- 13 Nisan 2018
- 7.318
- 16.180
Evet ya kıyamam aşkım kızımaKıyamam ya tarlası yanmış köylü gibi poposunun üstünde mi oturuyordu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ya kıyamam aşkım kızımaKıyamam ya tarlası yanmış köylü gibi poposunun üstünde mi oturuyordu
Sık sık yer değiştirebilirler hala yerleri varmış, bu popo üstünde oturmak doktorun deyimiyle öyleydi, bende gördüm dik duruyordu en ideal duruş buymuş anne rahatlığı açısından, dr son aya kadar böyle kalsa çok rahat edersin dedi. En sevdiğimiz pozisyonlardan biri budur dedi. Normal doğum yapacaklar için son ay düzelmezse çok tehlikeli bir pozisyon tabii.Evet 2 gun once bnimkinin de basi asagidaydi dr diyo cok hareketli gel bide bana sor poponun ustune oturmak nedir ama yaaa var mi oyle pozisyonda fotosu
Aynı şekilde bende haftada 3 gün okula gitmek zorundayım. Kalkıp gergin karnımı aynada görünce nasıl geçicek bugün diye düşünmeye başlıyorum.. daha 3 ay var nasıl geçicek acabaCanım yaşadığın sıkıntılar mı var yoksa durduk yere mi böyle hissediyorsun? Eğer öyleyse doğuma kadar en azından terapi almanı öneririm çünkü doğumdan sonrası daha zor olabilir senin için
Ben sütü ağzıma sürmem en tiksindiğim şey Yoğurt falan yiyorum ama inşallah yetiyordur.
Valla 1 haftadır o sıkıntı bende de var ama bana işe gelmek zor gelmeye başladı sabah erkenden kalk hazırlan bütün gün sandalye tepesinde otur falan çok yoruluyorum Her sabah kendimi az kaldı sabret diye telkin ede ede geliyorum resmen işe
Bana magnezyumu her ay veriyor. Hatt evde baya birikti suya atılıp kullanıldığı için hiç düzenli kullanamadım. Yazmayın dedim yinede yazdıMagnezyumu bir şikayet sonrası yada bir tahlil sonrası mı verdi canım?
Bide en son kaç haftalıkken gittin doktora, Ekin'in boyu kilosu ne çıkmıştı, hatırlıyormusun
Dün benim 23+5 de 629 gr (önerdiğin muz kaşar işe yaramış biraz, ty) boy da 30 cm çıktı, poposunun üzerinde oturuyormuş akıllı kızım
Benimkide öyle canım altta çok sık vuruyor arada üsttün hatırı kalır diye orayada vuruyor bam bam af yokYa kizlar benim bu bebe aksam oldu mu hep asagilara vuruyo sizinkiler ne durumda
Ya benimde göğüs altım acıyor sen söyleyince yazıyım dedim ama benimki değişik tahriş olmuş gibi acıyor göğsüm büyüdüğü için oturma pozisyonunda bu ara çok kaldım göbeğime değiyor göğsüm o ara boşluk acıyorBenim de aynı pıt pıt aşağı vuruyor bir de 2 gündür göğsümün tam altındaki kemik sanki batıyormuş gibi oluyor galiba kafası ile oraya ittiriyor kendini
Yok canım bende 50 lik olandan yaptırdımKızlar benim doktorum 50lik şeker yüklemesi istedi, herkes 75’lik mi yaptırdı? Benimki neden 50 istedi acaba anlamadım.
Kız maşallah senin bebe boylu olacak 41 cm olmuş daha şimdiden şaşırdım vallahiKızlar bugün doktor randevumda bebeğe baktık gelişimi ileride dedi normalde 28+4 ama 1,5 hafta ileride dedi. Boyu 41 cm olmuş geçen hafta 37ydi kilosu geçen hafta 1111 di 1323 olmuş doktor baya uzun boylu olacak dedi. Ben de uzunum kızım da uzun. Sırf bacak doğacak Diye korkuyorum açıkçası. Bir de doktor 36.haftada karar verelim doğumuna belki o zamana kadar haftasını eşitler dedi. Sezeryan daha da erken olabilirim de 37.haftada. Gibi. Bakalım 36 ya gelirsek dedi hatta doktorum. Ebe yakınım var onunla konuştum. Gelişimi erken gidenlerin hemen hemen hepsi erken doğum yapıyır dedi 34 ten sonra yapıyorlar dedi.
Ayy çevremdekilerde diyor kilo almamışsın nasıl almadım diyorum sinirleniyorum 10 kilo aldım diyorum ısrarla zayıf ve minyonum ya kabul etmiyorlar kilo aldığımı benimde bel ve baldırdan olmuyor pantolonlar mecbur hamilelik pantolonu aldım valla yok böyle Bi rahatlık çok hoşuma gitti bel kısmıCanım o aslında tam senin kilon değil, bebek var, suyu vat, plasenta var, dediginiz gibi göğüsler büyüdü. Benim de pantolonlarin sadece beli olmuyor ama bacaklarda sıkıntı yok. Kilo almış gibi görünmüyorum, ama 12 kilo almışım hiç takılma lütfen doğur hele bı nasıl gidiyor o kilolar göreceksin
Canım hiç öyle düşünme inşallah yavrunda besleniyor annesi. Çalıştığın için öyle detaylı vakit ayıramayabilirsin yemeye içmeye. Ben evde olduğum için vakit bulduğum için daha detaylı şeyler yiyorum sende boş vaktin olsa daha düzenli besinler yersin canım. Kahvaltı ve protein e dikkat et canım elinden geldiğince yapmaya çalışKızlar maşallah siz ne güzel sağlıklı falan besleniyorsunuz. Ben bazen kahvaltı bile yapmıyorum. Ya hiç yapmıyorum ya ağzıma 1-2 lokma bisküvi falan atıyorum, iş yerinde bisküvi oluyor. O da midem yanmasın diye. Bazen sandviç hazırlıyorum evden çıkarken 2 dakikada, o da peynirli falan yani. Etimek ve peynir, simit peynir, bazen nesfit ya da yulaf.. Öyle en fazla. Bugün simit peynir yedim mesela. Öğle yemeğinde protein almaya çalışıyorum. Akşam da ne bulduysam.. Hiç öyle avokado yiyeyim, ceviz yiyeyim vs şeyler yok bende. Ay ben hiç kalsiyum falan da almıyorum. Yoğurt sevmem zaten. Akşamları bazen zorla yiyorum. En iyisi süt alayım iş yerine de unutmazsam içerim Siz öyle yazınca kötü oldum şimdi Yavrum besleniyordur inşallah yaa..
Yaaa benimde montumun fermuarı kapanmıyor geçen eşim gülüyor bana önü kavuşmuyor diyeKilon normal canım ben de 6 kilo aldım ama gören nerene aldın bu kiloyu diyo. Ne bacaklarım da ne kalçam da hiç bişey yok sadece yanaklarım çok hafif topladı. En çok istediğim şey olan göğüslerimin büyümesiydi ama onlar da hala 75 de çok üzgünüm hamileyken büyük memişlerim olmasını hayal ederdim olan kilonun çoğu bebeğe gidiyo zaten plesanta, rahim, bebeğin suyu vs.
Bana da olmayan tek şey pantalonlar ve montum, montumun fermuarını kapatamıyorum tek derdimiz bunlar olsun
Kiloyu hiç dert etme canım doğumdan sonra çoğu gidiyo zaten
Suya atılanların tadı da güzel oluyordu sanki keşke kullanabilseydin, sen kontrole en son ne zaman gittin canım, senin tatlı kızın boy kilo nasıl çıkmıştı?Bana magnezyumu her ay veriyor. Hatt evde baya birikti suya atılıp kullanıldığı için hiç düzenli kullanamadım. Yazmayın dedim yinede yazdı
Maşallah boyuda kilosuda iyi bence bu haftalarda genelde böyle çıkıyor
Ahahahha aynen annemlerde Bi tansiyonumu ölçeyim ya diyorum herkes sıraya giriyor çok komikHahah evde şeker aleti ve tansiyon aileti bir kere ortaya çıkarsa herkes sıradan geçmek zorunda tabii, çok iyi biliyorum o durumu
Keşke bende yesem kaynanam köyden yapıp göndermişti ama ben malesef peynir sevmem ve bu zamana kadar ağzımı sürmemişimdir yoğurt süt tüketiyorum allahtanMesala ben az yağlı yada yağsız kuru çökeleğe bayılırım heryerdede bulunmaz ama çörekotu atmadan sevmiyorum, çörekotunu hamilelerin tüketmemesi lazım diye okumuştum, gerçekliğini çok ta araştırmadan almadım birdaha. İyi hatırlattın çökeleği yarın alayım gerekirse çörekotu atmam
Bu Bizim Türk milletine özgü bir davranış olabilir çünkü geçmişte yolda seyyar tansiyon aletiyle gezen, parayla ölçüm yapan kişiler varmışAhahahha aynen annemlerde Bi tansiyonumu ölçeyim ya diyorum herkes sıraya giriyor çok komik
YaaaBu Bizim Türk milletine özgü bir davranış olabilr çünkü geçmişte yolda seyyar tansiyon aletiyle gezen, parayla ölçüm yapan kişiler varmış
Yaaa nasıl peynir sevilmezmi kız, tadını bilmemen de bir değişik hele köyde yapılanların tadı ohhh mis gibidir helede İşi bilen eller yaparsa tadı bambaşka olur. Hiçbir şekilde hiçbir çeşitini denemedin mi?Keşke bende yesem kaynanam köyden yapıp göndermişti ama ben malesef peynir sevmem ve bu zamana kadar ağzımı sürmemişimdir yoğurt süt tüketiyorum allahtan
Ya küçükken annem zorla yedirirmiş ağzımdan geri atarmışım inanırmısın kokusunu bile sevmem zeytinde aynı şekilde ikisinide hiç tüketmedim enteresan ama malesef öyleYaaa nasıl peynir sevilmezmi kız, tadını bilmemen de bir değişik hele köyde yapılanların tadı ohhh mis gibidir helede İşi bilen eller yaparsa tadı bambaşka olur. Hiçbir şekilde hiçbir çeşitini denemedin mi?
Bebeğin için yoğurt süt yeterli zaten
Benimde hayatında karpuz yememiş bir tanıdığım var, eti-otu anlarım da karpuzu neden denemez bir insan çok enteresan gelmişti
Evet cidden çok enteresan ama belkide yesen bunlara alerjin vardır çünkü vücudumuz çok akıllı iyi gelmeyecek besinleri bu şekilde reddedebiliyormuş.Ya küçükken annem zorla yedirirmiş ağzımdan geri atarmışım inanırmısın kokusunu bile sevmem zeytinde aynı şekilde ikisinide hiç tüketmedim enteresan ama malesef öyle