2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Merhaba arkadaşlar benim cuma günü 6+3günlük gebeliğim düşükle sonuçlanmıştı. pazartesi günü doktora gittim bir regl gördükten hemen sonra hamile kalman gerekiyor senin sağlığın için dedi ne olduğunu anlayamadım eşim sordu hatta düşükten 6ay sonra kalması gerekmiyor mu tehlikeli değilmi diye hayır kesinlikle birkez regl olsun daha sonra korunmayın dedi. Varmı böyle bişey duyan bilen ya ben o anın şokuyla üzüntüsüyle inanın ilgilenemedim doktorun ne dediğiyle aklımada takıldı. Birde çevremdeki insanlar düşük yaptıgım icin lohusa sayıldığımı söylüyor kırk gün lohusa gibi bekleyip kırklanmam gerekiyormuş ayy psikolojim alt üst neye inanıcam napıcam sasırdım kaldım aydınlatın beni lütfen 🥺
Merhaba öncelikle kaybınız için üzgünüm inşallah tez zamanda yeni bir bebeğiniz olur😇 Bende 36 gün önce 8+4te kürtaj oldum doktorum kanaman bitince direkt ilişkiye başla hamile kalman daha kolay olucak vs dedi ve galiba gerçekten de öyle oldu, kesin olmamakla beraber şu an hamileyim sanırım. Lohusalık muhabbetine gelince çok düşük bir haftada bebeğinizi kaybetmişsiniz bunu bende araştırmıştım o haftalarda bebeğin ruhu daha üflenmediği için lohusa sayılmıyormuşuz o yüzden de korunmamıza gerek yokmuş.☺️

Merhaba öncelikle kaybınız için üzgünüm inşallah tez zamanda yeni bir bebeğiniz olur😇 Bende 36 gün önce 8+4te kürtaj oldum doktorum kanaman bitince direkt ilişkiye başla hamile kalman daha kolay olucak vs dedi ve galiba gerçekten de öyle oldu, kesin olmamakla beraber şu an hamileyim sanırım. Lohusalık muhabbetine gelince çok düşük bir haftada bebeğinizi kaybetmişsiniz bunu bende araştırmıştım o haftalarda bebeğin ruhu daha üflenmediği için lohusa sayılmıyormuşuz o yüzden de korunmamıza gerek yokmuş.☺️
Teşekklür ederim yorumunuz icin. Sizede cok gecmiş olsun insallah saglıklı hayırlısıyla alırsınız kucagınıza cok sevindim sizin adınıza ❣️

Inşaallah bende de ufakufak bas dönmesi koku hassasiyeti vardı ama bebeği ogrendikten sonra nezle oldum şuan ne yaşıyorum bilmiyorum piskoloji bile olabilir. 🤗👶 sağlıkla gelsin yumurcaklar . Son adet günün 31 temmuz ama 5 haftalık dediler. Her gittiğinde sor diolar . Net doğum günü için 💜💙
Allah allah. Benim son adet 5 agustos’tu. Ama su anda 5+6. Allah’in izniyle yarin 7.haftasina girmis olacak. Aramizda 5 gun varmis🥰

Çok şükür. En güzel haftalar şimdiymiş yavaş yavaş hareketlerini hissediyorsunuz mutlu oluyorsunuz. Rabbim sağlıkla kucağınıza alırsın 😘
İlk zamanlar hafta ilerledikçe seviniyoruz. Hamilelik uygulamasında ilerleyen günleri gördükçe mutlu oluyorum. Aslında keyfini çıkarsakya şu anın da:) umarım ilerleyen zamanlarda bu sabırsızlık geçiyordur.

İlk zamanlar hafta ilerledikçe seviniyoruz. Hamilelik uygulamasında ilerleyen günleri gördükçe mutlu oluyorum. Aslında keyfini çıkarsakya şu anın da:) umarım ilerleyen zamanlarda bu sabırsızlık geçiyordur.
Kesinlikle keyfini çıkarın. Başlarda vücut alışma sürecinde olduğu için insan adapte olamıyor ama inanın zaman hızlı geçiyor. Bir bakmışsınız göbüş büyüyor. Ultrasonda kocaman olmuş olduğunu görüyorsunuz.

Kızım 2020 de dünyaya geldi. Hala ilk gün gibi hatırlıyorum şimdi 2. Bebişe adapte olmakta zorlanıyorum daha çok yeni zamanla aynı hisleri yaşayacağımdan eminim 🥰

Herkese selamlaarrr ❤️
Ay kızlar ben ruhen hiç iyi değilim 6+0 olduk iyice dengem şaştı şuan 6+3 üm. Hem uykuluyum hemde sürekli saçma sapan rüyalar görüyorum. Rüyamda 4üz doğurmuşum ama kalpleri çok yavaştı ve öleceklerdi o kadar üzüldüm ki rüyamda. Hala etkisindeyim ve sanki şu an hamile değil gibi hissediyorum:KK43: daha salı günü kalbini duymaya gideceğiz 🤦🏻‍♀️ bi yandan 20lik dişim çürümüş ağrı yapıyor. Var mı benim gibi böyle terelellim olan😂😂 midem falan çok bulanmasa da ruhen baya etkileniyorum bu hafta

Bugün miniğimi çok ufak da olsa görebildik çok şükür ki. Hatta çok az kalp atışını da duyduk. Devlet hastanesinde muayene olduğum doktorlar o kadar olumsuz konuşuyordu ki dış gebelik mi boş gebelik mi diye günlerdir kendimi yiyordum. Herşey yolundaymış neyse ki. Doktorum bundan sonra hcg testi yapmana gerek yok, ultrasonla takibe devam ediyoruz dedi. Haftaya cuma tekrar kontrolümüz var 🥰

Eklentiler

• 2645F95A-9213-4F1C-A535-22B37BC4906F.jpeg
    2645F95A-9213-4F1C-A535-22B37BC4906F.jpeg
    81 KB · Görüntüleme: 53
Bugün miniğimi çok ufak da olsa görebildik çok şükür ki. Hatta çok az kalp atışını da duyduk. Devlet hastanesinde muayene olduğum doktorlar o kadar olumsuz konuşuyordu ki dış gebelik mi boş gebelik mi diye günlerdir kendimi yiyordum. Herşey yolundaymış neyse ki. Doktorum bundan sonra hcg testi yapmana gerek yok, ultrasonla takibe devam ediyoruz dedi. Haftaya cuma tekrar kontrolümüz var 🥰
Maşallah daha nice ultrasonlarını göreceğiz inşallah 🥰

Gözün aydın canim kac haftaliksiniz suan

Merhaba 6+2yim şuan ve diş apsesi yüzünden aşırı kotu gunler geçiriyorum.Doktorum rovamycine verdi ama almadım araştırdım karanfil yagi,sarımsak, siyah zeytin,buz aklınıza ne gelirse yaptim kafamı duvarlara vurasın geliyor başka bir taktik varmi bildiğiniz?Bu arada karanfil bende taşikardi yaptı bilginiz olsun sarımsak müthiş yakıyo dudağımın sağ kısmi tahriş oldu diş fırçalama yada gargara banamisin demiyo lutfen başından geçen varsa yardımcı olsun iki evladimda böyle bisey yaşamadım bu beni mahvetti.Allah beterinden saklasın...
Çok geçmiş olsun hamilelikte sanıldığı gibi diş doktoruna gitmenin bir sakıncası yok ağrı/sancı çekmeyin; bir diş hekimine danışıp ilerleyin bence. Zaten yönlendirirler zaman veya işlem olarak ne yapılabileceğini söyleyeceklerdir. Çok fenadır bilirim, çoook geçmiş olsun tekrardan 💐

X