2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Evet cnm sanırım genelde yarına randevularımız var inşalalh güzel haberler alırız bende Allah izin verirse kalp atşını duyacağım sanırım

Ben elle sağılan pompa tarzı almıştım canım, bazen dışarı çıkarken biberona sagiyordum, cok elzem bir şey gibi gelmemişti bana

Sen nasılsın canım
Kızlar benim kızım 3 aylıkkken sol göğsümü parçalamıştı içerden ezmiş kustu çocuk kan geldi ağzından sandım doktora gittik acil hatta ablamın kına gecesindeydi meğer göğsümden geliyormuş çocuğa doktor emzirmeyi kes sağ dedi. Makina aldık otomatik sağıyordu tabi bebek emmesi gibi olmuyor makinalar 4.ayda azaldı mama takviyesine geçirdi doktor 6.aya girerken de tamamen kesildi. Allah izin verirse bunda makina kullanmayacağım sadece fazla sütün olursa sağar dolaba koyarım

Aynı canım, tek gitmyene göğüs ağrısı, mide yanması birde ayaklarımın altı yanıyor

Ben de sarı olduğunu fark ettim hatta korktum lekelenme mi diye ama yok bazen sarı bazen beyaz
Aynen cnm benimde bazen sarı bazen beyaz demekki normal bi kaç kişide daha da okumuştum o yüzden akıntıyı sıkıntı etmiyorum artık.

Zaten açmam artık telefonunu canımı sıktı cok teşekkür ederim cevabınız desteginiz icin

bende bugün ilk kez doktora gittim 5+4 keseyle uyumlu fakat ağrım olduğu için progestan başladı 2 hafta yürüyüş yasak ağır kaldırma fazla ev işi yapma dedi 2hafta sonraya randevu verdi. oğlumda bu zamanlarda ağrım yoktu inşallah geçer güzel bir şekilde devam ederim

Canım bio enerji adı altında direk sana negatif enerjiyi yüklemiş bunlsr üç kağıtçı insanlar kafana takma sakın bir daha da alma çyle şeyler ne istersen Allah’a dua et her akşam nas felak okuyorum daha güzel hissiyatım oluyor mutlu oluyorum. Kendimi de bebeğimi de Allah emanet ediyorum. Bizi yaradan o iyi edecek olan da o o yüzden böyle şeylerden uzak dur. Bio enerji veren insan nasıl olurda olumsuzluklardan bahseder ki keza öyle bişey olduğunda Bile böyle konuşmaması gerekir. İşin ehli değilmiş zaten o yüzden kendini ondan arındır bence söyledikleri herşeyi hafızandan at

Yani ben bu durumu anlamıyorum bir doktorla herkes iyi anlasamayabilir yani bunun ikisi beşi olmaz ki, uyusmazsaniz uyuşmazsınız sonuçta. Enerjin tutmaz beklediğin özeni vermez değiştirirsin, pazarcı değil ki yani 9 ay boyunca kendini ve çocuğunu emanet edeceksin, insan gözü kapalı güvenmek istiyor.

Merhaba kızlar
7 temmuzda 5. Gün embriyo transferi olmuştum ve 19 temmuz test günüm gelmeden bugün dayanamayıp kanda test yaptım 88.91 çıktı sizce nasıl ?

Merhaba arkadaşlar size bir sorum olacak bugün 7+2 oldum doktora gittik doktor bana kesenin yanında 5 cm miyom var bebeği sıkıştırıyor dedi düşük veya erken gebelik riski olabilir büyümesin dua et dedi bu durumu yaşayan oldu mu aranızda veya çevresinde duyan çok moralim bozuldu 9 ay boyunca progestan’a devam dedi bu adam benim her gittiğimde moralimi bozuyor

Teşekkür ederim desteğin için kafamdan atmaya çalışıyorum dedigin gibi annemi bile aradim oku diye insallah saglikla alırız kucağımıza evlatlarimizi

Belki kese görürsün canım, elini karnına koy bol bol ya musavvir zikrini çek. Rabbine sığın ondan başka yardım eden olamaz bize, Allah'ın izni ile hic bir şey olmayacak bebeğine. Hep olumlu düşün olumluyu olmuş gibi konuş

Benim arkadaşımda miyom vardı onunda sezeryanla aldılar bebişle ikisini herhangi bir sorun olmadı canım dert etme

Hamileyken neden böyle insanlar sinir edilir anlamıyorum, sen neredesin canım burada aynı yerde olanlar varsa tavsiye edilir belki

Canm yanlış hatırlamıyorsam eski grubumdan bir anneninde benzer durumu vardı. Sağlıklı doğum yaptı, ama hatırladığım kadarıyla kontrolleri bizden daha sık ve diyeti vs daha katıydı. Mesela kilo almaması gerekiyordu ogunleri ölçerek yiyordu. Doktorunuza aklınızda olan her şeyi sorun, ona göre planlarınız sureci

Merhaba bende 6.haftamdayım aynı şekilde açık kahverengi lekelenmem oluyor benimde keseyi gördük çok şükür ama korkuyorum yinede sürekli gelmiyor ara ara geliyor bazen hiç gelmiyor sizinde hala Varmı acaba lekelenme duphaston kullanıyorum 3 e çıkardı duphastonu inşallah kalp atışını da duyarız stres yapmıyım diyorum ama elimde değil

Merhaba güzel anneler, bende mart anne adayıyım.. İnşallah sağlıkla kucağımıza alacağımız günleride görürüz.. Ben henüz Dr gidemedim, 28 temmuz da randevum var 7+1 olacagız ozmana, cok mu gec kalmıs olurum?

Iki gün gelmedi benim az önce baktım tekrar var. Ama şimdi doktordan geliyorum kese güzel bebeği gördüm kalp atışını duyduk. Hormonal ve hayet normal dedi doktor
Nolur nolmaz bi iğne daha verdi üç gün sonra yaptircam 3 gün progestan a devam. Daha önce bir düşüğüm olduğu için temkinli olmak adına yapıyoruz yoksa hiçbirine gerek yok dedi. Moralinizi yüksek tutun en önemli olan oymuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…