- 20 Mart 2011
- 677
- 745
-
- Konu Sahibi NurseCelline
Geçmiş olsunMerhaba 6+2yim şuan ve diş apsesi yüzünden aşırı kotu gunler geçiriyorum.Doktorum rovamycine verdi ama almadım araştırdım karanfil yagi,sarımsak, siyah zeytin,buz aklınıza ne gelirse yaptim kafamı duvarlara vurasın geliyor başka bir taktik varmi bildiğiniz?Bu arada karanfil bende taşikardi yaptı bilginiz olsun sarımsak müthiş yakıyo dudağımın sağ kısmi tahriş oldu diş fırçalama yada gargara banamisin demiyo lutfen başından geçen varsa yardımcı olsun iki evladimda böyle bisey yaşamadım bu beni mahvetti.Allah beterinden saklasın...
İyi çok şükür büyüdü 22 aylık oldu 2 yaş sendromuyla uğraşıyoruz, seninki (ler) nasılEvet canım senı hatırladım ilk bebeklerden senın minnoş nasıl iyimi. Sende mi tekrar düşünüyorsun
Merhaba kan sonucunuz kaç çıktı? Kese görüldü mü?Merhaba hanımlar, kan sonuçlarım çıktı. ben de kesin olarak hamileyim, muhtemel doğum tarihim de 20 mayısmış. nasılsınız, keyifleriniz nasıl?
Gelecek annesi sabret o haftalar çabucakBenim baş ağrım ve uykum çok oluyor . Ogluma sarılıp uyuyorum. O da benden etkileniyor hemen mayışıyorçabuk gelsin 16. Haftalar
Masallah siz sıkıntılı süreçleri atlatmissiniz darısı bize insallahGelecek annesi sabret o haftalar çabucak
Alirsin canim baslarda bulantidan kg kayni olsada son aylarda illaki arti kglar olcak kaçınılmazPazartesi günü ben de ultrason için gideceğim. Aşırı bulantım göz kararması oluyor bugün hiçbir şey yiyemedim. Kilo da almak istiyorum sizce alır mıyım illaki?
insallahAlirsin canim baslarda bulantidan kg kayni olsada son aylarda illaki arti kglar olcak kaçınılmaz
Ayy ciddimisin çok mutlu oldum ya bizde şuan o dönemdeyiz pazartesi dr kontrolüm var o zaman netleşecekİyi çok şükür büyüdü 22 aylık oldu 2 yaş sendromuyla uğraşıyoruz, seninki (ler) nasılbenim de bu ay testim pozitif çıktı hcg takibi yapıyorum şuan
Çok şükür. En güzel haftalar şimdiymiş yavaş yavaş hareketlerini hissediyorsunuz mutlu oluyorsunuz. Rabbim sağlıkla kucağınıza alırsınMasallah siz sıkıntılı süreçleri atlatmissiniz darısı bize insallah
Canim hep ayni yerde mi verdin kan testini?Merhaba arkadaşlar polikistik overliyim adet geçikmesiyle kan verdim beta hcg sonuçlarım bu sekilde
2 Eylül 15.02
5 Eylül 78.74
7 Eylül 283.1
9 Eylül 598.5
12 Eylül 780.4
13 Eylül 830.5 olmuş
11 Eylül akşamı çok az kahverengi lekem geldi iki defa ondan sonra hiç gelmedi ama beta HCG m iki gündür nerdeyse artmıyor başına böyle bişey gelen var mı acaba hala doktora gitmedim en son gittiğim bir doktor vardı ona danıştım ultrasondan bakmak lazım dış gebelikse eğer sonlandırmak müdahale etmek gerektiğini söyledi bundan önce 3 kere düşük yaşadım 3 ünde de doktora gittiğim gün lekelerin gelmeye başlayıp düşük yaptım o yüzden doktora gitmeye de korkuyorum alttan muayene ediyolar bide bu ne kadar doğru bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim lütfen içimi ferahlatacak biseyler söyleyin
Canim masallah hayirli olsun inslalahh. Degerlerimiz ne kadar benziyor seninle. Ben de ilk ogrendigimde 28’di. Diger test de 232’ydiBizde şuan 5 haftalığız. Ilk randevumuza gittik . Kesemizi gördük şükür 2 Hafta sonra kalbimizi dinleyeceğiz.Bende folik önceden kullandım devam dedi . Kanlarımı bugun verdim bu iki değer referans dışı ilki kızamık bağışıklığım varmis pozitif. 2. Enjeksiyon belirtisi şuan nezle gibiyim sanırım ondan. Ilk bebeğim çok heyecanliyim . Herkes evladına sağ salim kavuşsun inşallah
Canim masallah hayirli olsun inslalahh. Degerlerimiz ne kadar benziyor seninle. Ben de ilk ogrendigimde 28’di. Diger test de 232’ydi
Yaa guzel biseydir insallah bu degerler . Sizin kaç haftalık. sizde nezle felan geçirdiniz miCanim masallah hayirli olsun inslalahh. Degerlerimiz ne kadar benziyor seninle. Ben de ilk ogrendigimde 28’di. Diger test de 232’ydi
Ben su an 6.haftanin icindeyim. Valla bir ara oldu sanki ve surekli bogazlarim agriyordu dune kadar. Bagisikligimin dustugunu hissettim. Vucut bebegi kabullenme asamasinda bagisikligi dusuruyor. Sizin de ondan kaynakli olmus olabilir. İnsallah canim saglikla dogsun buyusunler insallahhSizin
Yaa guzel biseydir insallah bu degerler . Sizin kaç haftalık. sizde nezle felan geçirdiniz mi
Inşaallah bende de ufakufak bas dönmesi koku hassasiyeti vardı ama bebeği ogrendikten sonra nezle oldum şuan ne yaşıyorum bilmiyorum piskoloji bile olabilir.Ben su an 6.haftanin icindeyim. Valla bir ara oldu sanki ve surekli bogazlarim agriyordu dune kadar. Bagisikligimin dustugunu hissettim. Vucut bebegi kabullenme asamasinda bagisikligi dusuruyor. Sizin de ondan kaynakli olmus olabilir. İnsallah canim saglikla dogsun buyusunler insallahh
Kusacak kadar olmadı bende ama mideyi biraz alıştırsın diye galeta, beyaz leblebi gibi kuru gıdalarla başlayıp biraz zaman geçince kahvaltı yapmak iyi oluyor. Yine bulanırsa üstüne elma yiyiyorum. Baya tutuyor, tekrar acıkana kadar da bulantı geçiyor zaten. Sıcak yiyecekler ve içecekler günün hiçbir saati iyi gelmiyor bana. Çay kahve ve bütün tatlılar kendiliğinden çıktı hayatımdan.Günaydın nasılsınız? Benim iştahım çok kesildi sabahları bir şey yemeye çalışıyorum ama sadece çay bile bulantı ve kusma getiriyor ne iyi gelir?