2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kuzum dr umu aradim diyor ki certesi gel ama kanamam var en azindan igne yazsaniz diyorum sen fitile devam et yapcak birsey yok diyor
İmkanıniz varsa doktorunuzu değiştirin cnm bence. Daha süreç başında bekle yapcak birsey yok diyen biriyle ben anlaşamazdim asla. Bir şey yapamasa bile en azından çağırıp ultrasonla bakıp size olabilecek herseyi anlatmasını bekler insan. Ne o yani sen şunu yap yapcak birsey yok nedir.

Ali fuat bey cok bekletiyor diye duydum o yuzden ilk muayene ye fatih beye gittim vitalede sanirim onla devam edecegim
Malesef bekleme süresi çok uzun ama değer diye düşünüyorum. Fatih beye de gitmiştim hsg çekimi için o da çok iyi ve ilgili gelmişti bana

Ay hayırlı olsun canım hepsi de sağlıkla gelsin inşallah

Inşallah bakalım

Üçüz mü yaaaaaa tek yumurta mı çift yumurta tarzında mi bir şey söyledi mi doktoruz 3 kardes birlikte büyüyecek sizi de azcık yoracaklar hayırlısı olsun çok sevindim gerçekten

3 ayrı kese dedi hepsi farklı çocuklar olacak dedi bakalım vallahi kızım asıl şoku yasayacak 5 yıl tek çocuktu birden çok kardeş sahibi oldu

Ay allahım maşallah ya. Sağlıkla inşallah devam etsin gebeliginiz. Tebrik ederim 3 kese mi var tek yumurta mi çift yumurta mi tabi çift olmuyor o zaman da

3 kese var vallahi 3 ayrı kese hala şaşkınım bende resmine bakıp bakıp duruyorum

Yaaa maşaAllahh üçüz müü Allahımm ne güzel bi duygudur bu Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşaAllahhh

Evet şimdi yalan yok çok değişik bir duygu ama korkuyorum da bir yandan inşallah sağlıkla gelsin kuzucuklarim

Hadi inşallah canım benim yarını iple çekiyorum bende

Yarın da ben gidiyorum doktora ilk kez var mı yok mu bakalım belli olacak. Yarın tam 6+0 Allah izin verirse. Kan testi falan da yaptıramadım hiç vitamin de kullanmadım ayyyy nolacak bilmiyorum pempe kahve kanamam olmuştu ama bir kaç gündür çok şükür yok rahmimde kasılmalar hissediyorum ara ara haftaya da Türkiye’ye yolculuk inşallah bi sorun olmaz her şey yolundadır. Hahahaha ayy bi de tabii ki sağlıklı olsun da kız olur inşallah dua edin beniö için nolur çok istiyorum minnok bi kız

Rabbim sağlıklı olanı versin canım. Kız erkek farketmez yeter ki sağlıkla gelsinler. Benim de yarın kontrolüm var 2 de 6+3 olacağım yarın haberdar edersin sen de buradan bizi

Reactions: sm1
Kuzum doktor işini bi tutturamadim. Bu doktor da gorumcemin doktoruymus. Onda cok ilgili alakali davranmis tabi 10 yil once. Simdi esim bizde ona gidelim diyor. Ilgilenmiyor diyorum acele ediyosun daha bebek bile gozukmedi diyor onun rahatligi beni cileden cikartiyor. Asla elektrigimde tutmadi zaten dr la

Rabbim sağlıklı olanı versin canım. Kız erkek farketmez yeter ki sağlıkla gelsinler. Benim de yarın kontrolüm var 2 de 6+3 olacağım yarın haberdar edersin sen de buradan bizi
Haber verelim hepimiz buradan inşallah hayrlı haberler veririz yaa tabii ki sağlıklı olsun Rabbim en hayırlısı bilir. İçimden çok kız geçiyor ama istemeden edemiyorum Allah biliyor ya kalbimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…