-
- Konu Sahibi NurseCelline
Merhaba öncelikle kaybınız için üzgünüm inşallah tez zamanda yeni bir bebeğiniz olurMerhaba arkadaşlar benim cuma günü 6+3günlük gebeliğim düşükle sonuçlanmıştı. pazartesi günü doktora gittim bir regl gördükten hemen sonra hamile kalman gerekiyor senin sağlığın için dedi ne olduğunu anlayamadım eşim sordu hatta düşükten 6ay sonra kalması gerekmiyor mu tehlikeli değilmi diye hayır kesinlikle birkez regl olsun daha sonra korunmayın dedi. Varmı böyle bişey duyan bilen ya ben o anın şokuyla üzüntüsüyle inanın ilgilenemedim doktorun ne dediğiyle aklımada takıldı. Birde çevremdeki insanlar düşük yaptıgım icin lohusa sayıldığımı söylüyor kırk gün lohusa gibi bekleyip kırklanmam gerekiyormuş ayy psikolojim alt üst neye inanıcam napıcam sasırdım kaldım aydınlatın beni lütfen
Teşekklür ederim yorumunuz icin. Sizede cok gecmiş olsun insallah saglıklı hayırlısıyla alırsınız kucagınıza cok sevindim sizin adınızaMerhaba öncelikle kaybınız için üzgünüm inşallah tez zamanda yeni bir bebeğiniz olurBende 36 gün önce 8+4te kürtaj oldum doktorum kanaman bitince direkt ilişkiye başla hamile kalman daha kolay olucak vs dedi ve galiba gerçekten de öyle oldu, kesin olmamakla beraber şu an hamileyim sanırım. Lohusalık muhabbetine gelince çok düşük bir haftada bebeğinizi kaybetmişsiniz bunu bende araştırmıştım o haftalarda bebeğin ruhu daha üflenmediği için lohusa sayılmıyormuşuz o yüzden de korunmamıza gerek yokmuş.
Teşekkür ederim, inşallahTeşekklür ederim yorumunuz icin. Sizede cok gecmiş olsun insallah saglıklı hayırlısıyla alırsınız kucagınıza cok sevindim sizin adınıza
Allah allah. Benim son adet 5 agustos’tu. Ama su anda 5+6. Allah’in izniyle yarin 7.haftasina girmis olacak. Aramizda 5 gun varmisInşaallah bende de ufakufak bas dönmesi koku hassasiyeti vardı ama bebeği ogrendikten sonra nezle oldum şuan ne yaşıyorum bilmiyorum piskoloji bile olabilir.sağlıkla gelsin yumurcaklar . Son adet günün 31 temmuz ama 5 haftalık dediler. Her gittiğinde sor diolar . Net doğum günü için
İlk zamanlar hafta ilerledikçe seviniyoruz. Hamilelik uygulamasında ilerleyen günleri gördükçe mutlu oluyorum. Aslında keyfini çıkarsakya şu anın da:) umarım ilerleyen zamanlarda bu sabırsızlık geçiyordur.Çok şükür. En güzel haftalar şimdiymiş yavaş yavaş hareketlerini hissediyorsunuz mutlu oluyorsunuz. Rabbim sağlıkla kucağınıza alırsın
Kesinlikle keyfini çıkarın. Başlarda vücut alışma sürecinde olduğu için insan adapte olamıyor ama inanın zaman hızlı geçiyor. Bir bakmışsınız göbüş büyüyor. Ultrasonda kocaman olmuş olduğunu görüyorsunuz.İlk zamanlar hafta ilerledikçe seviniyoruz. Hamilelik uygulamasında ilerleyen günleri gördükçe mutlu oluyorum. Aslında keyfini çıkarsakya şu anın da:) umarım ilerleyen zamanlarda bu sabırsızlık geçiyordur.
Hayır hiç geçmiyorİlk zamanlar hafta ilerledikçe seviniyoruz. Hamilelik uygulamasında ilerleyen günleri gördükçe mutlu oluyorum. Aslında keyfini çıkarsakya şu anın da:) umarım ilerleyen zamanlarda bu sabırsızlık geçiyordur.
Allah allah. Benim son adet 5 agustos’tu. Ama su anda 5+6. Allah’in izniyle yarin 7.haftasina girmis olacak. Aramizda 5 gun varmis
Maşallah daha nice ultrasonlarını göreceğiz inşallahBugün miniğimi çok ufak da olsa görebildik çok şükür ki. Hatta çok az kalp atışını da duyduk. Devlet hastanesinde muayene olduğum doktorlar o kadar olumsuz konuşuyordu ki dış gebelik mi boş gebelik mi diye günlerdir kendimi yiyordum. Herşey yolundaymış neyse ki. Doktorum bundan sonra hcg testi yapmana gerek yok, ultrasonla takibe devam ediyoruz dedi. Haftaya cuma tekrar kontrolümüz var
Gözün aydın canim kac haftaliksiniz suanBugün miniğimi çok ufak da olsa görebildik çok şükür ki. Hatta çok az kalp atışını da duyduk. Devlet hastanesinde muayene olduğum doktorlar o kadar olumsuz konuşuyordu ki dış gebelik mi boş gebelik mi diye günlerdir kendimi yiyordum. Herşey yolundaymış neyse ki. Doktorum bundan sonra hcg testi yapmana gerek yok, ultrasonla takibe devam ediyoruz dedi. Haftaya cuma tekrar kontrolümüz var
Teşekkür ederimGözün aydın canim kac haftaliksiniz suan
Teşekkür ederizzzSelaaaam hanımlar
Bende mayıs 2022 annesiyim grubunuzu görünce duygulandm selam vermek istedim. Hepinize hayırlı olsun çok tatlı heyecanlar. Sağlıcakla kucağınıza alın
Aleykum selam hos geldin canim sanada hayirli olsun saglikla kucağına al insAllahSelaaaam hanımlar
Bende mayıs 2022 annesiyim grubunuzu görünce duygulandm selam vermek istedim. Hepinize hayırlı olsun çok tatlı heyecanlar. Sağlıcakla kucağınıza alın
Çok geçmiş olsun hamilelikte sanıldığı gibi diş doktoruna gitmenin bir sakıncası yok ağrı/sancı çekmeyin; bir diş hekimine danışıp ilerleyin bence. Zaten yönlendirirler zaman veya işlem olarak ne yapılabileceğini söyleyeceklerdir. Çok fenadır bilirim, çoook geçmiş olsun tekrardanMerhaba 6+2yim şuan ve diş apsesi yüzünden aşırı kotu gunler geçiriyorum.Doktorum rovamycine verdi ama almadım araştırdım karanfil yagi,sarımsak, siyah zeytin,buz aklınıza ne gelirse yaptim kafamı duvarlara vurasın geliyor başka bir taktik varmi bildiğiniz?Bu arada karanfil bende taşikardi yaptı bilginiz olsun sarımsak müthiş yakıyo dudağımın sağ kısmi tahriş oldu diş fırçalama yada gargara banamisin demiyo lutfen başından geçen varsa yardımcı olsun iki evladimda böyle bisey yaşamadım bu beni mahvetti.Allah beterinden saklasın...
Hayırlı olsunMerhaba son adet tarihim 4 Ağustos test yaptım çift çizgi bende bu kervandayım sanırım