• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Benim de Ekim ayında arkadaşım akşam oturmaya geldi çay çekirdek yaptık. Neyse kız bir rahat edemedi böyle karnı sertleşti bikaç kez. Eve gittiler ama iyiydi yani agrı sancısı yoktu. Evde bulaşık makinesini boşaltıyordum dedi takk diye bişey indi sanki orama dedi, resmen bebeğin kanala girdiğini hissettim dedi ve anında su boşaldı dedi. Tabi o sezeryan istiyordu. 35 haftalık bebeği topaç gibi çok da sağlıklı dogdu maşallah şimdi 6 ayı doldurdu ;)

Ayaklarınızın altında sürekli sıcak su yaparmisiniz bide annem bizim ayak altimiza vicks sürerdi kalın çorap giyince öksürüğümuzu geçirirdi acaba hamilelikte ayak altına sürülür mü bilmiyorum ama zeytinyağı sarimsakda sürülüyor onu bı arastirin isterseniz
Çok teşekkür ederim bi bakayım ona da bende ılık su içiyorum sürekli arada bir de ıhlamur ama geçmedi 😔

Tebrik ederim🧿 Ultrasonda bu kadar yanılma payı oluyor muydu? Devlette mi doğum yaptınız?
Normalde bu kadar olmaması lazım en fazla 300-400 diyorlar ama benim bi arkadaşıma da 4200 dedi doktor normal doğmaz sezeryan olacak dedi bebek bi doğdu 3200 sonra da sende çok kilo almasaydın yağlanmadan ötürü yanılmış olabiliriz demiş, bende ilkinde 35 kilo aldım baya 60 kilodan 95-100 kilolara çıktım ama benim doktorum 3400 demişti 3700 doğdu kızım da

Rica ederim cnm ,Kronik bronşit hastası çocuğun olunca hepsini öğreniyorsun biri olmazsa diğeri mutlaka etki ediyor 😂
Bunu da deneyim hemen 9 ay hasta olmadım tam ameliyat öncesi kötü oldu inşallah iyi gelir çok teşekkür ederim ❤️🙏🏻

Doktorunuza soyleyin tabi ama benim doktorum dinlenince geçen sertleşme ağrı sancidan korkma dinlenirken devam ediyorsa yada dinlenirken başlıyorsa o zaman gel demişti.
Oh maşallah hızlıca ilerler umarım geçen hastanede karnı burnunda gebe merdiven çıkıyordu hemde önlükle🥰🥰 kolidorda yürüyüş yapanı da görmüştüm 🥰 sende hareket ettikçe açılır muhtemelen
Tamam canım teşekkür ederim bilgilendirme için 🙏🏻

Kızlar ben doğurdum 1 2 saatte ağrım çok vurdu ve doğurdum öncesi yavaş yavaş geldi sancılarım tam açıklıkla doğuma girdim 😍
52 cm 3500 gram doğduk
Oooo masalah maşallah süper ne güzel bir haber bu çok sevindim canım günlerdir sende az uğraşmadin hadi gel artık gel diye🥰🥰🥰♥️ kilosu da boyu da maşallah çok iyi . Çok şükür gözünuz aydın hadi hayırlı olsun kendini iyi hissettiğinde paylaşırsin bizimle süreci 😍😍😍

Bugün Dr kontrolüm vardı 39.2 deyim haftaya kadar gelmezse yatışımı yapacak 40 tan sonra beklemek iyi değil dedi siz of beni bı.stres basti
Aynı durumdayiz sizii anlıyorum çarşambaya kadar kendi sancılarım gelsin diye dua ediyorum ptsi kontorllum var hiç değilse açıklık olsun bı sancı olsun diyorum bebeğim herşeye rağmen hızla kilo alıyor korkuyorum 4kiloyu gecicek diye çünkü doktor 3.5 üzeri bile senin için risk demişti çatim basik olduğu için Allah'a dua ediyorum bu aralar nolur kendi isteği ile gelsin diye ama tık yok🥲 hangisi bebeğimi ve bizler için uygun olcaksa o şekilde olsun diyelim,🙏

Kızlar ben doğurdum 1 2 saatte ağrım çok vurdu ve doğurdum öncesi yavaş yavaş geldi sancılarım tam açıklıkla doğuma girdim 😍
52 cm 3500 gram doğduk
Oooh çok güzel bir doğum maşallah kilosu boyu çok güzel baya kısa sürmüş o açıdan da çok iyi sevindim sizin adınıza darısı bizim başımıza

Arkadaşlar doğum yaptım bir hafta oldu hiç sancim yoktu doktor muayenesinde 4.5 cm açıklıgım olduğunu öğrendim yatışımı verdiler sonradan ilk doğumun geç doğum yaparsın istersen eve gidebilirsin dediler bende geri eve döndüm, sonra ertesi gün hastaneye gittim 7 cm açıklık olduğunu öğrendim ve doğum yaptım Allah herkese sağlıklı evlat nasip etsin🤗

Arkadaşlar doğum yaptım bir hafta oldu hiç sancim yoktu doktor muayenesinde 4.5 cm açıklıgım olduğunu öğrendim yatışımı verdiler sonradan ilk doğumun geç doğum yaparsın istersen eve gidebilirsin dediler bende geri eve döndüm, sonra ertesi gün hastaneye gittim 7 cm açıklık olduğunu öğrendim ve doğum yaptım Allah herkese sağlıklı evlat nasip etsin🤗
Maşallah maşallah ne güzel normalde 2 3 cm den sonra ağrı sizi rahat bırakmaz derler. Kaç kiloydu bebeğiniz ve kaç haftalık doğum yaptınız egzersiz yapiyormuydunuz 🥰

Bugün Dr kontrolüm vardı 39.2 deyim haftaya kadar gelmezse yatışımı yapacak 40 tan sonra beklemek iyi değil dedi siz of beni bı.stres basti
Hayırlısı olsun gelmezse de kendi bilir bebişin olmadı sezeryan olur sağlıkla gelsin de önemli olan o bence de illa normal olsun diye zorlayıp 41-42 yapmak çok mantıklı değil bir sürü travma olabiliyormuş öyle olacağına sezeryan olur son ihtimal daha iyi

52 cm 3500 gram doğduk
Masallah canimm cokk sevindim senin mesajini gorunce bana da umut oldun😍 darisi bana insallah ve tum isteyenlere💖

Back