- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.589
-
- Konu Sahibi NurseCelline
Ben yemeyince midem bulanıyorGünaydın nasılsınız? Benim iştahım çok kesildi sabahları bir şey yemeye çalışıyorum ama sadece çay bile bulantı ve kusma getiriyor ne iyi gelir?
Geçmiş olsun canım, bende sık sık rüya görmeye başladım. Bir gün iyiyim bir gün kötü ben de.Herkese selamlaarrr
Ay kızlar ben ruhen hiç iyi değilim 6+0 olduk iyice dengem şaştı şuan 6+3 üm. Hem uykuluyum hemde sürekli saçma sapan rüyalar görüyorum. Rüyamda 4üz doğurmuşum ama kalpleri çok yavaştı ve öleceklerdi o kadar üzüldüm ki rüyamda. Hala etkisindeyim ve sanki şu an hamile değil gibi hissediyorumdaha salı günü kalbini duymaya gideceğiz bi yandan 20lik dişim çürümüş ağrı yapıyor. Var mı benim gibi böyle terelellim olan midem falan çok bulanmasa da ruhen baya etkileniyorum bu hafta
Hayirli ugurlu olsun insallahh canim darisi bana da insallahhBugün miniğimi çok ufak da olsa görebildik çok şükür ki. Hatta çok az kalp atışını da duyduk. Devlet hastanesinde muayene olduğum doktorlar o kadar olumsuz konuşuyordu ki dış gebelik mi boş gebelik mi diye günlerdir kendimi yiyordum. Herşey yolundaymış neyse ki. Doktorum bundan sonra hcg testi yapmana gerek yok, ultrasonla takibe devam ediyoruz dedi. Haftaya cuma tekrar kontrolümüz var
Merhaba. Benim de cok istahsizligim var ve hatta sabah sanki midem bulanacakmis da bulanmiyormus gibi degisik bir seyler oluyorGünaydın nasılsınız? Benim iştahım çok kesildi sabahları bir şey yemeye çalışıyorum ama sadece çay bile bulantı ve kusma getiri
ben ben benHerkese selamlaarrr
Ay kızlar ben ruhen hiç iyi değilim 6+0 olduk iyice dengem şaştı şuan 6+3 üm. Hem uykuluyum hemde sürekli saçma sapan rüyalar görüyorum. Rüyamda 4üz doğurmuşum ama kalpleri çok yavaştı ve öleceklerdi o kadar üzüldüm ki rüyamda. Hala etkisindeyim ve sanki şu an hamile değil gibi hissediyorumdaha salı günü kalbini duymaya gideceğiz bi yandan 20lik dişim çürümüş ağrı yapıyor. Var mı benim gibi böyle terelellim olan midem falan çok bulanmasa da ruhen baya etkileniyorum bu hafta
Evet süpriz oldu ya beklemiyorduk istiyorduk ama kızım 2 yaşı geçsin diye düşünüyorduk nasip bakalım pazartesi ne durumdayız öğreneceğizHayırlı olsunSize de mi sürpriz oldu?
benide eklermisiniz. Yaş 25, sat 16 Ağustos , Malatya, 56 kg , İlk çocuk
2023
MAYIS ANNELERİ
ANNE ADAYI ANNENİN DOĞUM TARİHİ/Yaşı SON ADET TARİHİ ŞEHİR BAŞLANGIÇ KİLO KAÇINCI ÇOCUK CİNSİYET İSİM DOĞUM TARİHİ @Artur 23 22 Temmuz Ankara 67 2 B beriko77 31 23 Temmuz İstanbul 85 1 A April wind 26 23 Temmuz Karabük 47 2 @Morsokak 24 24 Temmuz Eskişehir 60 1 @Heidiiii 29 26 Temmuz 1 @Ysmndi 33 26 Temmuz Muğla 53 3 @Nesnes28 27 27 Temmuz Kocaeli 65 2 @hifaebru1 28 27 Temmuz Fransa 60 1 @Su8386 36 28 Temmuz İstanbul 51 1 @ucge 30 29 Temmuz Tekirdağ 65 1 @Melekbebekannesi 31 1 Ağustos Kayseri 65 2 @niidos 27 2 Ağustos Kocaeli 61 1 mehrunnisa 26 5 Ağustos İstanbul 56 1 @maviisss 24 5 Ağustos Manisa 62 1 @dahayeni2 36 8 Ağustos Ankara 52 2 I ikraaa06 30 11 Ağustos Ankara 69 1 @mrv353593 29 16 Ağustos İzmir 66 1 @noram 32 24 Ağustos 60 2
nerdeyse aynı zmaanda hamile kalmışız :))Arkadaşlar merhaba bende dün ogrendim hamile olduğumu bugün kan verdim 474beta hala inanamiyorum o kadar bir senenedir uğraştım iki kimyasal yaşadım tam artık nasip olmicak diye hiç takmadım ay hamile kaldım beni de ekleyin lütfen 2.gebeligim olucak inşallah sat 15agustos
İdrara günde 5 kez filan çıkıyorum ama şu bile içemiyorum en çok sevdiğim yiyeceklerden bile tiksindim 4. Benimde diğerlerinde böyle olmamıştım.Randevuna gidince kan testi ver inşaallah birşeyin yoktur.İcini ferah tut bu arada aynı satArkadaşlar merhaba. Benim sat 4 ağustos henüz doktora gitmedim. Ama ben çok idrara çıkıyorum çok su içiyorum sizde durumlar nasıl. Şekerden şüpheleniyorum. Siz de çok idrara çıkıyormusunuz benim gibi
Acaba ikiz bebiş mi hızlı yükselmemis mi ya Rabbim hayırlısını versinMerhaba kızlarbenim sat 16 ağustos. Ayın 9 unda beta hcg baktırmıştım 20 çıkmıştı dün bir daha hcg baktırdım 430 çıktı sizce değerimin yükselmesi fazla değilmi ya doktora Çarşamba günü ilk kontrole gideceğim
bilemedim canım ya bizde hiç ikiz yok aslında :) ama üstteki bir hanımefendi ile sat tarihlerimiz arasında 1 gün var onun betası 474 çıkmış :)) ilk beta o kadar düşük çıkmasaydı normal dicektim iyice kafam karıştıAcaba ikiz bebiş mi hızlı yükselmemis mi ya Rabbim hayırlısını versin
Vericem inşallah. Ayni satİdrara günde 5 kez filan çıkıyorum ama şu bile içemiyorum en çok sevdiğim yiyeceklerden bile tiksindim 4. Benimde diğerlerinde böyle olmamıştım.Randevuna gidince kan testi ver inşaallah birşeyin yoktur.İcini ferah tut bu arada aynı sat
Acaba ikiz bebiş mi hızlı yükselmemis mi ya Rabbim hayırlısını versin
ben de cok cikiyorum idrara, ama hamilelikte cok normal diye biliyorum ben.Arkadaşlar merhaba. Benim sat 4 ağustos henüz doktora gitmedim. Ama ben çok idrara çıkıyorum çok su içiyorum sizde durumlar nasıl. Şekerden şüpheleniyorum. Siz de çok idrara çıkıyormusunuz benim gibi
Hayirli olsun canim saglikla gelsin insAllahArkadaşlar merhaba bende dün ogrendim hamile olduğumu bugün kan verdim 474beta hala inanamiyorum o kadar bir senenedir uğraştım iki kimyasal yaşadım tam artık nasip olmicak diye hiç takmadım ay hamile kaldım beni de ekleyin lütfen 2.gebeligim olucak inşallah sat 15agustos
Arada 6-7 gun var sanirim 2 olcum arasinda normal bence gayet artisi :) fazla yada az degilbilemedim canım ya bizde hiç ikiz yok aslında :) ama üstteki bir hanımefendi ile sat tarihlerimiz arasında 1 gün var onun betası 474 çıkmış :)) ilk beta o kadar düşük çıkmasaydı normal dicektim iyice kafam karıştı
evet canım arada 6 gün var :)) içimi rahalattın vallaArada 6-7 gun var sanirim 2 olcum arasinda normal bence gayet artisi :) fazla yada az degil