2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Maşallah canm sağlıkla gelsinler kolay bı hamikelik geçirirsin inşallah

Inşallah bakalım ya biraz erken doğacak şimdiden hazırlan kafana takma bunları dedi doktor

Yaa maşallah sağlıkla kavvus ailenizde varmı ikiz üçüz ahah ya çok tatlı kan değerin kaç çıkmıştı senin ilk bı anlat nasıl ucuzden suphelenmediniz

Benim anneannemin annesi dördüzleri doğururken vefat etmiş çocukları çıkaramamışlar hep anlatırdı sanirim bende genetik olarak var bu durum

Ayyyy maşallah barekallah sağlıkla gelsinler inşallah

Amin inşallah hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza

Nasıl yani gerçekten üçüz mü senin yaaa tek kese. İçinde mi

Gerçekten 3 tane çocuk vardı hepsi ayrı kesede 2si solda 1i sağda bakalım merakla bekliyorum cinsiyetlerini de merak ediyorum şimdi

Hadi bakalım inşallah sağlıkla görüp kalp atışını duyarsınız umarım herkes sağlıkla kucağına alır çocuklarını çok dua edeceğim hepimize sana ekstra olarak kız olsun diye de dua ederim çok istiyorsun

Ayyyy vallahi çok istiyorum hamilelerin duası kabul olur derler hepimiz birbirimize dua edelim siz de inşallah sağlıklı sizi yormayan bir süreç geçirip bebişleriniz sağ salim kucağınıza alırsınız ben de merak ettim bakalım cinsiyetleri ne olacak. Eğer soldaysa kız sağdaysa erkek diyorlar bakalım doğru mu heyecanla beklicem

Konya’daki arkadaşlardan doktor/hastane önerisi alabilirim Eylülden sonra doğuma kadar Konya’da olacağım. Şubatta yerleştik o yüzden çok fikrim yok hastane ve doktorlarla ilgili. Yardımcı olursanız sevinirim kızlar

Hadi bakalım benim dualarım seninle ayy cinsiyet öğrenmeye de çok var meraktan çatlamasak iyi

Maşallah sağlıkla gelsinler inşallah

Amin canım hepimiz sağlıkla alalım umarım kucağımıza

Yaa maşallah sağlıkla kavvus ailenizde varmı ikiz üçüz ahah ya çok tatlı kan değerin kaç çıkmıştı senin ilk bı anlat nasıl ucuzden suphelenmediniz
Sürekli tebrik için aralıklarından yazacaklarımı da unutuyorum benim değerlerim
4+0da 309
4+2de 871
Çıkmıştı. Çoklu gebelikten şüphelendi doktor ama üçüz hiç aklımıza gelmedi

Yok biz arada burda o tarz konular da konusuruz demek istedim ama kim bilir belki vardir :)))

Esine soyle karismasin, kardesinin doktoru diye dunyadaki tek doktor degil hatta dunyanin en iyi doktoru olsa ne. Seni bu kadar uzdu o bile bidaha gitmemen icin yeterli sebep. Herseye karisanlara o kadar sinirleniyorum ki. Sen doguracaksin senin isteginden baska onemli birsey yok

Evet ya adam saatlerdir 1 mesaja bile cevap vermeye tenezzul etmiyor ki. Kaynanam sagolsun eşime verdi gazi soyle iyi boyle iyi eşimde en kral dr saniyor. Ilk randevu donusu diyor ki nasil dr cok iyi baba gibi de mi diyor yoo dedim gayet soguk hic gulmuyor evet o oyledir ama cok bilgilidir size gülen degil bilen biri lazim ilk gebeligindeki güldu de noldu diyor cilekeş ben ya

Vay arkadaş, seninki 4 tane doğurmuş galiba doktor uzmanı. Sevtap sana bir arkadaş tavsiyesi. İnşallah çocuğun sağlıkla karnındadır. Ama 9 ay kendini yiyeceğine, etrafındakileri ye, sana karışmasınlar ve gönlüne göre, yanında huzurlu güvenli hissettiğin bir doktor bul. Bana bu konuda biri karışmaya kalksa heralde şuan içinde olduğum stresli dünyayı başına yıkardım. Ben haftaydan itibaren şimdiden 3 tane doktor randevusu ayarladım. Hepsini deneyeceğim, ilk hissime göre, içime sinmezse sonraki hafta başkalarına. Oldu içime sindi başlayacağım onunla hayırlısıyla, ama ileride bir şey oldu, benim içim soğudu, hemen başkasına geçeceğim. Ben 38 yaşındayım ve inşallah kısmet olursa ilk çocuğum. Ona sağlıkla kavuşursam ne mutlu, bir çocuk daha sahip olacağımı ya da çocuğum varken böyle birşeye tekrar girişenileceğimi hiç sanmıyorum. Kalkıp da bu hayatımda ilk ve tek yaşayacağım süreci kimsenin keyfine bırakmam. Sana da tavsiyem, onların dediklerini dinleyeceksen üzülmeyi bırak kabullen ama yok ben üzülüyorum diyorsan böyle 9 ay geçmez, baştam tavrını koy ortaya, kendi istediğini yap.

Cok haklisin arkadasim su konusman bana cesaret verdi. Elektrik tutmasi da cok onemli su surecte. Ozel drlar normalde cok pahali ben ozel hastane dr u arastirayim biraz izmirde. Bunlarda gittigim dr fiyati digerlerine gore daha dusuk diye bile istiyor olabilirler. En azindan anlayisli duzgun birine gitmek daha hayirli olcak 5 saattir wappa kac kere gitti cevap bile atmadi. Bu artik baska boyut kaldi ki gece bile rahatsiz etmeyeyim diye aramadim kendim hastane hastane gezdim bu dupeduz affedersin terbiyesizlik. Cok haklisin. Arkadasimda baska ilde gebe kendi dr una sormus durumumu kadin demis ki mesela kanama uzun surmus dr u hala nasil coraspine devam ettirir kessin hemen coraspini demis. Benim dr um cevap bile vermiyor. Hayir bari son gorulmeyi kapat da umursanmadigimi hissettirme. Allah seninde bebegini saglikla kucagina aldirir insallah kuzum benimde yaş 31 ilki kalbi durdu 10. Haftada bu ikinci olcak bakalim insallah sag salim kucagimiza aliriz❣

Canım geciktirme boşver kocanı kaynananı.
O kadar kanaman oluyomuş bekletilmez bu durum. Doktorun yaptığı da terbiyesizlik görür de nasıl yazmaz anlamış değilim.
Sen başka doktor arayışına gir kuzum hemen yarın da git bence daha fazla bekleme. İnşaAllahh Allahın izniyle, sağlıcakla alıcaksın bebeğini kucağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…