2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Aynen canım ya şimdi de baş ağrım geçti mide bulantım başladı çıkardım az önce. Sanırım yarın doktordan bulantı için ilaç isteyeceğim böyle olmayacak çok fena
Kesinlikle yarın bende isteyeceğim hayattan soğudum hasta gibiyim yatalak oldum mide bulantılarımdan baş dönmesi baş ağrısı yapıyor kalkamıyorum yerimden

Kızlar gebelerde devlet doğumda dahil bütün sürecinizin tedavilerini devlette ve SGK nın geçtiği özel hastanelerde karşılıyor. Analık hakkından yararlanıyorsunuz. Özel hastaneye gittiğiniz zaman analık hakkımdan yararlanmak istediğinizi söylerseniz sgk üzerinden işlem yaparlar.

Bunu ilk defa duydum canım benim yaptırdığım özel sigorta. Sgklıyım aslında ama devlet hastanesine gitmek istemediğim için özellerde hep para ödedim önceki 2 gebelikte de. O yüzden özel sigorta yaptırmaya karar verdim

Kuzum dr a gittim aksam dondu bana yazamadim buraya çık evden gel bakalim dedi. Gittim bak bebek burda yani bebek de demeyelim simdilik et parcasi gibi dusunelim dedi kalbi de atiyor ama cok kucuk cihaz algilayamaz dedi. 5+6 olmam gerekirken 6+1 cikti sorun degil bu dedi. Kese etrafina bakti kanaman yok ama haftada 1 pruluton igne yazdi verdi. Sonra biz dedik eşimle hemen dinletmeyin bagimiz oluyor sorun kesin yok dediginiz an dinletin dedik o israrla dinletmeye calisti da duyulmadi.eşimde neden hem duyulmaz diyip hem duyurmak icin bakip durdu dedik seni panik yapmamaya calisti bence keseye bakti dedi. Kesem bir onceki gebelige gore yamuktu tam olarak fasulye tanesine benziyordu bu normal mi dedim yani bir onceki gebeligimde yuvarlakti dedim. Zamanla duzelir o dedi. Yani olumlu konustu. Sanki olumsuz bisi olsa da ufak oldugundan demek istemedi yada demez gibime de geldi. Progestan fitili sabah aksam coraspine devam et folik asitine devam et dedi. Yolk bir onceki gebelikte buyuktu onu sordum yok normal dedi ama annem de dedi cok ufak suan yolku nasil anlamis hemen buyuk kucuk diye dedi oyle kuzum icim rahatladi haftaya persembeye bi daha kontrole cagirdi

Evet kuzum kesinlikle oyle. Ama sonunda aksam dondu doktorum gittim kontrole hemen

Kesinlikle oyle kuzum kanamam geliyor esime soyledigimde bile hemen panik yapma yerlesme kanamasidir yani bir yerlesme kanamasi ogrendi herseyde onu diyor. Dun kanamam geldi 5 dk olmadi uzattim havaya ayaklarimi yatiyorum camlari ort sunu yap bunu yap surekli birsey buyuruyor. En son dedim insanlar karisinin ustune titriyor daha 10 dk olmadi kanamam gelmis is buyuruyosun diye. Anacimla babacima aksama yemege gittim de uzandim dun annem konustu bugun biraz duzeldi. Eş destegi cok onemli çok

Yaa ne guzel rahatlattin beni insallah iyi dileklerin seni de bulur kuzum benim bu arada simdi bir arkadasa detayli yazmistim belki gormezsin sana da aynisini yaziyorum basima geleni kuzum dr a gittim aksam dondu bana yazamadim buraya çık evden gel bakalim dedi. Gittim bak bebek burda yani bebek de demeyelim simdilik et parcasi gibi dusunelim dedi kalbi de atiyor ama cok kucuk cihaz algilayamaz dedi. 5+6 olmam gerekirken 6+1 cikti sorun degil bu dedi. Kese etrafina bakti kanaman yok ama haftada 1 pruluton igne yazdi verdi. Sonra biz dedik eşimle hemen dinletmeyin bagimiz oluyor sorun kesin yok dediginiz an dinletin dedik o israrla dinletmeye calisti da duyulmadi.eşimde neden hem duyulmaz diyip hem duyurmak icin bakip durdu dedik seni panik yapmamaya calisti bence keseye bakti dedi. Kesem bir onceki gebelige gore yamuktu tam olarak fasulye tanesine benziyordu bu normal mi dedim yani bir onceki gebeligimde yuvarlakti dedim. Zamanla duzelir o dedi. Yani olumlu konustu. Sanki olumsuz bisi olsa da ufak oldugundan demek istemedi yada demez gibime de geldi. Progestan fitili sabah aksam coraspine devam et folik asitine devam et dedi. Yolk bir onceki gebelikte buyuktu onu sordum yok normal dedi ama annem de dedi cok ufak suan yolku nasil anlamis hemen buyuk kucuk diye dedi oyle kuzum icim rahatladi haftaya persembeye bi daha kontrole cagirdi

Bir de benim de ozel saglik sigortam varmis gebelik kapsam da degilmis ilk gebelikte yaptirmak istedim ama bana 1 yil gebe kalmamaniz lazim demislerdi onu bi arastirayim bende kuzum

Bende yeri gelmişken vereyim yaşadığım şehir Muğla Bodrum 3.cocuk 98 kilo son adet tarihi 30 Mayıs tesekurler

Aaamasallah üç kalp atışı mi yarabbim en çok istediğim şeydir iki kalp atışı duymak üçte olurdu aslında senin yüksekti kandaki hamilelik değeri onu sormuştun yalnis hatirlamiyorsam sağlıkla al kucağına doğal gebelik mi maşallah yine

Dün ben Dr uma sordum geleyim mi diye hayır erken duyulmaz daha dedi 21 inde gel demişti ondan sana sen git duyarsan bende gidecem dedim inşallah duyarsın vajinadan duyulur bence olmasa bir iki gün daha bekletir

İlk gebeliğin mi benim üçüncü çocuğum olacak 6.gebeligim sanırım en baştan aynı Dr da idim ilk gebeligimle şimdiki gebeliğim arasındaki rahatlığı çok farklı normalde ilk zamanlar haftada 2 çağırdı takip kan daki deger kese kalp atışı duyuldu duyulmadı falan diye şimdi direk kese var tamam hadi 2 hafta sonra gel vajinadan bakardı hep drirek göbekten bakıyor bende alışkın değilim anne tedirginliği de olmaz bir sorun yoksa bekleyeceğiz inşallah sağlıkla alalım kucağımıza

Kızlar bende ingilterede 13. Hafta ilk randevu olmasına rağmen 6. Haftada rica minnet zoraki baktırdım alttan baktılar fakat, herhangi bir sıkıntı oluşturmadı. 6 haftalık dedi, haftamla uyumlu, kesem göründü, kalp atışını gösterdi fakat dinletmedi, 13. Haftadan önce dinletmiyorlar burada. Bende belirti olarak sadece göğüste aşırı hassasiyet, gece uyutmayacak şekilde bir kaç kezde hafif mide yanması oldu. Her şey yolunda sağlıklı dedi, darısı sizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…