Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    2
Gebelikte ağrı için parol a izin veriyolar diye biliyorum. Tabi yine doktora danışıp yapmakta yarar var.

Progestan kullanıyor musunuz. Kullanıyorsanız fitil olarak mı ağızdan mı ?
Ağızdan alınca ciddi baş donmesi yapıyor.
Eğer progestan değilse tansiyonunuz düşüyor olabilir. Dikkat etmek lazım 😔
Protestanı fitil olarak kullanıyorum ya ondan değildir de. Bence açlıktan olmuş. Daha doğrusu aç da değildim. Akşam 8 de yemiştim. Sonrasında bi bardak çay içmiştim. Kasık ağrım da çok fazlaydı. Yanıma kuruyemiş ve meyve almıştım nöbete gelirken. Şimdi onları yedim ne ağrım kaldı ne baş dönmem 😀 bu çocuk benim sürekli yemek yememi istiyor olanilir mi 😀😀😀

Protestanı fitil olarak kullanıyorum ya ondan değildir de. Bence açlıktan olmuş. Daha doğrusu aç da değildim. Akşam 8 de yemiştim. Sonrasında bi bardak çay içmiştim. Kasık ağrım da çok fazlaydı. Yanıma kuruyemiş ve meyve almıştım nöbete gelirken. Şimdi onları yedim ne ağrım kaldı ne baş dönmem 😀 bu çocuk benim sürekli yemek yememi istiyor olanilir mi 😀😀😀
Benimkinin boyutu ahududu kadar gösteriyor uygulamada. Ahududu kadar olan bir şeyin canı sürekli bir şey ister mi, istiyooor 😂 Yemekkk yemekkk. Bir de yemekten sonra yatıp uyumak istiyor 😂😂

İlk haftalarda ağrıların olması normal. Şuan benim azaldı hatta bende bundan endişe ediyorum 🥴 kanama vs. Yoksa sıkıntı yoktur Allah in izniyle. Kaldı ki kanama olması bile bazen sorun teşkil etmiyor. İnşallah bebeğin vardır. Sağlıklı bir şekilde kavuşursun 😍
Sağol canım 🥰 kızımda bu kadar olmamıştım 7+2 deyim. Birden ağrı saplaninca ve gecmeyince aklım çıktı. İnşallah iyidir inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza 🥰😍

Benimkinin boyutu ahududu kadar gösteriyor uygulamada. Ahududu kadar olan bir şeyin canı sürekli bir şey ister mi, istiyooor 😂 Yemekkk yemekkk. Bir de yemekten sonra yatıp uyumak istiyor 😂😂
Ya evetttt normalde nöbetlerde gece saat 5 e kadar falan hiç uykum gelmezdi. Bir saattir sürünüyorum 😀😀 bi de sürekli açım Allah yardımcımız olsun 😀

Ben pek aç kalmıyorum sürekli evde olunca 🙈 o yüzden çok baş dönmem olmuyor sanırım.
Ben ilk gebeliğim de 20. Haftalarda progestan kullanmaya başlamıştım. Doktorum da oral almamı söylemişti. Mahvolmustum 😅 o yüzden sorayım dedim.

Ben pek aç kalmıyorum sürekli evde olunca 🙈 o yüzden çok baş dönmem olmuyor sanırım.
Ben ilk gebeliğim de 20. Haftalarda progestan kullanmaya başlamıştım. Doktorum da oral almamı söylemişti. Mahvolmustum 😅 o yüzden sorayım dedim.
Ya benden sadece bi defa açık pembe leke geldi o da ilk öğrendiğim gün. Tekrar gelmedi ama doktorum tüp bebek doktoru. Benim de bir aşılamam negatif olmuştu tüpe geçecektik. Riske atmak istemiyorum sen günce 3 tane vajinal kullan biz işimizi sağlama alalım dedi 10. Haftaya kadar kullanacakmışım ama yıldım artık 😀

Ya benden sadece bi defa açık pembe leke geldi o da ilk öğrendiğim gün. Tekrar gelmedi ama doktorum tüp bebek doktoru. Benim de bir aşılamam negatif olmuştu tüpe geçecektik. Riske atmak istemiyorum sen günce 3 tane vajinal kullan biz işimizi sağlama alalım dedi 10. Haftaya kadar kullanacakmışım ama yıldım artık 😀
Haklısın. Sağlıklı olsun da o da idare edilir 😅
Benim nöbet bitti. Bebeler uyudu. İşlerimi de hallettim. Sana kolay gelsin 😅

Allah nasip ederse biz daha keseyi Cuma görecez 5+3 te ben Levent e oğlum da gittim bana senin gibi uzun bacaklı bi kızın olacak demişti (Oğlum oldu😂) tam kapıdan çıkarken de Türkiye toksoplazman pozitif bi de enfeksiyon için Üniversite hastanesine git demişti bi daha görmek istemedim o doktoru
Doğumda mı öğrendiniz yoksa cinsiyeti 😃

Gebelikte ağrı için parol a izin veriyolar diye biliyorum. Tabi yine doktora danışıp yapmakta yarar var.

Progestan kullanıyor musunuz. Kullanıyorsanız fitil olarak mı ağızdan mı ?
Ağızdan alınca ciddi baş donmesi yapıyor.
Eğer progestan değilse tansiyonunuz düşüyor olabilir. Dikkat etmek lazım 😔
Hayır progestan kullanmıyorum gebelikten önce hiç tansiyonu düşen biri değildim ama şuan ölçtüğümde 10-6 çıkıyor bir kaç gündür

X