2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızlar nasısınız? Ben sabaha kdar uyuyamadım solunum sıkıntısı çekiyorum burnum tıkalı biraz ama normalde uyurum bu tıkanıkla bugün uyuyamadım nefesim yetmiyo sanki. Bide okyanus suyu sıktım 2 fıs bi deliğe sadece o kafama takıldı acaba kullanabilceğim bişry mi diye internette kullanılabilir yazıyodu

Sık sık yer değiştirebilirler hala yerleri varmış, bu popo üstünde oturmak doktorun deyimiyle öyleydi, bende gördüm dik duruyordu🥰 en ideal duruş buymuş anne rahatlığı açısından, dr son aya kadar böyle kalsa çok rahat edersin dedi. En sevdiğimiz pozisyonlardan biri budur dedi. Normal doğum yapacaklar için son ay düzelmezse çok tehlikeli bir pozisyon tabii.
Fotodaki 1. Pozisyon canım.
Eki Görüntüle 3174169
Bence de hala yerleri var fir donuyo icerde 😄

Kızlar nasısınız? Ben sabaha kdar uyuyamadım solunum sıkıntısı çekiyorum burnum tıkalı biraz ama normalde uyurum bu tıkanıkla bugün uyuyamadım nefesim yetmiyo sanki. Bide okyanus suyu sıktım 2 fıs bi deliğe sadece o kafama takıldı acaba kullanabilceğim bişry mi diye internette kullanılabilir yazıyodu
bebis yukariyi zorluyosa bazen nefes alamiyo gibi oluyorum bnde ama zaten snn burnun tikaliymis o da ekstra zorlamistir. okyanus suyunun zarari olmaz bnce

Aynı şekilde bende haftada 3 gün okula gitmek zorundayım. Kalkıp gergin karnımı aynada görünce nasıl geçicek bugün diye düşünmeye başlıyorum.. daha 3 ay var nasıl geçicek acaba 🥲
zaten son ay evde oluruz canım biraz daha sabredeceğiz mecbur. Allah güç versin hepimize
İnşallah canım yaa valla bitse de kurtulsak şu iş olayından 🥵
Ya benimde göğüs altım acıyor sen söyleyince yazıyım dedim ama benimki değişik tahriş olmuş gibi acıyor göğsüm büyüdüğü için oturma pozisyonunda bu ara çok kaldım göbeğime değiyor göğsüm o ara boşluk acıyor 😔😔
Canım acı içtense kemik ağrısıdır o. Dıştam acıysa bi kontrol göğüs altlarını belli sürtünme ile pişik falan olmuştu. Ama benim de oturma pozisyonunda oluyor acı bence kemik acısıdır o
Eczaneden coldmix alıp yastığına damlatırsan rahat uyursun bebeklere de kullanılan bi ürün zararı yok

Günaydın cnm bazıları kullanılmıyor istersen doktoruna sor o yazsın sana kullanabileceğini. Öylesi daha sağlıklı olur. Geçmiş olsun. Bu arasa benimde ilk aylar hem bulantı hem de burun tıkanıklığı hep oldu. Biraz kullanmıştım sonra bıraktım kendi kendine açılsın istedim baktım sürekli oluyor. Sonradan düzeldi ama ara ara yine oluyor.

Ben de şaşırdım ama daha fazla şaşırdım demek istemiyorum normal sınırında gitsin 😀 doktor bakar bakmaz hay maşallah baya uzun bi bebek bu diyor. Neyseki ablası da uzun inşallah onun gibi olur 😂
şevval şahini doğuracaksın sen belli oldu :KK70: yenidoğan hiç alma direk 1-3 lerden başla bence

İnşallah canım yaa valla bitse de kurtulsak şu iş olayından 🥵

Canım acı içtense kemik ağrısıdır o. Dıştam acıysa bi kontrol göğüs altlarını belli sürtünme ile pişik falan olmuştu. Ama benim de oturma pozisyonunda oluyor acı bence kemik acısıdır o

Eczaneden coldmix alıp yastığına damlatırsan rahat uyursun bebeklere de kullanılan bi ürün zararı yok
Bakıyorum aynada pişik namına bişey de yok. Krem sürüp yatıcam geçerse pişiktir yoksa dediğin gibi kemik acısı olabilir 👍

Canım ben yatıyorum yürüyüş yapmak ayakta fazla durmak ve iş yapmak sakıncalı doktor sanırım evde yatanlar daha fazla kilo alıyor etkiliyor çünkü hareketsizlikte. Napalım el mahkum :)))

tabiki canım hareketsizlik kilo alımına muhakkak ki etki eder ama önemli olan bebeklerimizin sağlıkla büyüyüp gelişmesi diğer konular halledilir :super:
Kızlar bugün doktor randevumda bebeğe baktık gelişimi ileride dedi normalde 28+4 ama 1,5 hafta ileride dedi. Boyu 41 cm olmuş geçen hafta 37ydi kilosu geçen hafta 1111 di 1323 olmuş doktor baya uzun boylu olacak dedi. Ben de uzunum kızım da uzun. Sırf bacak doğacak Diye korkuyorum açıkçası. Bir de doktor 36.haftada karar verelim doğumuna belki o zamana kadar haftasını eşitler dedi. Sezeryan daha da erken olabilirim de 37.haftada. Gibi. Bakalım 36 ya gelirsek dedi hatta doktorum. Ebe yakınım var onunla konuştum. Gelişimi erken gidenlerin hemen hemen hepsi erken doğum yapıyır dedi 34 ten sonra yapıyorlar dedi.
ayy maşallah canım benim minnoş da 1 hafta önden gidiyor bakalım benimki ne kadar oldu acaba bugün kontrol var geçen hafta gittiğimde 26+4 de 1090 gr 36 cm di bakalım uzun boylu olur umarım ben 168 im uzun sayılmam ama eşim uzun 184 birde kızım 38+3 de 52 cm 3600:nazar: doğmuştu buda çok bekletmesin 37 den sonra istediği zaman gelebilir çok kilo alırsa normal doğumda zorlar normal olsun çok istiyorum inşallah Rabbim nasip eder :dua: sağlıkla gelsinler :emir_bebek::KK200:

Çok haklısın gerçekten öyle sabah kalkiyorum normal sonra bı anda aşırı öfke geliyor hele eşimin ağzından annesiyle ilgili şeyler duyunca başlıyor kavgamız terapi alıyorum arkadaşım var bı tane onunla paylaşıyorum o da diyor takma geçecek gorme duyma ama işte elimden gelmiyor bide sanki kız bebek hamilelegi çok sınırlı geçiyor bana öyle geiyorda olabilir
kafana çok takmamaya çalış canım takıntı haline gelince iyi birşey bile dese batmaya başlar buda senin huzurunu bozar seni mutlu eden şeylere odaklanmaya çalış kafanı meşgul edecek işlerle meşgul ol yoksa çok yıpranırsın Rabbim yardımcın olsun inşallah :dua:

Dun gece ruyam da bebegim dogmustu babasina baba diyordu hem konusuyordu hem yuruyordu😀Kendime Yesil elma getirmistim yemek icin tam goguslerimden sut akiyor mu bakayim derken bir baktim elmami çalmis yiyor😂Obur bir seydi sonra sol gogsumu siktim sut akmadi ama sag gogsumde baya sut akiyordu geldi onu da emdi. Yuzude tombis pembe pembe yanaklar cok guzeldi😍

X