2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Rabbim sağlıklı olanı versin canım. Kız erkek farketmez yeter ki sağlıkla gelsinler. Benim de yarın kontrolüm var 2 de 6+3 olacağım yarın haberdar edersin sen de buradan bizi
Ayy herkesin yarin mi kontrolu bnimde yarin gecen pazar gitmistik kese vardi yolk sac yoktu. Dr ölçüsüne gore 5+1 di ama regle gore 5+5 gerci yumurtlama 21.gün olduğu icin olculen dogrudur heralde. Hayırlısıyla guzel haberlerle cikalim dr dan

Oğlumda hep Prima kullandım ama şuan kullanılması mümkün değil, zaten her bebeğe uymuyor canım bezler oğlum molfix pişik yapmıştı mesela bide bimin bezi pişik yaptı. Şimdi gene hamileyim nasip olursa sleepy bio natural düşünüyorum stok yapmam belki pişik yapar diye deneme amaçlı küçük alırım

Benim de 1 oğlum var Allah uzun ömürler versin 9 yaşında, onda çok merak etmiştim cinsiyetini . Ama 2. Çocuk sağlıklı olsun yeter diyorum hiç öyle merak gibi bir şey yok neden acaba

bu süt sağma makinelerini hiç kullandınız mı çok mu lazım acaba. birkaç video izledim de hep almışlar.
Ben elle sağılan pompa tarzı almıştım canım, bazen dışarı çıkarken biberona sagiyordum, cok elzem bir şey gibi gelmemişti bana
Bende 5+6 son iki gündür hafif başladı
Sen nasılsın canım

Kızlar arada belirtiler gidiyor ya kasik karın ağrısı gibi dün vardı bugün ikisi de yok sizde de öyle mi
Aynı canım, tek gitmyene göğüs ağrısı, mide yanması birde ayaklarımın altı yanıyor
Evet canım bende de hafifi sarı oldu 2 gündür ara ara hatta korktum lekelenme mi diye baktım değiş sarımsı ama yanmam kaşıntım falan yok o yüzden normal karşılıyorum canım
Ben de sarı olduğunu fark ettim hatta korktum lekelenme mi diye ama yok bazen sarı bazen beyaz

Sellam 🖐 ne yapmam gerekiyo ilk defa anne grubuna katıldım bnim bebis persembe insallah el sallah kese vardi da yolk sac gorunmedi bi kac gune görürüz dedi iste persembe bakicaz.
Kaç haftalıksın şuan canım

Canim kusura bakma o kadar cok mesaj okuyoruz ki karisiyor sen kesin gotursun keseyi bence bebiside gorursun
5+5 te gideceğim kese mi görünür sence canım
Aramızda 1 gün var canım bende 5+0 bugün, 19 unda doktora gideceğim

kızlar ben daha önce bio enerji aldım bir bayandan hamile olduğunda söylermisin demişti bende söyledim neyse uzatmayım bugün durup dururken beni aradı ilk gebeliklerde düşük vs olabiliyor üzülme diye acayip canımı sıktı beni düşük olayına kanalize etti resmen. doktorum beni 28 temmuzda çağırdı ama bu konuşma olunca acayip rahatsız oldum gitmek istiyorum şuan 5+1 deyim şuan bebek oluşmuşmudur görebilirmiyim ki gitsem

Sürekli tebrik için aralıklarından yazacaklarımı da unutuyorum benim değerlerim
4+0da 309
4+2de 871
Çıkmıştı. Çoklu gebelikten şüphelendi doktor ama üçüz hiç aklımıza gelmedi
Ya canım grubuda şoka soktun ikiz duymaya alisigizda ucuz bı anda bizede supriz oldu ahaah şaka bı yana üçüncüde rabbim sana bağışlasın çok güzel sağlıkla dogsunlar

İkizi duyuyorum da üçüz nadir duyduğumuz bişi hadi hayırlısı olsun canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Yok biz arada burda o tarz konular da konusuruz demek istedim ama kim bilir belki vardir :)))

Ayy ben diğer konuda şoklandim ondan anlayamadım konuşuruz tabi ki

Masallah saglikla kavusursun insallah

İnşallah hepimiz kavusuruz bebeklerimizi

7+0 bugün canım

Bende 7+0 oldum aynıyız ama ben erken doğururum herhalde

Maşallah canım ne güzel bi haberSağlıkla gelsinler inşallah

İnşallah hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza

Benim de 1 oğlum var Allah uzun ömürler versin 9 yaşında, onda çok merak etmiştim cinsiyetini . Ama 2. Çocuk sağlıklı olsun yeter diyorum hiç öyle merak gibi bir şey yok neden acaba

Evet sağlıkla alalım da kucağımıza ben 3 taneden biri en azından farklı olur inşallah diyorum

Sürekli tebrik için aralıklarından yazacaklarımı da unutuyorum benim değerlerim
4+0da 309
4+2de 871
Çıkmıştı. Çoklu gebelikten şüphelendi doktor ama üçüz hiç aklımıza gelmedi
Benim reglim 2 gün geçince beta yaptırdım 13.077 çıktı ama tek kese gözüktü beni doktorumda başk kese var mı diye baktı ama göremedi bazılarında ikiz olmadan da yüksek çıkıyormuş beta.

Boyle insanlarla görüşme bence ben sinir oldum burda olumsuz olumsuz konuşup strese sokuyor insanı ilk gebelikte düşük olacak diye birşey mi var çoğu tanıdığım ilk gebeliğini sagsalim kucağına aldı kulak asma canm sıkma canını boşa gayet güzel ilerleyen bir gebeliğin var bol bol nazar için Felak nas Ayetel Kürsi oku

Söylediği şeye bak. Gerçekten çok güzel üzülüyorum ben doğuracaksam istediğim doktora giderim kimseyi ilgilendirmez. Herkese iyi olan bana da iyi olacak değil. Bir kere o negatif enerjiyi aldıysam da bir daha asla adım atmam. Umursamaz insanlara tahammül seviyem sıfırın altında bu yaştan sonra kimseye de boyun eğemem eşim anası babası kendş ailemde dahil zaten kimse de yönlendirmiyor. Önemli olan benim iyi şeyler hissedebilmem. Yoksa kimse senin ne hissettiğini umursamıyor anladığım kadarı ile. Sen riski süreçtesin tegirdinsin sıkıntı yaşıyorsun ama kimsenin umurunda da değil. Yazık gerçekten de çok üzülüyorum

Ya canım grubuda şoka soktun ikiz duymaya alisigizda ucuz bı anda bizede supriz oldu ahaah şaka bı yana üçüncüde rabbim sana bağışlasın çok güzel sağlıkla dogsunlar

Evet yaa gerçekten üç çok supriz oldu ınşallah sağlıkla da dogmaları nasip olursa benden mutlusu olmaz herhalde

İkizi duyuyorum da üçüz nadir duyduğumuz bişi hadi hayırlısı olsun canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Evet üçüz nadir bir durum gerçekten biz hala şoktayiz habire resme bakıyorum ben gerçek mi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…