2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Geçmiş olsun
Diş ile ilgili durumlarda dokrorumuza güvenmeliyiz.
Alternatif uygulamalar yetersiz kalabileceği gibi riskli durumlara da sebep olabilir.

Evet canım senı hatırladım ilk bebeklerden senın minnoş nasıl iyimi. Sende mi tekrar düşünüyorsun
İyi çok şükür büyüdü 22 aylık oldu 2 yaş sendromuyla uğraşıyoruz, seninki (ler) nasıl benim de bu ay testim pozitif çıktı hcg takibi yapıyorum şuan

Pazartesi günü ben de ultrason için gideceğim. Aşırı bulantım göz kararması oluyor bugün hiçbir şey yiyemedim. Kilo da almak istiyorum sizce alır mıyım illaki?

İyi çok şükür büyüdü 22 aylık oldu 2 yaş sendromuyla uğraşıyoruz, seninki (ler) nasıl benim de bu ay testim pozitif çıktı hcg takibi yapıyorum şuan
Ayy ciddimisin çok mutlu oldum ya bizde şuan o dönemdeyiz pazartesi dr kontrolüm var o zaman netleşecek bizim kızçe iyi çok şükür yavaş yavaş derdini anlatıyor benim için daha erkendi 2 yaştan sonra düşünüyordum ama süpriz oldu işte nasip

Benım ilk gebeliğimde bulantım olmamıştı şuandada bulantı daha olmadı ama baş ağrısı ve aşırı halsizlik var

Bizde şuan 5 haftalığız. Ilk randevumuza gittik . Kesemizi gördük şükür 2 Hafta sonra kalbimizi dinleyeceğiz.Bende folik önceden kullandım devam dedi . Kanlarımı bugun verdim bu iki değer referans dışı ilki kızamık bağışıklığım varmis pozitif. 2. Enjeksiyon belirtisi şuan nezle gibiyim sanırım ondan. Ilk bebeğim çok heyecanliyim . Herkes evladına sağ salim kavuşsun inşallah

Eklentiler

• Screenshot_20220914-164313_e-Nabz.jpg
    67,3 KB · Görüntüleme: 74
Canim hep ayni yerde mi verdin kan testini?
Doktorla muhakkak iletisimde ol ama bu ilk zamanlar cok onemli hepimiz icin İnsallah sagliklidir saglikla ilerler. Moralini bozma insallah guzel seyler hissediyorum hakkinda

Canim masallah hayirli olsun inslalahh. Degerlerimiz ne kadar benziyor seninle. Ben de ilk ogrendigimde 28’di. Diger test de 232’ydi

Sizin
Canim masallah hayirli olsun inslalahh. Degerlerimiz ne kadar benziyor seninle. Ben de ilk ogrendigimde 28’di. Diger test de 232’ydi

Yaa guzel biseydir insallah bu degerler . Sizin kaç haftalık. sizde nezle felan geçirdiniz mi

Sizin

Yaa guzel biseydir insallah bu degerler . Sizin kaç haftalık. sizde nezle felan geçirdiniz mi
Ben su an 6.haftanin icindeyim. Valla bir ara oldu sanki ve surekli bogazlarim agriyordu dune kadar. Bagisikligimin dustugunu hissettim. Vucut bebegi kabullenme asamasinda bagisikligi dusuruyor. Sizin de ondan kaynakli olmus olabilir. İnsallah canim saglikla dogsun buyusunler insallahh

Inşaallah bende de ufakufak bas dönmesi koku hassasiyeti vardı ama bebeği ogrendikten sonra nezle oldum şuan ne yaşıyorum bilmiyorum piskoloji bile olabilir. sağlıkla gelsin yumurcaklar . Son adet günün 31 temmuz ama 5 haftalık dediler. Her gittiğinde sor diolar . Net doğum günü için

Günaydın nasılsınız? Benim iştahım çok kesildi sabahları bir şey yemeye çalışıyorum ama sadece çay bile bulantı ve kusma getiriyor ne iyi gelir?

Günaydın nasılsınız? Benim iştahım çok kesildi sabahları bir şey yemeye çalışıyorum ama sadece çay bile bulantı ve kusma getiriyor ne iyi gelir?
Kusacak kadar olmadı bende ama mideyi biraz alıştırsın diye galeta, beyaz leblebi gibi kuru gıdalarla başlayıp biraz zaman geçince kahvaltı yapmak iyi oluyor. Yine bulanırsa üstüne elma yiyiyorum. Baya tutuyor, tekrar acıkana kadar da bulantı geçiyor zaten. Sıcak yiyecekler ve içecekler günün hiçbir saati iyi gelmiyor bana. Çay kahve ve bütün tatlılar kendiliğinden çıktı hayatımdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…