- 13 Nisan 2018
- 7.318
- 16.180
maşallah çok tatlişsiniz bayağı kocaman olmuş göbeğinizBu da biz teyzoşlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maşallah çok tatlişsiniz bayağı kocaman olmuş göbeğinizBu da biz teyzoşlar
Akilvar ben geçen gün rüyamda mustafa sandalın evine gidiyorum evi bi geminin üzerindeymiş oturayım diyorum sürekli sallanıyor falan neyse bi işim varmış halledemiyorum da sinirleniyorum ben gidicem diyorum helikopterle beni karaya bırakıyorlar orda da emina ile karşılaşıyoruz mustafanın eski karısı. Dert yanıyor bana Mustafa dan. Bu erkeklerin hepsi aynı takma kafana diye kadını teselli ettim durdumNegüzel rüya ya, uyanınca için sıcacık olmuştur ama bugun sen yinede 1 elma yemeyi ihmal etme
Benim rüyalarım hamile kaldığım günden beri öyle saçmasapan ki, uyanıp tövbestafurullah çekip geri yatıyorum
Nerden nereyemaşallah çok tatlişsiniz bayağı kocaman olmuş göbeğiniz
Masallah sen baya baya gemiler helikopterler ucmussun Ruhun ta nerelere gitmisAkilvar ben geçen gün rüyamda mustafa sandalın evine gidiyorum evi bi geminin üzerindeymiş oturayım diyorum sürekli sallanıyor falan neyse bi işim varmış halledemiyorum da sinirleniyorum ben gidicem diyorum helikopterle beni karaya bırakıyorlar orda da emina ile karşılaşıyoruz mustafanın eski karısı. Dert yanıyor bana Mustafa dan. Bu erkeklerin hepsi aynı takma kafana diye kadını teselli ettim durdum
Sanki beni anlattın herşeyi takiyorum ve kv karşı aşırı gıcık oluyorum gormessem rahatım ama o da mümkün değil Max bı gün göremem
Seni çok iyi anlıyorum, çocuk doğduktan sonra bebeğe dokunmalarina bile tahammül edemiyordum ben, kal di ki 10 gün yanımda kalıp 1 tabak yemek önüme getirmiş birisi değil doğumdan sonra. Ben suni sancı çekerken gelen refakatçi yemeğini falan yiyordu hatta. Şimdi ben buna nasıl iyi niyetle davranayimÇok haklısın gerçekten öyle sabah kalkiyorum normal sonra bı anda aşırı öfke geliyor hele eşimin ağzından annesiyle ilgili şeyler duyunca başlıyor kavgamız terapi alıyorum arkadaşım var bı tane onunla paylaşıyorum o da diyor takma geçecek gorme duyma ama işte elimden gelmiyor bide sanki kız bebek hamilelegi çok sınırlı geçiyor bana öyle geiyorda olabilir
Ahahahha ay seninkiler benden birkaç level ileride Mustafanın soyadı sandal diye mi o gemi hep Sallanıyor acabaAkilvar ben geçen gün rüyamda mustafa sandalın evine gidiyorum evi bi geminin üzerindeymiş oturayım diyorum sürekli sallanıyor falan neyse bi işim varmış halledemiyorum da sinirleniyorum ben gidicem diyorum helikopterle beni karaya bırakıyorlar orda da emina ile karşılaşıyoruz mustafanın eski karısı. Dert yanıyor bana Mustafa dan. Bu erkeklerin hepsi aynı takma kafana diye kadını teselli ettim durdum
Ay bunu hiç düşünmemiştim hahaha bilinçaltım böyle mi bağlantı kurdu acabaAhahahha ay seninkiler benden birkaç level ileride Mustafanın soyadı sandal diye mi o gemi hep Sallanıyor acaba
Tabiii, ben 16 kilo aldım. 3 ayda 20 kilo geri verdimO kadar kısa sürede kilo verilebiliyormuki harika bir haber bu
Ben de sütyen sıkıyor heralde diye düşünmüştüm, ama bariz bir ağırlık var orada. Buyuduler demek artıkKesin canım benim de sanki südyen varmışta teli sıkar ya böyle kemiğe batar aynı öyle acıyor
Ben de 1 haftadır, hastayım. Oğlumun sınıfın yarısı hasta, bugünde öğretmeni fenalasmis gittik aldık çocukları.Kızlar nasısınız? Ben sabaha kdar uyuyamadım solunum sıkıntısı çekiyorum burnum tıkalı biraz ama normalde uyurum bu tıkanıkla bugün uyuyamadım nefesim yetmiyo sanki. Bide okyanus suyu sıktım 2 fıs bi deliğe sadece o kafama takıldı acaba kullanabilceğim bişry mi diye internette kullanılabilir yazıyodu
Ben de merak ediyorum açıkçası@pcfl hala yok ya neden banlandı anlamadım geçen araştırması için anket paylaşmıştı acaba o yüzden mi
Maşallah canım senin fiziğinde çok güzel maşallahYok ben zaten hep 0-3 aylık aldım. Hastane çıkışımı da öyle aldım inşalllah ilerleyen zamanlarda eşitlenir haftasıyla hiç sanmıyorum ama benimdee bacak boyum uzundur çünkü ama ideal duruyor Şevval Şahin gibi değil onun boyu çok uzun çünkü benim 175. Benim göbek baya belirgin olmaya başladı :)) sizden de alalım göbişlerinizi :)) 16 kg aldım bende 10 kg mı göbeğime gitti
sanırım hamilelik ödeminden de burun etleri şişiyor biraz, en ufak tıkanıklıkta ben de uyuyamıyordum artık breathe right burun bantlarından aldım hani yapıştırıyorsun burun kanatlarını açıyor reklamına fln denk geldiysen, yani bu kadar basit ve mükemmel bir çözüm olur bir haftadır rahat yatıyorum sıkışmadan, sen de belki eczaneden alıp deneyebilirsin.Kızlar nasısınız? Ben sabaha kdar uyuyamadım solunum sıkıntısı çekiyorum burnum tıkalı biraz ama normalde uyurum bu tıkanıkla bugün uyuyamadım nefesim yetmiyo sanki. Bide okyanus suyu sıktım 2 fıs bi deliğe sadece o kafama takıldı acaba kullanabilceğim bişry mi diye internette kullanılabilir yazıyodu
S syildizs Aycoregi1 cok geçmiş olsun kızlar, birkac gun içinde geçmezse mutlaka doktora gidin ihmal etmeyinBen de 1 haftadır, hastayım. Oğlumun sınıfın yarısı hasta, bugünde öğretmeni fenalasmis gittik aldık çocukları.
Ben gece yatmadan olips naneli seker yiyorum, okyanus suyu sıkıyorm bide. Vold mix yastığa damlatınca cok iyi oluyor
Ben de merak ediyorum açıkçası
Maşallah canım senin fiziğinde çok güzel maşallah
Bende tahine başladım 1 haftadır yiyorum canım ama içine pekmez karıştırıyorum bazen diğer türlü pek zor oluyor yemesi Yaa
Masallah ya kizlar daha genisce duruyo sanki bnimki diklemesine aticam simdi fotoBu da biz teyzoşlar
Yok ben zaten hep 0-3 aylık aldım. Hastane çıkışımı da öyle aldım inşalllah ilerleyen zamanlarda eşitlenir haftasıyla hiç sanmıyorum ama benimdee bacak boyum uzundur çünkü ama ideal duruyor Şevval Şahin gibi değil onun boyu çok uzun çünkü benim 175. Benim göbek baya belirgin olmaya başladı :)) sizden de alalım göbişlerinizi :)) 16 kg aldım bende 10 kg mı göbeğime gitti
Ayyy top gibi göbüşler artık bendende gelsin Bi göbüş
Ayyy masallah ben de 24+2 yle katılayım artı dört kiloyla devam ediyoruz
Bu da biz teyzoşlar
ayy ne güzeller göbüşler büyümüş maşallah benimki de kocaman oldu ilk fırsatta bende atacağımIyi bari gobekleri görünce rahatladım benim cok çıkmış diye düşünüyordum sizin de oyleymis bazı zayıf arkadaşlarimda hiç belli olmuyordu karın, doguma giderken bile 7 aylik gibi duruyordu, herhalde vücut yapısıyla alakali
Kiminin iç karnı geniş oluyomuş sanırım onların daha geç belli oluyorIyi bari gobekleri görünce rahatladım benim cok çıkmış diye düşünüyordum sizin de oyleymis bazı zayıf arkadaşlarimda hiç belli olmuyordu karın, doguma giderken bile 7 aylik gibi duruyordu, herhalde vücut yapısıyla alakali
Olabilir belki de benim vücut yapımla da alakalıdırMasallah ya kizlar daha genisce duruyo sanki bnimki diklemesine aticam simdi foto
bunun adı bomba olmalı libidoyu yükseltmeyelim yok yereMuz üzerine tahin, üzerine ceviz kombinini denemeni tavsiye ederim