Maşallah canm sağlıkla gelsinler kolay bı hamikelik geçirirsin inşallah
Inşallah bakalım ya biraz erken doğacak şimdiden hazırlan kafana takma bunları dedi doktor
Yaa maşallah sağlıkla kavvus ailenizde varmı ikiz üçüz ahah ya çok tatlı kan değerin kaç çıkmıştı senin ilk bı anlat nasıl ucuzden suphelenmediniz
Benim anneannemin annesi dördüzleri doğururken vefat etmiş çocukları çıkaramamışlar hep anlatırdı sanirim bende genetik olarak var bu durum
Ayyyy maşallah barekallah sağlıkla gelsinler inşallah
Amin inşallah hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza
Nasıl yani gerçekten üçüz mü senin yaaa tek kese. İçinde mi
Gerçekten 3 tane çocuk vardı hepsi ayrı kesede 2si solda 1i sağda bakalım merakla bekliyorum cinsiyetlerini de merak ediyorum şimdi
Yarın da ben gidiyorum doktora ilk kez var mı yok mu bakalım belli olacak. Yarın tam 6+0 Allah izin verirse. Kan testi falan da yaptıramadım hiç vitamin de kullanmadım ayyyy nolacak bilmiyorum pempe kahve kanamam olmuştu ama bir kaç gündür çok şükür yok rahmimde kasılmalar hissediyorum ara ara haftaya da Türkiye’ye yolculuk inşallah bi sorun olmaz her şey yolundadır. Hahahaha ayy bi de tabii ki sağlıklı olsun da kız olur inşallah dua edin beniö için nolur çok istiyorum minnok bi kız
Hadi bakalım inşallah sağlıkla görüp kalp atışını duyarsınız umarım herkes sağlıkla kucağına alır çocuklarını çok dua edeceğim hepimize sana ekstra olarak kız olsun diye de dua ederim çok istiyorsun