- Konu Sahibi NurseCelline
Merhaba öncelikle kaybınız için üzgünüm inşallah tez zamanda yeni bir bebeğiniz olur Bende 36 gün önce 8+4te kürtaj oldum doktorum kanaman bitince direkt ilişkiye başla hamile kalman daha kolay olucak vs dedi ve galiba gerçekten de öyle oldu, kesin olmamakla beraber şu an hamileyim sanırım. Lohusalık muhabbetine gelince çok düşük bir haftada bebeğinizi kaybetmişsiniz bunu bende araştırmıştım o haftalarda bebeğin ruhu daha üflenmediği için lohusa sayılmıyormuşuz o yüzden de korunmamıza gerek yokmuş.Merhaba arkadaşlar benim cuma günü 6+3günlük gebeliğim düşükle sonuçlanmıştı. pazartesi günü doktora gittim bir regl gördükten hemen sonra hamile kalman gerekiyor senin sağlığın için dedi ne olduğunu anlayamadım eşim sordu hatta düşükten 6ay sonra kalması gerekmiyor mu tehlikeli değilmi diye hayır kesinlikle birkez regl olsun daha sonra korunmayın dedi. Varmı böyle bişey duyan bilen ya ben o anın şokuyla üzüntüsüyle inanın ilgilenemedim doktorun ne dediğiyle aklımada takıldı. Birde çevremdeki insanlar düşük yaptıgım icin lohusa sayıldığımı söylüyor kırk gün lohusa gibi bekleyip kırklanmam gerekiyormuş ayy psikolojim alt üst neye inanıcam napıcam sasırdım kaldım aydınlatın beni lütfen