Ayy herkesin yarin mi kontroluRabbim sağlıklı olanı versin canım. Kız erkek farketmez yeter ki sağlıkla gelsinler. Benim de yarın kontrolüm var 2 de 6+3 olacağım yarın haberdar edersin sen de buradan bizi
Bende de bulantı yok canım 5+0 bugün, mide yanması var her yemekten sonraKızlar bende hala bulantı başlamadı ya sizin varmı
İnşallah sağlıkla görürüz inşallah.bende görmedim 5 gün sonra gidecdeğim
Oğlumda hep Prima kullandım ama şuan kullanılması mümkün değil, zaten her bebeğe uymuyor canım bezler oğlum molfix pişik yapmıştı mesela bide bimin bezi pişik yaptı. Şimdi gene hamileyim nasip olursa sleepy bio natural düşünüyorum stok yapmam belki pişik yapar diye deneme amaçlı küçük alırımsürekli zam geliyor her şeye bana da önceden alıp stoklamak mantıklı geliyor, marka önerilerine açığım ama o prima ne öyle allah aşkına çok pahalıminies diye bir marka var o da çok uygunmuş. ticaret okduğumdan mı bilmiyorum illa piyasayı araştırmam lazım önceden D
aynı zamanda doğurucaz canım keseyi gördünmüBende de bulantı yok canım 5+0 bugün, mide yanması var her yemekten sonra
Benim de 1 oğlum var Allah uzun ömürler versin 9 yaşında, onda çok merak etmiştim cinsiyetini . Ama 2. Çocuk sağlıklı olsun yeter diyorum hiç öyle merak gibi bir şey yok neden acabaBenim 5+6 falandı başladı ama ara ara oluyordu. Ama 1 hafta veya 10 gün sonra ağırlaştı ve 14 haftalık olana kadar sürekli kustum ağlıyordum artık kısarken doktora giderken 2 saat önce çıkıyordum çünkü sürekli inip kusup geri binmekten bir yere gitmem uzun sürüyordu.
Benim cin takvimi kız yüzük erkek çıkmıştı gogus isini bilmiyorum ama o da kızmış demek sol göğsün buyumustubebek sağdaydı benim o ne demekmis merak ettim. Gerci dogdu kizim ama sonucta kiz oldu yani
Takmamak elde değil bende öyle olmuştum ikincide valla onu düşünmedim hiç gerçi doktora bile gidemedim yarın 7+0 olacağız şuan merak ettiğim tek şey bebek orada mıbebegi bir gorsem rahatlayıp cinsiyete takacagim insallah biraz uzun sürdü ikinci çocuğa hamile kalabilmek ve ilaç tedavisi almıştım hep dış gebelik falan olur diye korkuttular yarın görüp rahatlayayim inşallah
Ben elle sağılan pompa tarzı almıştım canım, bazen dışarı çıkarken biberona sagiyordum, cok elzem bir şey gibi gelmemişti banabu süt sağma makinelerini hiç kullandınız mı çok mu lazım acaba. birkaç video izledim de hep almışlar.
Sen nasılsın canımBende 5+6 son iki gündür hafif başladı
Bir böyle düşünen ben değilmişimBenimde başlar inşallah böyle çok stresleniyorum
Aynı canım, tek gitmyene göğüs ağrısı, mide yanması birde ayaklarımın altı yanıyorKızlar arada belirtiler gidiyor ya kasik karın ağrısı gibi dün vardı bugün ikisi de yok sizde de öyle mi
Ben de sarı olduğunu fark ettim hatta korktum lekelenme mi diye ama yok bazen sarı bazen beyazEvet canım bende de hafifi sarı oldu 2 gündür ara ara hatta korktum lekelenme mi diye baktım değiş sarımsı ama yanmam kaşıntım falan yok o yüzden normal karşılıyorum canım
Kaç haftalıksın şuan canımSellam 🖐 ne yapmam gerekiyo ilk defa anne grubuna katıldımbnim bebis persembe insallah el sallah kese vardi da yolk sac gorunmedi bi kac gune görürüz dedi iste persembe bakicaz.
5+5 te gideceğim kese mi görünür sence canımCanim kusura bakma o kadar cok mesaj okuyoruz ki karisiyor sen kesin gotursun keseyi bence bebiside gorursun
Aramızda 1 gün var canım bende 5+0 bugün, 19 unda doktora gideceğimMerhaba arkadaşlar. Ben de yeni geldim aranıza. 2 gün arayla 2. Kez betahcg değerimi ölçtüm. çok şükür 2 kat artmış. Son adetin ilk günü hesabına göre 4+6 yım ama haftaya ptesi randevum var doktorumla. Net tarihi o zaman öğreneceğim. İnşallah sağlıkla yavrularımızı alırız kucağımıza
Ya canım grubuda şoka soktunSürekli tebrik için aralıklarından yazacaklarımı da unutuyorum benim değerlerim
4+0da 309
4+2de 871
Çıkmıştı. Çoklu gebelikten şüphelendi doktor ama üçüz hiç aklımıza gelmedi
bence keseyi kesin görürsün zaten ama bebekte geç görende erken görende var sanırım kullanılan cihaz vs farkettiriyor5+5 te gideceğim kese mi görünür sence canım
Aramızda 1 gün var canım bende 5+0 bugün, 19 unda doktora gideceğim
İkizi duyuyorum da üçüz nadir duyduğumuz bişi hadi hayırlısı olsun canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahAyyyy vallahi çok istiyorum hamilelerin duası kabul olur derler hepimiz birbirimize dua edelimsiz de inşallah sağlıklı sizi yormayan bir süreç geçirip bebişleriniz sağ salim kucağınıza alırsınız ben de merak ettim bakalım cinsiyetleri ne olacak. Eğer soldaysa kız sağdaysa erkek diyorlar bakalım doğru mu heyecanla beklicem
Yok biz arada burda o tarz konular da konusuruz demek istedim ama kim bilir belki vardir :)))
Masallah saglikla kavusursun insallah
7+0 bugün canım
Maşallah canım ne güzel bi haberSağlıkla gelsinler inşallah
Benim de 1 oğlum var Allah uzun ömürler versin 9 yaşında, onda çok merak etmiştim cinsiyetini . Ama 2. Çocuk sağlıklı olsun yeter diyorum hiç öyle merak gibi bir şey yok neden acaba
Benim reglim 2 gün geçince beta yaptırdım 13.077 çıktı ama tek kese gözüktü beni doktorumda başk kese var mı diye baktı ama göremediSürekli tebrik için aralıklarından yazacaklarımı da unutuyorum benim değerlerim
4+0da 309
4+2de 871
Çıkmıştı. Çoklu gebelikten şüphelendi doktor ama üçüz hiç aklımıza gelmedi
Boyle insanlarla görüşme bence ben sinir oldum burda olumsuz olumsuz konuşup strese sokuyor insanı ilk gebelikte düşük olacak diye birşey mi var çoğu tanıdığım ilk gebeliğini sagsalim kucağına aldı kulak asma canm sıkma canını boşa gayet güzel ilerleyen bir gebeliğin var bol bol nazar için Felak nas Ayetel Kürsi okukızlar ben daha önce bio enerji aldım bir bayandan hamile olduğunda söylermisin demişti bende söyledim neyse uzatmayım bugün durup dururken beni aradı ilk gebeliklerde düşük vs olabiliyor üzülme diye acayip canımı sıktı beni düşük olayına kanalize etti resmen. doktorum beni 28 temmuzda çağırdı ama bu konuşma olunca acayip rahatsız oldum gitmek istiyorum şuan 5+1 deyim şuan bebek oluşmuşmudur görebilirmiyim ki gitsem
Söylediği şeye bak. Gerçekten çok güzel üzülüyorum ben doğuracaksam istediğim doktora giderim kimseyi ilgilendirmez. Herkese iyi olan bana da iyi olacak değil. Bir kere o negatif enerjiyi aldıysam da bir daha asla adım atmam. Umursamaz insanlara tahammül seviyem sıfırın altında bu yaştan sonra kimseye de boyun eğemem eşim anası babası kendş ailemde dahil zaten kimse de yönlendirmiyor. Önemli olan benim iyi şeyler hissedebilmem. Yoksa kimse senin ne hissettiğini umursamıyor anladığım kadarı ile. Sen riski süreçtesin tegirdinsin sıkıntı yaşıyorsun ama kimsenin umurunda da değil. Yazık gerçekten de çok üzülüyorumEvet ya adam saatlerdir 1 mesaja bile cevap vermeye tenezzul etmiyor ki. Kaynanam sagolsun eşime verdi gazi soyle iyi boyle iyi eşimde en kral dr saniyor. Ilk randevu donusu diyor ki nasil dr cok iyi baba gibi de mi diyor yoo dedim gayet soguk hic gulmuyor evet o oyledir ama cok bilgilidir size gülen degil bilen biri lazim ilk gebeligindeki güldu de noldu diyor cilekeş ben ya
Ya canım grubuda şoka soktunikiz duymaya alisigizda ucuz bı anda bizede supriz oldu ahaah şaka bı yana üçüncüde rabbim sana bağışlasın çok güzel sağlıkla dogsunlar
İkizi duyuyorum da üçüz nadir duyduğumuz bişi hadi hayırlısı olsun canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?