftaya cuma 37+0 ilk tehşişste doğumu buna göre başlayacaklardı bu aklıma geldimi sen aklıma geldin mi inan tüm hissettiklerini hissettim ki benim saha erken diye minik kanala inmedi daha tansiyonum çıkmamaları kanala indirme hareketleri yapıcam tansiyon çıkıyor elim kolum bağlı kaldım.sabah 6 da beri sıkıntıdan birde kalp çarpıntısı oldu mu kalbim 183 vuruyor ağzımdan çıkacak sandım.seninki en azından kanalda ve haftan ileride dilerim tez vakitte kendi kendine sancın başlar.sıcak sudan çıkma.inşalalh kolayca doğur
Amin insallah cok sag ol canim. Hic korkma cok da erken sayilmaz 36 hafta. Saglikli olsunlar da. Haftasini tamamlayip ona ragmen kuveze giren bebekler de oluyor ona hic takilma. Dr ne diyorsa onu dinle. Durumunu da haberdar et merak ettim simdi. İnsallah guzel haberlerle gelirsin 💖

Evet devlette doğum yaptım
Bizde çok şaşırdık hatta eşim karışmış olma ihtimali olabilir mi biz büyük bekliyorduk demiş 🤣
Devletin cihazları eski oluyor ya o yüzden yanılma payı büyük olabilir diye düşündüm😁 Ama ne olursa olsun bebişin sağlıklı gelmiş gerisi önemli değil, darısı bizlere🥰

Kızlar ben de sabah hastaneye yatıyorum, en son muayene de doktorum normal deneyelim mi dedi, bende olur dedim. Rahme fitil koyacakmış doktorum eğer açılma olmazsa sezeryana geçiş yapacağız. Dualarım tüm anne adayları ile, sizler de aynı şekilde dualarınızda beni eksik etmeyin 🧚‍♀️
İnşallah herşey yolunda gider bı avazda doğum olur. Kaç haftalık oldunuz neden yatış verdi

Doğum yapacağım günün önceki gecesi bütün gece 2 3 kez büyük 2 kez falan da küçük tuvalete kalktım. Yatmadan öncesi egzersiz yapmıştım ve yapmadan önce bir kasık ağrım vardı normalde yaşadığım ağrılar gibiydi. Bir doulanın egzersiziydi denemek için ilk defa yapmıştım. Sabah uyandım pembe akıntı ile hafif kırmızımsı koyu kıvamlı bir lekelenme oldu. Ağrım var gibiydi az az kasıktan vuran aynı adet sancısı gibi ama düzensizdi. Hastaneye geldim Nst bakıldı düzensiz ağrılar var 3 4 cm açılma var yatış yapılacak dendi ama düzene girmesini 1 2 saat beklediler ilaç verdiler o ilaçtan sonra suyum geldi bi anda en yüksek acıyı suyum geldikten sonra çekmeye başladım 5 cm açılma olmuştu. Sonrası su gibi aktı 5cmden sonra sadece 2 kere alttan bakılıp doğuma girdim muhtemelen 10a yakındı ama tam 10 değildi kesi dikiş yapıldı bebek çıktıktan sonra uyuşturulup. O acıyı yaşadıktan sonra ve bebek görüldükten sonra acı duymuyosunuz hissediliyo ama acı asla yok sadece bebeğime baktım o ara. Doğum başlamadan asla ıkınmadım bütün enerjimi doğuma sakladım. Kapkara saçlı bir bebiş doğdu 😍 fazla mide yanması yaşamazdım ben ama yaşadı mı da gece uykumdan kaldıracak kadar yaşardım.
Şimdi her şey geçti zordu ama kucağınızdakine bakınca unutuyosunuz öncesini. Kendime baya şaşırdım ilk şiddetli ağrılar girdiği vurduğu anda ben yapamıycam galiba doğuramıcam dedim ama hep dua ettim. Dua etmeyi hiç bırakmadım.
İnşirah suresi. (Ferahlamak için okudum)
Rabbiyesir vela tuhassir rabbi temim bil hayr
(Acı vurduğunda en çok bunu okudum)
Sümmessebile yesserah ( bunu da acı çekerkenn)

Doğum yapacağım günün önceki gecesi bütün gece 2 3 kez büyük 2 kez falan da küçük tuvalete kalktım. Yatmadan öncesi egzersiz yapmıştım ve yapmadan önce bir kasık ağrım vardı normalde yaşadığım ağrılar gibiydi. Bir doulanın egzersiziydi denemek için ilk defa yapmıştım. Sabah uyandım pembe akıntı ile hafif kırmızımsı koyu kıvamlı bir lekelenme oldu. Ağrım var gibiydi az az kasıktan vuran aynı adet sancısı gibi ama düzensizdi. Hastaneye geldim Nst bakıldı düzensiz ağrılar var 3 4 cm açılma var yatış yapılacak dendi ama düzene girmesini 1 2 saat beklediler ilaç verdiler o ilaçtan sonra suyum geldi bi anda en yüksek acıyı suyum geldikten sonra çekmeye başladım 5 cm açılma olmuştu. Sonrası su gibi aktı 5cmden sonra sadece 2 kere alttan bakılıp doğuma girdim muhtemelen 10a yakındı ama tam 10 değildi kesi dikiş yapıldı bebek çıktıktan sonra uyuşturulup. O acıyı yaşadıktan sonra ve bebek görüldükten sonra acı duymuyosunuz hissediliyo ama acı asla yok sadece bebeğime baktım o ara. Doğum başlamadan asla ıkınmadım bütün enerjimi doğuma sakladım. Kapkara saçlı bir bebiş doğdu 😍 fazla mide yanması yaşamazdım ben ama yaşadı mı da gece uykumdan kaldıracak kadar yaşardım.
Şimdi her şey geçti zordu ama kucağınızdakine bakınca unutuyosunuz öncesini. Kendime baya şaşırdım ilk şiddetli ağrılar girdiği vurduğu anda ben yapamıycam galiba doğuramıcam dedim ama hep dua ettim. Dua etmeyi hiç bırakmadım.
İnşirah suresi. (Ferahlamak için okudum)
Rabbiyesir vela tuhassir rabbi temim bil hayr
(Acı vurduğunda en çok bunu okudum)
Sümmessebile yesserah ( bunu da acı çekerkenn)
Hayırlı olsun canım.

Doğum yapan tüm arkadaşlara hayırlı olsun. Doğum bekleyen arkadaşlarımız da sağlıcakla doğursunlar inşallah.

Biz de bugün 9 günlük olduk. Yavaş yavaş tanıyoruz miniğimle birbirimizi.

Doğum yapan arkadaşlar ödeminiz vardıydı, iniyor mu. Bende çok ödem oldu ve hala inmedi hatta biraz daha şişti gibi ayak ve bacaklarım sizde durumlar nasıl ne yapmak lazım
Ödem inanılmazdı her göre inmiş diyor hala var ama öncesine nazaran azaldı benim. Ayaklarımda fazlaca var çünkü sürekli yürüdüm ve uyuyamadım 2 günde 3 saat uyumuşumdur sadece, bebek yanınızdayken uyumak pek mümkün olmuyor iç güdüsel 😌 hem de 2 saatte bir emziriyorum o yüzden

Hayırlı olsun canım.

Doğum yapan tüm arkadaşlara hayırlı olsun. Doğum bekleyen arkadaşlarımız da sağlıcakla doğursunlar inşallah.

Biz de bugün 9 günlük olduk. Yavaş yavaş tanıyoruz miniğimle birbirimizi.
Teşekkür ederim .
Aynen inşallah saglıkla bebegini kucağına alır herkes 🥰😍😍😍

Hareketli bir gebeydim belki onun etkisi vardır 36.haftaya kadar çalıştım evde kendi çapımda 38den sonra çömelme hareketleri yaptım oda düzenli değil 39+4 3000 gr
Maşallah maşallah ne güzel normalde 2 3 cm den sonra ağrı sizi rahat bırakmaz derler. Kaç kiloydu bebeğiniz ve kaç haftalık doğum yaptınız egzersiz yapiyormuydunuz 🥰

İnşallah 1 avazda doğurursun sen de canım

Amiin 😍 39+5tik bugün, ilk doğumum

Çok sağol canım yarın eve geçince paylaşırım anca 🥲

İlk doğumdu valla herkeste değişen bişey hastaneye geldiğimde doktorum operasyondaydı yetişemedi bana bile. O demiş eşime ne zaman geleceği belli olmaz uzun da sürebilir, kimse çabuk beklemiyordu beni doğumhaneye almışlardı ıkınma başladığında doktorum geleyim dedi işi bitmişti başka doktor yaptı doğumumu kısmet böyleymiş valla

Amin inşallah kurtulursunuz çabucak ben en fazla 2 saat şiddetli sancı çektim doğumla beraber. Öncesi o kadar şiddetli değildi. Nefeslerle karşıladım sancıları
Maşallah çok sevindim güzel ilerlemiş herşey

Amin insallah cok sag ol canim. Hic korkma cok da erken sayilmaz 36 hafta. Saglikli olsunlar da. Haftasini tamamlayip ona ragmen kuveze giren bebekler de oluyor ona hic takilma. Dr ne diyorsa onu dinle. Durumunu da haberdar et merak ettim simdi. İnsallah guzel haberlerle gelirsin 💖
İnşallah bakalım erken gideceğiz öğlene kadar hastanede oluruz tahlil tetkikler uzun sürüyor detaylı baya sağlığımı kontrol ediyorlar sonra yolluyorlar inşallah iyi olur herşey dün nabzım 183 e çıktı çok korktuk bakalım bu durumda bir şey diyecekler mi hiç kolay değil ya bu beklemeler

İnşallah bakalım erken gideceğiz öğlene kadar hastanede oluruz tahlil tetkikler uzun sürüyor detaylı baya sağlığımı kontrol ediyorlar sonra yolluyorlar inşallah iyi olur herşey dün nabzım 183 e çıktı çok korktuk bakalım bu durumda bir şey diyecekler mi hiç kolay değil ya bu beklemeler
İnsallah sonuclar guzel olur bir risk varsa eger simdi dogsun sorun etme. O her turlu gelisimini tamamladi 36 hafta az degil

İnsallah sonuclar guzel olur bir risk varsa eger simdi dogsun sorun etme. O her turlu gelisimini tamamladi 36 hafta az degil
Tabiki bugğn biz 36+0 olduk onu düşünmüyorum bir yerde çünkü herşeyin yolunda olduğunu söylüyor dr lar bugğn ne diyecekler bakacağız değişiklikler varmı yokmu ama şu gerçek biraz zor suni sancıyla başlama+ suyunun elle oatlatılması tataaaa bu biraz geriyor beni.ama herşeyi deniyorum fakat bebeğim henüz 36 yeni bitirdiği için doğasında ve keyfi yerinde 🙈 bir hafta bile şu çömelme hareketleri yapmayı fark ettirtiyor

Doğuma dair gram belirtim yok resmen . 27 28 haftalarda yatakta bile donemiyordum sağa sola kasigima sancı saplaniyordu şimdi noldu böyle anlamadim . Doğuma kaldı 4-5 gün açılma bile yok .

Doğuma dair gram belirtim yok resmen . 27 28 haftalarda yatakta bile donemiyordum sağa sola kasigima sancı saplaniyordu şimdi noldu böyle anlamadim . Doğuma kaldı 4-5 gün açılma bile yok .
İlk gebelikte benim de öyleydi. Ne kasılma ne ağrı hiçbir şeyim yokken bir gece ansızın geldi oğlum. Direkt 4 cm açılmayla gitmiştim hastaneye ki açılma olduğunu bilmiyordum. Gece tuvaletimin rengi pembemsi olunca korkup doktora gittim, senin doğum başlamış dedi gram belirti olmadan. İlla belirti olacak diye bir şey yok yani.

Back