Dr un olcusune gore 5+4Kaç haftalıksın şuan canım
Benimde öyle bazen hiç gelmiyor sonra bir bakıyorum peçeteye silince geliyor. Evet normalmiş aslında ama işte insan endişeleniyor daha önce 2 kere kimyasal gebelik yaşadımIki gün gelmedi benim az önce baktım tekrar var. Ama şimdi doktordan geliyorum kese güzel bebeği gördüm kalp atışını duyduk. Hormonal ve hayet normal dedi doktor
Nolur nolmaz bi iğne daha verdi üç gün sonra yaptircam 3 gün progestan a devam. Daha önce bir düşüğüm olduğu için temkinli olmak adına yapıyoruz yoksa hiçbirine gerek yok dedi. Moralinizi yüksek tutun en önemli olan oymuş.
Hadi inşallah hayırlısıylaEvet cnm sanırım genelde yarına randevularımız var inşalalh güzel haberler alırız bende Allah izin verirse kalp atşını duyacağım sanırım
Evet 5+5gibi dedi doktor. Benim adetim iki aydır duzensizdi o yüzden ne zaman oldu bilemiyoruz hesaplayamıyoruz. Kese ve bebeğin boyutuna göre öyle dedi.Benimde öyle bazen hiç gelmiyor sonra bir bakıyorum peçeteye silince geliyor. Evet normalmiş aslında ama işte insan endişeleniyor daha önce 2 kere kimyasal gebelik yaşadımtatile geldik moral motivasyon olsun diye inşallah iyi gelir. Teşekkür ederim saolun. 5+5 temi duydunuz kalp sesini ne güzelmiş inşallah bizde duyarız tatl dönüşü gideceğim inşallah. Allaha emanet ettim yola çıktım inşallah sağlıklı olsun bebeklerimiz
Böyle şeylere hiç takilmayin Allah'tan başka kimse bilemez neyin ne olcagini belki hamile olcaksn diye tahminde bulunur o tutar ama o canı Allah verir düşecek kalacak yaşayacak onuTeşekkür ederim desteğin için kafamdan atmaya çalışıyorum dedigin gibi annemi bile aradim oku diye insallah saglikla alırız kucağımıza evlatlarimizi
Hayırlısı olsun. Geç olmaz kalp atışını da duyarsınız hem inşallahMerhaba güzel anneler, bende mart anne adayıyım.. İnşallah sağlıkla kucağımıza alacağımız günleride görürüz.. Ben henüz Dr gidemedim, 28 temmuz da randevum var 7+1 olacagız ozmana, cok mu gec kalmıs olurum?
Benim reglim 2 gün geçince beta yaptırdım 13.077 çıktı ama tek kese gözüktü beni doktorumda başk kese var mı diye baktı ama göremedibazılarında ikiz olmadan da yüksek çıkıyormuş beta.
Hayırlı olsun canım ne güzelEvet 5+5gibi dedi doktor. Benim adetim iki aydır duzensizdi o yüzden ne zaman oldu bilemiyoruz hesaplayamıyoruz. Kese ve bebeğin boyutuna göre öyle dedi.
Hiç kafaniza takmayın çok şükür ben de çok stres oluyordum ama doktor siz stres yapınca bebek hayatım mi tehlikede diyip başka başka hormonlar salgilaniyormus.
O yüzden tedbir bizden taktir allahtan.
Bugün doktorum da söyledi çok teşekkür ederimZencefil çayı canım taze varsa çok çok iyi olur
Nasıl yani canım bebeği görmeden kalp atışı mı duyulduBenim 5+6 da kalp atışı duyuldu ama bebek yoktu herkesin değişebiliyor kalp atışı duyma ve bebeği görme zamanı kimi 8. Haftada duyuyor yolk kesesi var ise bebek var demektir zaten
Teşekkürler içim biraz rahat ettiBenim arkadaşımda miyom vardı onunda sezeryanla aldılar bebişle ikisini herhangi bir sorun olmadı canım dert etme
Evet internetten okuduğum kadarı ile daha sık gitmem gerekiyormuş kontrole kesenin yanında olması canımı sıktı ama umarım ger şey yolunda giderCanm yanlış hatırlamıyorsam eski grubumdan bir anneninde benzer durumu vardı. Sağlıklı doğum yaptı, ama hatırladığım kadarıyla kontrolleri bizden daha sık ve diyeti vs daha katıydı. Mesela kilo almaması gerekiyordu ogunleri ölçerek yiyordu. Doktorunuza aklınızda olan her şeyi sorun, ona göre planlarınız sureci
Evet önce yolk kesesi oluştu daha sonra kalp atışı duyuldu ama küçük olduğu için kesik kesik dinledimNasıl yani canım bebeği görmeden kalp atışı mı duyuldu
Kızlar ya başım çatlıyor ağrıdanyemek de yedim geçmedi. Malum ilaç da alamıyorum. Bi önerisi olan var mı ya çok k
ben o ağrıyı çok iyi bilirim migren hastasıyım ve ilk hamileliğimde çok çektim şimdi dua ediyorum inşallah başım ağrımaz diye. iyi bir nane yağı almanı yada çin yağıda olabilir onu alıp koklamanı şakaklarına ensene sürmeni tavsiye edebilirim lavanta yağıda rahatlatabilir. bol su içebilirsin inşallah şifa olurKızlar ya başım çatlıyor ağrıdanyemek de yedim geçmedi. Malum ilaç da alamıyorum. Bi önerisi olan var mı ya çok kötüyüm
Ya nane yağı değil de böyle okalüptüslü bi yağ var bende viks gibi bişey. İşe yarar mı acababen o ağrıyı çok iyi bilirim migren hastasıyım ve ilk hamileliğimde çok çektim şimdi dua ediyorum inşallah başım ağrımaz diye. iyi bir nane yağı almanı yada çin yağıda olabilir onu alıp koklamanı şakaklarına ensene sürmeni tavsiye edebilirim lavanta yağıda rahatlatabilir. bol su içebilirsin inşallah şifa olur
Kuzum bende daha gitmedim haftaya salı randevum var ozamn bende 7 + Olcam uygulamaya göre hem keseyi hemde kalp atışını hepsini beraber görüp duyarız inşallahMerhaba güzel anneler, bende mart anne adayıyım.. İnşallah sağlıkla kucağımıza alacağımız günleride görürüz.. Ben henüz Dr gidemedim, 28 temmuz da randevum var 7+1 olacagız ozmana, cok mu gec kalmıs olurum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?