• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Vallahi bende haberler sürprizli oldu biraz üçüz bebeklerin geliyormuş bakalım 🙈
Üçüz mü 🌺🌺🌺 yaaaaaa 🥰 tek yumurta mı çift yumurta tarzında mi bir şey söyledi mi doktoruz 😇😇 3 kardes birlikte büyüyecek sizi de azcık yoracaklar 🥰 hayırlısı olsun çok sevindim gerçekten 😇

Ne demek bir şey yapamayız ya. Saka gibi bazen şu absürt durumlara çok sinir oluyorum gerçekten. Kendi doktorunuzla iletişim kurdunuz mu peki nasıl bir yönlendirme yaptı?
Geç saat oldugu için bi de ilk kez gecen hafta gittigimden ozel dr ama yuzum tutmadi gecen haftaki kanamada da progestan fitil at beklicez demisti haftaya cumartesi kontrole gel demisti. Bir onceki dr umu aradim ilk gebelikteki pluton igne yazmistim sana receteyle git vurul onu demisti. Igne de mart ayinda kurtaj olmustum kuzum o bebegimden kalan igneydi. Recete tarihi gecmisti ama kanamam coktu yaptilar. Simdi dun kimse ne o igneden yazdi ne yapti. Bugun aradim dr u cumartesi neden kaniyo belli olur dedi. Asla hemen gel araya alayim bakayim demiyo ya icim icimi yiyo

Kızlar ben bugün yine beta için kan verdim 🙈 daha kese görmedim en azından orda olduğunu böyle bari bileyim 🥰

Geç saat oldugu için bi de ilk kez gecen hafta gittigimden ozel dr ama yuzum tutmadi gecen haftaki kanamada da progestan fitil at beklicez demisti haftaya cumartesi kontrole gel demisti. Bir onceki dr umu aradim ilk gebelikteki pluton igne yazmistim sana receteyle git vurul onu demisti. Igne de mart ayinda kurtaj olmustum kuzum o bebegimden kalan igneydi. Recete tarihi gecmisti ama kanamam coktu yaptilar. Simdi dun kimse ne o igneden yazdi ne yapti. Bugun aradim dr u cumartesi neden kaniyo belli olur dedi. Asla hemen gel araya alayim bakayim demiyo ya icim icimi yiyo
Cnm çok geçmiş olsun tekrar, siz söyleyin doktora ben çok endişeliyim bugün kontrole gelmek istiyorum diye. Sizin içiniz daha rahat olur.

Back