- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.589
-
- Konu Sahibi NurseCelline
Çok normal canım hamilelikle alakalı tamamen kan hacmi artıyor, süzülen kan artıyorArkadaşlar merhaba. Benim sat 4 ağustos henüz doktora gitmedim. Ama ben çok idrara çıkıyorum çok su içiyorum sizde durumlar nasıl. Şekerden şüpheleniyorum. Siz de çok idrara çıkıyormusunuz benim gibi
Hayırlı olsun hoşgeldinizbenide eklermisiniz. Yaş 25, sat 16 Ağustos , Malatya, 56 kg , İlk çocuk
Hayırlı olsunArkadaşlar merhaba bende dün ogrendim hamile olduğumu bugün kan verdim 474beta hala inanamiyorum o kadar bir senenedir uğraştım iki kimyasal yaşadım tam artık nasip olmicak diye hiç takmadım ay hamile kaldım beni de ekleyin lütfen 2.gebeligim olucak inşallah sat 15agustos
5+1im ufaktan baslayacak gibi galiba tuhaf bi hal içerisindeyim suan bulanio mu acikiomu bulanmio mu degisikKızlar sizin mide bulantılarınız kaçıncı haftada başladı yorumları okudukça geriliyorum
Hiç başlamadan geçer gider inşallah5+1im ufaktan baslayacak gibi galiba tuhaf bi hal içerisindeyim suan bulanio mu acikiomu bulanmio mu degisik
Ohh maşallah canım gözün Aydın çok sevindimKızcelerimm ben de sonunda bugün kalp atışlarını duydumm bebeğimi de gördük:))
İnşallah hayırlı güzel haberlerle sağlıkla bir gebelik geçiririz hep birlikteKızlar 40 gün önce boş gebelik sebebiyle kürtaj oldum üstüne adet görmeden şu an nasipse tekrar hamileyim ama çok korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan. Hamilelerin duası kabul olurmuş benim için dua eder misiniz bu sefer sağlıklı gelişsin ve devam etsin istiyorum inşallahİlk betam 51di 2 gün sonra 248 çıktı 10 güne kadar da kese için gidicem, umarım sağlıkla devam eder.
A April wind beni de ekler misin? Yaş 26, sat 8 ağustos, kilo 57, bursa, ilk çocuk.
12. Haftadan sonra azalmaya başlayacak 16 haftadan sonrası en en tatlı dönemler ta ki göbüş ve bebiş büyüyene kadarPsikolojik olarak iyiyim de bedenenbütün gün tek düşündüğüm ne yesem rahatsız olmam, tüh onu yemeseydim, bunu yeseydim, çok mu yedim, geç mi yedim neden böyle oldum.. Bütün modum ve enerjim az sık ve beslenebilmeme bağlı oluyor. İşe gittiğim günler kabusa dönüyor kontrol kaçtığı için. Bu hasta gibi hissetme durumu kaçıncı hafta bitecek acaba..
Bu benim 3. Gebeliğim ve hepsinde ayrı zamanlarda başladıKızlar sizin mide bulantılarınız kaçıncı haftada başladı yorumları okudukça geriliyorum
Hamileliğin balayını sabırsızlıkla bekliyorum o zamanOhh maşallah canım gözün Aydın çok sevindim
İnşallah hayırlı güzel haberlerle sağlıkla bir gebelik geçiririz hep birlikte
12. Haftadan sonra azalmaya başlayacak 16 haftadan sonrası en en tatlı dönemler ta ki göbüş ve bebiş büyüyene kadar
2. Trimester hamileliğin gerçekten balayı
Bu benim 3. Gebeliğim ve hepsinde ayrı zamanlarda başladı
Mesela ilk iki hamileliğimde çok ağır koku hassasiyetim varken bunda yok ama midem sürekkkkli halay çekiyor
Belki bulantısız geçecek sizin süreç hiç belli olmaz
7. Haftaya kadar hiçbirşeyim yoktu çok sevindim çok iştahlıydım ama sonra bi geldi fena da geldi su bile içsem midem bulanıyor inşAllah az kaldı 3. Aya geçer umarımKızlar sizin mide bulantılarınız kaçıncı haftada başladı yorumları okudukça geriliyorum
Dün akşam yediğim salatada soğan vardı. Çok da acıkmıştım düşünmeden yedim. Yemek sonrası pişmanlığı gece 2ye kadar sürdü. Normalde soğanda kendi kokumuzu almayızya, dün ne yaparsam yapayım kokusu benimleydi dur durak bilmedi. Kendini seven soğandan uzak dursun:))Bugün biraz bulantılarım azaldı yemek yiyebildim gerçekten yemek yedikten sonra pişman oluyordum
Merhabalar sevgili mayıs anneleri... 12 eylülde reglime 6 gün varken silik çizgi gördüm. 13 eylülde sabah test verdim bhcg : 18 çıktı. Bugün tekrar kan vereceğim. Hcg değeri bu seviyede öğrenen var mı acaba?
Ben 20 ile öğrenmiştim hayırlı olsunMerhabalar sevgili mayıs anneleri... 12 eylülde reglime 6 gün varken silik çizgi gördüm. 13 eylülde sabah test verdim bhcg : 18 çıktı. Bugün tekrar kan vereceğim. Hcg değeri bu seviyede öğrenen var mı acaba?
Yaa bize hiç uğramadan gider inşallah7. Haftaya kadar hiçbirşeyim yoktu çok sevindim çok iştahlıydım ama sonra bi geldi fena da geldi su bile içsem midem bulanıyor inşAllah az kaldı 3. Aya geçer umarım
ahahah cok guldum. Bende kurufasulyenin yanina sogan yedim gecenlerde. 2 gun boyunca her yerim sogan koktu gbi hissettim kendimden tiksindimDün akşam yediğim salatada soğan vardı. Çok da acıkmıştım düşünmeden yedim. Yemek sonrası pişmanlığı gece 2ye kadar sürdü. Normalde soğanda kendi kokumuzu almayızya, dün ne yaparsam yapayım kokusu benimleydi dur durak bilmedi. Kendini seven soğandan uzak dursun:))
oğlumda Sabah testte gördüm epey silikti, öğlen işe giderken test verdim sonuç 10,5 çıktı
Çok teşekkür ederimBen 20 ile öğrenmiştim hayırlı olsun
Oluyor bazenKızlar hapşurunca ya da hızlı hızlı hareket ettikten sonra durduğumda rahmimin oralarda hızlı hızlı göbek seğirmesi oluyo sanki bütün nabzım orda atıyomuş gibi hissediyorum, sanırım ordaki damarlarla alakalı bir durum bu. Sizde de oluyor mu bu?
Evet sonrasında illa çok olmasa da ağrım oluyor hafif, önemli bir şey değil o zamanOluyor bazen
Aşağıya kan akışı arttı tabi gayet normal bence. Aniden ağrı girmesi de oluyor bahsettiğin durumlarda böyle Hatta iki büklüm edecek cinsten