- 5 Temmuz 2021
- 2.502
- 5.968
- 108
- 31
3uz müBen 7+0da 3 tane kalp atışı duydum ama yeni geldim doktora önceden gitmediğim için geç duymuş olabilirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3uz müBen 7+0da 3 tane kalp atışı duydum ama yeni geldim doktora önceden gitmediğim için geç duymuş olabilirim
Yaa şaka yapıyosun üçüz müüüü
3uz mü
Ay hayırlı olsun canım hepsi de sağlıkla gelsin inşallahBende şok geçirdim ama 3 ayrı kese gördüm hepsinin de kalp atışını duydum çok şükür ❤
Üçüz mü yaaaaaa tek yumurta mı çift yumurta tarzında mi bir şey söyledi mi doktoruz 3 kardes birlikte büyüyecek sizi de azcık yoracaklar hayırlısı olsun çok sevindim gerçektenVallahi bende haberler sürprizli oldu biraz üçüz bebeklerin geliyormuş bakalım
Ay allahım maşallah ya. Sağlıkla inşallah devam etsin gebeliginiz. Tebrik ederim 3 kese mi var tek yumurta mi çift yumurta mi tabi çift olmuyor o zaman daEvet 3 tanelermiş femara ve catlatma iğnesi ile oldu doktorum da şaşırdı
Yaaa maşaAllahh üçüz müü Allahımm ne güzel bi duygudur bu Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşaAllahhhBen 7+0da 3 tane kalp atışı duydum ama yeni geldim doktora önceden gitmediğim için geç duymuş olabilirim
Ali fuat bey cok bekletiyor diye duydum o yuzden ilk muayene ye fatih beye gittim vitalede sanirim onla devam edecegimVitale de Ali Fuat beye gidiyorum, sen hangi hastane hangi doktora gidiyorsun
En azından yolku görürsün ben sadece keseyi gordum 28 inde insallah gitcem bendeHayırlısıyla inşallah. 5+3 olacak gittiğimde
Geç saat oldugu için bi de ilk kez gecen hafta gittigimden ozel dr ama yuzum tutmadi gecen haftaki kanamada da progestan fitil at beklicez demisti haftaya cumartesi kontrole gel demisti. Bir onceki dr umu aradim ilk gebelikteki pluton igne yazmistim sana receteyle git vurul onu demisti. Igne de mart ayinda kurtaj olmustum kuzum o bebegimden kalan igneydi. Recete tarihi gecmisti ama kanamam coktu yaptilar. Simdi dun kimse ne o igneden yazdi ne yapti. Bugun aradim dr u cumartesi neden kaniyo belli olur dedi. Asla hemen gel araya alayim bakayim demiyo ya icim icimi yiyoNe demek bir şey yapamayız ya. Saka gibi bazen şu absürt durumlara çok sinir oluyorum gerçekten. Kendi doktorunuzla iletişim kurdunuz mu peki nasıl bir yönlendirme yaptı?
Suan kanama damla damla acik kahverengiye dondu kuzum dr u aradim certesi gel bakalim diyorSiz daha iyi bilirsiniz tabi.
Kuzum dr umu aradim diyor ki certesi gel ama kanamam var en azindan igne yazsaniz diyorum sen fitile devam et yapcak birsey yok diyorBence bian önce ultrasona girmelisin
Kuzu dunden acil sevkli bile istedim asla yer yoktu devlet zaten hak getire kendi ozel dr um bile certesi diyor saka gibiKaç
Bugün tatil bitti bekleme cumartesi ara tüm özelleri bi yer bulmaya çalış çok uzun sürdü kanama
Maşallah canm sağlıkla gelsinler kolay bı hamikelik geçirirsin inşallahEvet 3 tanelermiş femara ve catlatma iğnesi ile oldu doktorum da şaşırdı
Umarım yerleşme ve ya hormonaldir . Kalbim dualarım sizinle.Suan kanama damla damla acik kahverengiye dondu kuzum dr u aradim certesi gel bakalim diyor
Anladım canımEvet canım belirli aralıklarla kontrolde kalp atışını takip ediyorlar.
Ali Fuat bey canım benim doktorumBenim ablam orada doğum yaptı. Sadece 2 aylık takip Antalya’da olacak o yüzden başka bir yer aramadım. Sizin doktorunuz kim ?
Cnm çok geçmiş olsun tekrar, siz söyleyin doktora ben çok endişeliyim bugün kontrole gelmek istiyorum diye. Sizin içiniz daha rahat olur.Geç saat oldugu için bi de ilk kez gecen hafta gittigimden ozel dr ama yuzum tutmadi gecen haftaki kanamada da progestan fitil at beklicez demisti haftaya cumartesi kontrole gel demisti. Bir onceki dr umu aradim ilk gebelikteki pluton igne yazmistim sana receteyle git vurul onu demisti. Igne de mart ayinda kurtaj olmustum kuzum o bebegimden kalan igneydi. Recete tarihi gecmisti ama kanamam coktu yaptilar. Simdi dun kimse ne o igneden yazdi ne yapti. Bugun aradim dr u cumartesi neden kaniyo belli olur dedi. Asla hemen gel araya alayim bakayim demiyo ya icim icimi yiyo