2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Çok geçmiş olsun hamilelikte sanıldığı gibi diş doktoruna gitmenin bir sakıncası yok ağrı/sancı çekmeyin; bir diş hekimine danışıp ilerleyin bence. Zaten yönlendirirler zaman veya işlem olarak ne yapılabileceğini söyleyeceklerdir. Çok fenadır bilirim, çoook geçmiş olsun tekrardan 💐
Teşekkür ederim antibiyotik kullanmak istemediğim için çaba sarf ediyorum çok erken diye endişelerim çok fazla.6+5olduk hala kalp atışını duyamadık,sanırım hormonlarım pik yaptı normalinde çok bozuk 1.7cm kese 4.5haftalikken 8mmdi moralim bozuldukça disim de bir yandan dahada agriyo butun herşey üst üste geliyor:KK43:

Bugün miniğimi çok ufak da olsa görebildik çok şükür ki. Hatta çok az kalp atışını da duyduk. Devlet hastanesinde muayene olduğum doktorlar o kadar olumsuz konuşuyordu ki dış gebelik mi boş gebelik mi diye günlerdir kendimi yiyordum. Herşey yolundaymış neyse ki. Doktorum bundan sonra hcg testi yapmana gerek yok, ultrasonla takibe devam ediyoruz dedi. Haftaya cuma tekrar kontrolümüz var 🥰
Merhaba, bende sizinle ayni durumdayım şuan. Devlet hastanesi aynı şeylerle beni de strese soktu yarın gideceğim inşallah bende görürüm keseyi. Bişey soracağım sizin sat ne zaman ve betaniz kaç iken gördünüz keseyi?

Merhaba, bende sizinle ayni durumdayım şuan. Devlet hastanesi aynı şeylerle beni de strese soktu yarın gideceğim inşallah bende görürüm keseyi. Bişey soracağım sizin sat ne zaman ve betaniz kaç iken gördünüz keseyi
Dün 6+4ken net olarak keseyi ve kalp atışını görebildik özel hastanede, betayı en son çarşamba günü ölçtürmüştüm 8bine yakın bir değerdi

Dün 6+4ken net olarak keseyi ve kalp atışını görebildik özel hastanede, betayı en son çarşamba günü ölçtürmüştüm 8bine yakın bir değerdi
Sağlıkla kucağıniza alın inşallah. Benim 5+2 iken beta 2090 bişey göremiyorum dış gebelik veya gelişmemiş olabilir dedi devlet hastanesi.ertesi gün özel hastaneye gittim hafif bir leke gibi kese görüyorum ama tüplerde de bir şey var sanki dedi. Dış gebelikde olabilir dedi.beta düzenli arttı. Yarın belli olacak bakalım inşallah hayırlı haberler alırım bende. Bütün teslimiyetim yaratan Rabbime🤲

Sağlıkla kucağıniza alın inşallah. Benim 5+2 iken beta 2090 bişey göremiyorum dış gebelik veya gelişmemiş olabilir dedi devlet hastanesi.ertesi gün özel hastaneye gittim hafif bir leke gibi kese görüyorum ama tüplerde de bir şey var sanki dedi. Dış gebelikde olabilir dedi.beta düzenli arttı. Yarın belli olacak bakalım inşallah hayırlı haberler alırım bende. Bütün teslimiyetim yaratan Rabbime🤲
Ben 4+4 de 3216 idi beta iki gun sonra 4+6 ikende karindan keseyi gördüm

Kızlar 40 gün önce boş gebelik sebebiyle kürtaj oldum üstüne adet görmeden şu an nasipse tekrar hamileyim ama çok korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan. Hamilelerin duası kabul olurmuş benim için dua eder misiniz bu sefer sağlıklı gelişsin ve devam etsin istiyorum inşallah🤲🏻 İlk betam 51di 2 gün sonra 248 çıktı 10 güne kadar da kese için gidicem, umarım sağlıkla devam eder.

A April wind beni de ekler misin? Yaş 26, sat 8 ağustos, kilo 57, bursa, ilk çocuk.

Kızlar 40 gün önce boş gebelik sebebiyle kürtaj oldum üstüne adet görmeden şu an nasipse tekrar hamileyim ama çok korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan. Hamilelerin duası kabul olurmuş benim için dua eder misiniz bu sefer sağlıklı gelişsin ve devam etsin istiyorum inşallah🤲🏻 İlk betam 51di 2 gün sonra 248 çıktı 10 güne kadar da kese için gidicem, umarım sağlıkla devam eder.

A April wind beni de ekler misin? Yaş 26, sat 8 ağustos, kilo 57, bursa, ilk çocuk.
Rabbim hepimizin sağlıkla bebişlerini kucağına almayı nasip eder inşallah 🥰 içinizi ferah tutun o öyle oldu diye buda öyle olacak diye bişey yok içinizi ferah tutun lütfen 😍

ben ben ben 😀 korku endise panik anne olabilir miyim kaygisi yuzunden 2 hafta mahvoldum. Sonra psikiyatristim ve kadin dogumcumun ortak karari ile passifloraya basladik, sukurler olsun 1-2 haftadir bir tik daha iyiyim. Yanliz degilsin😀
Kendimize hakim olmamız gerekiyor sanırsammm🤭😂 yoksa bu 9 ay çile olur gene geçmez😂 psikolojim biraz rahatlasa bedenim zaten iyi de işte🤦🏻‍♀️

Rabbim inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip ederrr amiinn😍❤️

Kendimize hakim olmamız gerekiyor sanırsammm🤭😂 yoksa bu 9 ay çile olur gene geçmez😂 psikolojim biraz rahatlasa bedenim zaten iyi de işte🤦🏻‍♀️
Psikolojik olarak iyiyim de bedenen 😣 bütün gün tek düşündüğüm ne yesem rahatsız olmam, tüh onu yemeseydim, bunu yeseydim, çok mu yedim, geç mi yedim neden böyle oldum.. Bütün modum ve enerjim az sık ve beslenebilmeme bağlı oluyor. İşe gittiğim günler kabusa dönüyor kontrol kaçtığı için. Bu hasta gibi hissetme durumu kaçıncı hafta bitecek acaba..

Kızlar sizin mide bulantılarınız kaçıncı haftada başladı yorumları okudukça geriliyorum 🥺

X