2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızlar allaha şükür doktordan geldim. Kese büyümüş artık boyutu falan boşver dedi. Bebişi gösterdi kalp atışını da duyduk
10 gün sonra çağırdı tekrar beni. Allahım hepimize nasip etsin inşallah. 5+5 gibi dedi. Ben daha büyük sanıyordum ama sanırım baya geç yumurtlamışım.

Benimde öyle bazen hiç gelmiyor sonra bir bakıyorum peçeteye silince geliyor. Evet normalmiş aslında ama işte insan endişeleniyor daha önce 2 kere kimyasal gebelik yaşadım tatile geldik moral motivasyon olsun diye inşallah iyi gelir. Teşekkür ederim saolun. 5+5 temi duydunuz kalp sesini ne güzelmiş inşallah bizde duyarız tatl dönüşü gideceğim inşallah. Allaha emanet ettim yola çıktım inşallah sağlıklı olsun bebeklerimiz

Evet 5+5gibi dedi doktor. Benim adetim iki aydır duzensizdi o yüzden ne zaman oldu bilemiyoruz hesaplayamıyoruz. Kese ve bebeğin boyutuna göre öyle dedi.
Hiç kafaniza takmayın çok şükür ben de çok stres oluyordum ama doktor siz stres yapınca bebek hayatım mi tehlikede diyip başka başka hormonlar salgilaniyormus.
O yüzden tedbir bizden taktir allahtan.

Teşekkür ederim desteğin için kafamdan atmaya çalışıyorum dedigin gibi annemi bile aradim oku diye insallah saglikla alırız kucağımıza evlatlarimizi
Böyle şeylere hiç takilmayin Allah'tan başka kimse bilemez neyin ne olcagini belki hamile olcaksn diye tahminde bulunur o tutar ama o canı Allah verir düşecek kalacak yaşayacak onu

Hayırlısı olsun. Geç olmaz kalp atışını da duyarsınız hem inşallah

Benim reglim 2 gün geçince beta yaptırdım 13.077 çıktı ama tek kese gözüktü beni doktorumda başk kese var mı diye baktı ama göremedi bazılarında ikiz olmadan da yüksek çıkıyormuş beta.

Vallahi benim ilk gebeligimde baya geç öğrendim ve 3000 cıktı ona rağmen ben de ondan bu sefer fazla dedim
Sağlıklı olsun hepsi bebeklerimiz kucaklarimizi doldursunlar çok dua ediyorum herkese

Hayırlı olsun canım ne güzel doğrudur canım o yüzden düşünmemeye çalışıyorum lekeyi falan. Öyle gerçekten rabbim en doğrusunu bilir

Kızlar ya başım çatlıyor ağrıdan yemek de yedim geçmedi. Malum ilaç da alamıyorum. Bi önerisi olan var mı ya çok kötüyüm

Benim 5+6 da kalp atışı duyuldu ama bebek yoktu herkesin değişebiliyor kalp atışı duyma ve bebeği görme zamanı kimi 8. Haftada duyuyor yolk kesesi var ise bebek var demektir zaten
Nasıl yani canım bebeği görmeden kalp atışı mı duyuldu

Evet internetten okuduğum kadarı ile daha sık gitmem gerekiyormuş kontrole kesenin yanında olması canımı sıktı ama umarım ger şey yolunda gider

Kızlar ya başım çatlıyor ağrıdan yemek de yedim geçmedi. Malum ilaç da alamıyorum. Bi önerisi olan var mı ya çok k

Kızlar ya başım çatlıyor ağrıdan yemek de yedim geçmedi. Malum ilaç da alamıyorum. Bi önerisi olan var mı ya çok kötüyüm
ben o ağrıyı çok iyi bilirim migren hastasıyım ve ilk hamileliğimde çok çektim şimdi dua ediyorum inşallah başım ağrımaz diye. iyi bir nane yağı almanı yada çin yağıda olabilir onu alıp koklamanı şakaklarına ensene sürmeni tavsiye edebilirim lavanta yağıda rahatlatabilir. bol su içebilirsin inşallah şifa olur

Ya nane yağı değil de böyle okalüptüslü bi yağ var bende viks gibi bişey. İşe yarar mı acaba

Kuzum bende daha gitmedim haftaya salı randevum var ozamn bende 7 + Olcam uygulamaya göre hem keseyi hemde kalp atışını hepsini beraber görüp duyarız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…