- 16 Kasım 2021
- 411
- 519
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çikti cikmaz mi burasi şeker kizlar grupu oldu Senin kac cikti ki ilaca basladi. Cikan arkadaslara baslatilmadi diye biliyorum oncelikle kendileri diyetle duzene sokmaya calisiyorlarKızlar gebelik şekeri çıkan var mı bende çıktı açlık normal çıkıyor tokluk yüksek çıkıyor diyeyisyene gittim dahiliyeye gittim insilün başlandı düşük doz düzene girerse bırakırmışım kaç gündür ölçüyorum normal çıkıyor düzelir biran önce inş
Yok ben zaten hep 0-3 aylık aldım. Hastane çıkışımı da öyle aldım inşalllah ilerleyen zamanlarda eşitlenir haftasıyla hiç sanmıyorum ama benimdee bacak boyum uzundur çünkü ama ideal duruyor Şevval Şahin gibi değil onun boyu çok uzun çünkü benim 175. Benim göbek baya belirgin olmaya başladı :)) sizden de alalım göbişlerinizi :)) 16 kg aldım bende 10 kg mı göbeğime gittişevval şahini doğuracaksın sen belli oldu yenidoğan hiç alma direk 1-3 lerden başla bence
Amin canım inşallah sağlıkla gelsin. Senin de uzun olur o zaman önden gidiyor zaten sen de kısa değilsin standart senin de boyun eşin de uzun boylu. Ona çeker uzun boylu olur benim annem 160 boylarında babam 177 boylarında biz babama çekmişiz mesela babamın da bacak boyu uzun ama öyle dev adam değil erkek kardeşim 188 boyunca. Uzun boylu kilosu standart sağlıklı sıhhatli olsunlar inşallahtabiki canım hareketsizlik kilo alımına muhakkak ki etki eder ama önemli olan bebeklerimizin sağlıkla büyüyüp gelişmesi diğer konular halledilir
ayy maşallah canım benim minnoş da 1 hafta önden gidiyor bakalım benimki ne kadar oldu acaba bugün kontrol var geçen hafta gittiğimde 26+4 de 1090 gr 36 cm di bakalım uzun boylu olur umarım ben 168 im uzun sayılmam ama eşim uzun 184 birde kızım 38+3 de 52 cm 3600 doğmuştu buda çok bekletmesin 37 den sonra istediği zaman gelebilir çok kilo alırsa normal doğumda zorlar normal olsun çok istiyorum inşallah Rabbim nasip eder sağlıkla gelsinler
Ne güzel rüya görmüşsün canım sağlıkla gelsin bebiş. Emzirmek be memeden süt gelmesini hep hayra yorarlar hayırlı rüyadır.Dun gece ruyam da bebegim dogmustu babasina baba diyordu hem konusuyordu hem yuruyorduKendime Yesil elma getirmistim yemek icin tam goguslerimden sut akiyor mu bakayim derken bir baktim elmami çalmis yiyorObur bir seydi sonra sol gogsumu siktim sut akmadi ama sag gogsumde baya sut akiyordu geldi onu da emdi. Yuzude tombis pembe pembe yanaklar cok guzeldi
Ay öyle mi ben yoğun çalışıyorum biraz ondan pek takip edemiyorum sayfayı 190 çıktı benimÇikti cikmaz mi burasi şeker kizlar grupu oldu Senin kac cikti ki ilaca basladi. Cikan arkadaslara baslatilmadi diye biliyorum oncelikle kendileri diyetle duzene sokmaya calisiyorlar
Ayyy top gibi göbüşler artık bendende gelsin Bi göbüşYok ben zaten hep 0-3 aylık aldım. Hastane çıkışımı da öyle aldım inşalllah ilerleyen zamanlarda eşitlenir haftasıyla hiç sanmıyorum ama benimdee bacak boyum uzundur çünkü ama ideal duruyor Şevval Şahin gibi değil onun boyu çok uzun çünkü benim 175. Benim göbek baya belirgin olmaya başladı :)) sizden de alalım göbişlerinizi :)) 16 kg aldım bende 10 kg mı göbeğime gitti
Maşallah yaa artık bol şeylerle kamufle edemeyecek durumdayız kızlarAyyy top gibi göbüşler artık bendende gelsin Bi göbüş
Ayyy masallah ben de 24+2 yle katılayım artı dört kiloyla devam ediyoruzYok ben zaten hep 0-3 aylık aldım. Hastane çıkışımı da öyle aldım inşalllah ilerleyen zamanlarda eşitlenir haftasıyla hiç sanmıyorum ama benimdee bacak boyum uzundur çünkü ama ideal duruyor Şevval Şahin gibi değil onun boyu çok uzun çünkü benim 175. Benim göbek baya belirgin olmaya başladı :)) sizden de alalım göbişlerinizi :)) 16 kg aldım bende 10 kg mı göbeğime gitti
Hayir olsun insallah elmaya goz dikmis sn bol bol ye bnceDun gece ruyam da bebegim dogmustu babasina baba diyordu hem konusuyordu hem yuruyorduKendime Yesil elma getirmistim yemek icin tam goguslerimden sut akiyor mu bakayim derken bir baktim elmami çalmis yiyorObur bir seydi sonra sol gogsumu siktim sut akmadi ama sag gogsumde baya sut akiyordu geldi onu da emdi. Yuzude tombis pembe pembe yanaklar cok guzeldi
Sen kilo falan almamissin hepsi o karnindaki uzun bacakli kizin bacaklarina gitmisDogum yaptigin an bir sey kalmazYok ben zaten hep 0-3 aylık aldım. Hastane çıkışımı da öyle aldım inşalllah ilerleyen zamanlarda eşitlenir haftasıyla hiç sanmıyorum ama benimdee bacak boyum uzundur çünkü ama ideal duruyor Şevval Şahin gibi değil onun boyu çok uzun çünkü benim 175. Benim göbek baya belirgin olmaya başladı :)) sizden de alalım göbişlerinizi :)) 16 kg aldım bende 10 kg mı göbeğime gitti
Bnim aclik 85 tokluk 1.saat 174 çıkmıştı. 50 gr lik yukleme yapılmıştı. Tabi oyle olunca korktum. Pkos vardi ve bebgin suyu sınırdaydı. Bu iki sey bende olunca hemen yediklerime dikkat ettim glisemik indeksi dusuk seyler yiyorum. Evde bi kac gündür kendim olcuyorum gayet normal çıkıyor hic yuksek yada sınır cikmadi. Saglik ocaginda aclik ve tokluk 2.saat icin kan verdim aclik 78 tokluk da 71 cıkmış minseo sni de etiketleyeyimKızlar gebelik şekeri çıkan var mı bende çıktı açlık normal çıkıyor tokluk yüksek çıkıyor diyeyisyene gittim dahiliyeye gittim insilün başlandı düşük doz düzene girerse bırakırmışım kaç gündür ölçüyorum normal çıkıyor düzelir biran önce inş
Maşallah kızın manken gibi deseneKızım 54cm 3400 doğmuştu ama doktor hiç iri bebek falan demiyordu canım. Bu doktorum söyleyince şaşırdım. Ablası gibi uzun olacak dedi zaten. Geçen hafta 37 cm ken bu hafta 41 yani 1 haftada 4cm uzuyor mu o zaman doğuma kdar kaç cm olur bu
Öyle olsa tek ayak cezası yazmaz direk hesap pasiftir yazarKendi kendine mi dondurdu acaba oyle oluyor mu
Oooo senin göbek maşallah kocaman olmuş Birazdan çekip atarım ben deYok ben zaten hep 0-3 aylık aldım. Hastane çıkışımı da öyle aldım inşalllah ilerleyen zamanlarda eşitlenir haftasıyla hiç sanmıyorum ama benimdee bacak boyum uzundur çünkü ama ideal duruyor Şevval Şahin gibi değil onun boyu çok uzun çünkü benim 175. Benim göbek baya belirgin olmaya başladı :)) sizden de alalım göbişlerinizi :)) 16 kg aldım bende 10 kg mı göbeğime gitti
Hiç anlamadım, akademik bi araştırma hamilelerin duygu durumları hakkındaydıEvet geçen benden adminlerden birisine yazdım ama cevap vermedi. Hayır biz banlanılacak bir konuşmaya hiç şahit olmadık. Ne anketiydi bu bilmiyorum
Kaçlık yükleme yapıldı da 190 çıktı İnsülin dediğin iğne mi başladılar? Yoksa hap mı? Benim 75 lik yükleme 185 çıktı 1. Saat ama ne kadın doğumcu ne dahiliye dr u ilaç vermediKızlar gebelik şekeri çıkan var mı bende çıktı açlık normal çıkıyor tokluk yüksek çıkıyor diyeyisyene gittim dahiliyeye gittim insilün başlandı düşük doz düzene girerse bırakırmışım kaç gündür ölçüyorum normal çıkıyor düzelir biran önce inş
Bence de vücut birden alınan şekeri tolere edemiyor bu da demek oluyor ki bizler dikkat etmediğimiz takdirde şeker hastası adayıyız o yüzden gebelikte ekstra dikkat etmemiz gerekiyor. Normal tokluk değerlerin de gayet iyi çıkmış kuzu senin. İnşallah böylelikle bitiririz bu hamilelik süreciniBnim aclik 85 tokluk 1.saat 174 çıkmıştı. 50 gr lik yukleme yapılmıştı. Tabi oyle olunca korktum. Pkos vardi ve bebgin suyu sınırdaydı. Bu iki sey bende olunca hemen yediklerime dikkat ettim glisemik indeksi dusuk seyler yiyorum. Evde bi kac gündür kendim olcuyorum gayet normal çıkıyor hic yuksek yada sınır cikmadi. Saglik ocaginda aclik ve tokluk 2.saat icin kan verdim aclik 78 tokluk da 71 cıkmış minseo sni de etiketleyeyim
Ilac kullanmak hic istemedim ama bnce beslenmeyle ciddi duzeliyor hatta belki sorun bile yoktur. O yuklemde aldigimiz sekeri kaldiramiyoruz belki vucut yuklu sekeri tolere edemiyor beslenmemize de bu yuzden dikkat etmwk gerek. Snn degerlerin asiri mi yuksekti ve gebeljk sekeri oalbilecek baska kriter var miydi acaba
Oyy cok tatli bi göbüş maşallahYok ben zaten hep 0-3 aylık aldım. Hastane çıkışımı da öyle aldım inşalllah ilerleyen zamanlarda eşitlenir haftasıyla hiç sanmıyorum ama benimdee bacak boyum uzundur çünkü ama ideal duruyor Şevval Şahin gibi değil onun boyu çok uzun çünkü benim 175. Benim göbek baya belirgin olmaya başladı :)) sizden de alalım göbişlerinizi :)) 16 kg aldım bende 10 kg mı göbeğime gitti
Oy oy ne tatlı gobusler olmuşuz ama yaa masallahAyyy masallah ben de 24+2 yle katılayım artı dört kiloyla devam ediyoruz
Aynen oyle saglikli beslenmek şart. Sagol canim benim insallahBence de vücut birden alınan şekeri tolere edemiyor bu da demek oluyor ki bizler dikkat etmediğimiz takdirde şeker hastası adayıyız o yüzden gebelikte ekstra dikkat etmemiz gerekiyor. Normal tokluk değerlerin de gayet iyi çıkmış kuzu senin. İnşallah böylelikle bitiririz bu hamilelik sürecini
Negüzel rüya ya, uyanınca için sıcacık olmuştur ama bugun sen yinede 1 elma yemeyi ihmal etmeDun gece ruyam da bebegim dogmustu babasina baba diyordu hem konusuyordu hem yuruyorduKendime Yesil elma getirmistim yemek icin tam goguslerimden sut akiyor mu bakayim derken bir baktim elmami çalmis yiyorObur bir seydi sonra sol gogsumu siktim sut akmadi ama sag gogsumde baya sut akiyordu geldi onu da emdi. Yuzude tombis pembe pembe yanaklar cok guzeldi