2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Günaydın nasılsınız? Benim iştahım çok kesildi sabahları bir şey yemeye çalışıyorum ama sadece çay bile bulantı ve kusma getiriyor ne iyi gelir?
Ben yemeyince midem bulanıyor
Salatalık havuç kemiriyorum. Kuruyemiş tırtıklıyorum ya da çubuk kraker yiyorum böyle yatışıyor ancak

Geçmiş olsun canım, bende sık sık rüya görmeye başladım. Bir gün iyiyim bir gün kötü ben de.
Ama resmen enerjim çekilmiş gibi hissediyorum. Oğlum olmasa tüm gün He ek harici hiiiç yataktan çıkmam modundayım.

Hayirli ugurlu olsun insallahh canim darisi bana da insallahh kac gunluk su an tam

Günaydın nasılsınız? Benim iştahım çok kesildi sabahları bir şey yemeye çalışıyorum ama sadece çay bile bulantı ve kusma getiri
Merhaba. Benim de cok istahsizligim var ve hatta sabah sanki midem bulanacakmis da bulanmiyormus gibi degisik bir seyler oluyor d vitamini kullanmaya basladim yag formda. Acaba o mu yapiyor

ben ben ben korku endise panik anne olabilir miyim kaygisi yuzunden 2 hafta mahvoldum. Sonra psikiyatristim ve kadin dogumcumun ortak karari ile passifloraya basladik, sukurler olsun 1-2 haftadir bir tik daha iyiyim. Yanliz degilsin

Arkadaşlar merhaba. Benim sat 4 ağustos henüz doktora gitmedim. Ama ben çok idrara çıkıyorum çok su içiyorum sizde durumlar nasıl. Şekerden şüpheleniyorum. Siz de çok idrara çıkıyormusunuz benim gibi

Merhaba kızlar benim sat 16 ağustos. Ayın 9 unda beta hcg baktırmıştım 20 çıkmıştı dün bir daha hcg baktırdım 430 çıktı sizce değerimin yükselmesi fazla değilmi ya doktora Çarşamba günü ilk kontrole gideceğim

benide eklermisiniz. Yaş 25, sat 16 Ağustos , Malatya, 56 kg , İlk çocuk

nerdeyse aynı zmaanda hamile kalmışız :))

Arkadaşlar merhaba. Benim sat 4 ağustos henüz doktora gitmedim. Ama ben çok idrara çıkıyorum çok su içiyorum sizde durumlar nasıl. Şekerden şüpheleniyorum. Siz de çok idrara çıkıyormusunuz benim gibi
İdrara günde 5 kez filan çıkıyorum ama şu bile içemiyorum en çok sevdiğim yiyeceklerden bile tiksindim 4. Benimde diğerlerinde böyle olmamıştım.Randevuna gidince kan testi ver inşaallah birşeyin yoktur.İcini ferah tut bu arada aynı sat
Acaba ikiz bebiş mi hızlı yükselmemis mi ya Rabbim hayırlısını versin

Acaba ikiz bebiş mi hızlı yükselmemis mi ya Rabbim hayırlısını versin
bilemedim canım ya bizde hiç ikiz yok aslında :) ama üstteki bir hanımefendi ile sat tarihlerimiz arasında 1 gün var onun betası 474 çıkmış :)) ilk beta o kadar düşük çıkmasaydı normal dicektim iyice kafam karıştı

Vericem inşallah. Ayni sat inşallah sağ salim kucağımıza alırız hepimiz

ben de cok cikiyorum idrara, ama hamilelikte cok normal diye biliyorum ben.

Şuan sık idrara çıkmak normal bide son aylarda. Gebelik şekerinden nakşediyorsanız onun için erken diye düşünüyorum siz yinede dr danışın

Hayirli olsun canim saglikla gelsin insAllah

Arada 6-7 gun var sanirim 2 olcum arasinda normal bence gayet artisi :) fazla yada az degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…