2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
kızlar bende şimdi kontrolden geldim benim oğluşumda büyümüş 27+4 üm 28+5 ile uyumlu dedi 1270 gr 37 cm çok şükür bu günleri de gördük Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :nazar: :nazar::dua:
maşallah canım :KK200: ben de haftaya gidicem çok sabırsızlanıyorum :) ilk oğlumda 2 haftada bir gidiyordum, şimdi 4 hafta olacak çok uzun geldi bana

Kızlar gebelik şekeri çıkan var mı bende çıktı açlık normal çıkıyor tokluk yüksek çıkıyor diyeyisyene gittim dahiliyeye gittim insilün başlandı düşük doz düzene girerse bırakırmışım kaç gündür ölçüyorum normal çıkıyor düzelir biran önce inş
Cok mu yuksek cikti? Aslinda hemen oyle insulin baslanmiyor,genelde diyet yapiliyor eger diyetle kontrol altina alinamazsa insulin baslaniyor.Siz diyet yaptiniz mi?

Kiminin iç karnı geniş oluyomuş sanırım onların daha geç belli oluyor 🙈

Olabilir belki de benim vücut yapımla da alakalıdır 😂
Kagan kocatepenin videosunu izlemistim ic karnin genis olmasi diye bir sey yokmus😄 ben de hep ona yoruyordum ic karnim genistir diye ama yokmus oyle bir sey

Kızlar göğsünüzün ucunda beyaz birşey oluştumu, süt desem değil gibi akmıyor. Öyle tam ortasında beyaz bişey var, memeucu kremi kullandım yağ kullandım geçmedi.
O ben de de var tirnaginla cikarsan temizlenir hatta krem vs surmene gerek yok. Gogusten sivi geliyor o kalinca oyle beyazlasiyor.

Sen kilo falan almamissin hepsi o karnindaki uzun bacakli kizin bacaklarina gitmis🤣Dogum yaptigin an bir sey kalmaz
Hiç sanmıyorum daha şubata çok var ve asıl kilo alımı son trimesterde başlıyor diyorlar 😂 daha yeni başladım ve +16 ıyla o zaman 😁

IMG_20221209_152150.jpg
Normal zamanlarda da gobusum bu sekildeydi🤣

Akilvar Akilvar ben geçen gün rüyamda mustafa sandalın evine gidiyorum evi bi geminin üzerindeymiş oturayım diyorum sürekli sallanıyor falan neyse bi işim varmış halledemiyorum da sinirleniyorum ben gidicem diyorum helikopterle beni karaya bırakıyorlar orda da emina ile karşılaşıyoruz mustafanın eski karısı. Dert yanıyor bana Mustafa dan. Bu erkeklerin hepsi aynı takma kafana diye kadını teselli ettim durdum 🤣
Kız aminayla Mustafa Sandal bile karşılaşmıyor artık😂🤣🤣yemin ediyorum rüya üzerine rüya en entrika rüyaları diz görüyoruz herhalde 😁

Ben de 1 haftadır, hastayım. Oğlumun sınıfın yarısı hasta, bugünde öğretmeni fenalasmis gittik aldık çocukları.
Ben gece yatmadan olips naneli seker yiyorum, okyanus suyu sıkıyorm bide. Vold mix yastığa damlatınca cok iyi oluyor

Ben de merak ediyorum açıkçası

Maşallah canım senin fiziğinde çok güzel maşallah 🧿
Teşekkür ederim canım geçmiş olsun size de salgın var maalesef ben de geçen hafta yollamadım raporluydı çocuk zaten sınıfta 16 kişi raporlu herkes hasta canım. Ben korunamadığjm halde bana bulaşmadı. Maske takamadım sonuçta o da evladım ateşi oluyor dula sokuyorım ilgileniyorum ateşi düşmüyordu 2 gün ama çok şükür ben iyiym canım şimdi o da iyi ama canım. Siz de bir an önce toparlanırsınız inşallah sen de doktorunla görüş canım mutlaka 🌸

X