7 haziran son adetSat, yaşınızı, kilonuzu ve kaçıncı çocuk olduğu bilgisini paylaşır işiniz? İlk sayfada mart ayı annelerinin bilgilerini liste yaptık sizi de ekleyelim.
Kese gördünüz mü, ben daha gitmedimmerhaba sizinle aramızda bir gün var :)
İmkanıniz varsa doktorunuzu değiştirin cnm bence. Daha süreç başında bekle yapcak birsey yok diyen biriyle ben anlaşamazdim asla. Bir şey yapamasa bile en azından çağırıp ultrasonla bakıp size olabilecek herseyi anlatmasını bekler insan. Ne o yani sen şunu yap yapcak birsey yok nedir.Kuzum dr umu aradim diyor ki certesi gel ama kanamam var en azindan igne yazsaniz diyorum sen fitile devam et yapcak birsey yok diyor
Yaa maşallah sağlıkla kavvus ailenizde varmı ikiz üçüz ahah ya çok tatlıBen 7+0da 3 tane kalp atışı duydum ama yeni geldim doktora önceden gitmediğim için geç duymuş olabilirim
Sat benimle aynı canım daha hiç görmedim ben doktor cagirmadi bakalım bekliyorum birazda lekem vardı doktor iki haftaya belli olur dedi7 haziran son adet
Yaş 29
67 kg
Nasipse ilk çocuk olacak
Malesef bekleme süresi çok uzun ama değer diye düşünüyorum. Fatih beye de gitmiştim hsg çekimi için o da çok iyi ve ilgili gelmişti banaAli fuat bey cok bekletiyor diye duydum o yuzden ilk muayene ye fatih beye gittim vitalede sanirim onla devam edecegim
Ay hayırlı olsun canım hepsi de sağlıkla gelsin inşallah
Üçüz müyaaaaaa tek yumurta mı çift yumurta tarzında mi bir şey söyledi mi doktoruz 3 kardes birlikte büyüyecek sizi de azcık yoracaklar hayırlısı olsun çok sevindim gerçekten
Ay allahım maşallah ya. Sağlıkla inşallah devam etsin gebeliginiz. Tebrik ederim3 kese mi var tek yumurta mi çift yumurta mi tabi çift olmuyor o zaman da
Yaaa maşaAllahh üçüz müü Allahımm ne güzel bi duygudur buRabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşaAllahhh
Bende keseyi gördüm sadece canım inşallah ikisini birden görmüş olursun sen de cnmKuzum benm randevum ayın 19 unda ilkkez gidicem ne kese gördüm ne kalp atışını hepsini beraber görürüm inşallah
İnşallah canımEn azından yolku görürsün ben sadece keseyi gordum 28 inde insallah gitcem bende
Bende daha görmedim canım nasipse cuma gideceğiz inşallah sağlıkla görürüm. Beklemek çok zor gerçektenSat benimle aynı canım daha hiç görmedim ben doktor cagirmadi bakalım bekliyorum birazda lekem vardı doktor iki haftaya belli olur dedi
Ayyyy maşallah barekallahVallahi bende haberler sürprizli oldu biraz üçüz bebeklerin geliyormuş bakalım
Hadi inşallah canım benim yarını iple çekiyorum bendeHayırlısıyla çok rahat duyarsın canım
Ben bugun 5+6 da gittim bebişi çok ufak gördükkalp atışıda ekranda göründü ama ses olarak duymak için daha çok erken, pazartesi günü net bi şekilde duyarız dedi İnşaAllah bu dönemleri hepimiz sağlıcakla geçiririz
Nasıl yani gerçekten üçüz mü senin yaaa tek kese. İçinde miBen 7+0da 3 tane kalp atışı duydum ama yeni geldim doktora önceden gitmediğim için geç duymuş olabilirim
Canim benim insallah. Allah razi olsun. Insallah bir an once cumartesi olur da hersey yolundadir ❣Umarım yerleşme ve ya hormonaldir . Kalbim dualarım sizinle.
Rabbim sağlıklı olanı versin canım. Kız erkek farketmez yeter ki sağlıkla gelsinler. Benim de yarın kontrolüm var 2 de 6+3 olacağım yarın haberdar edersin sen de buradan biziYarın da ben gidiyorum doktora ilk kez var mı yok mu bakalım belli olacak. Yarın tam 6+0 Allah izin verirse. Kan testi falan da yaptıramadım hiç vitamin de kullanmadım ayyyy nolacak bilmiyorumpempe kahve kanamam olmuştu ama bir kaç gündür çok şükür yok rahmimde kasılmalar hissediyorum ara ara haftaya da Türkiye’ye yolculuk inşallah bi sorun olmaz her şey yolundadır. Hahahaha ayy bi de tabii ki sağlıklı olsun da kız olur inşallah dua edin beniö için nolur çok istiyorum minnok bi kız
Mesaj yazdim az once gelmek istiyorum endiseliyim kanamam uzun surdu diye gordu cevap atmadi hala kuzuCnm çok geçmiş olsun tekrar, siz söyleyin doktora ben çok endişeliyim bugün kontrole gelmek istiyorum diye. Sizin içiniz daha rahat olur.
Ben yaptırdım sıkıntı olmuyor riskli olsa doktorlar yapmaz zaten canımIyi akşamlar, vajinal ultrason yaptıran var mi aranızda? Yarın doktor kontrolüm var biraz tedirginim, yaptıran anlatabilir mi?
Kuzum doktor işini bi tutturamadim. Bu doktor da gorumcemin doktoruymus. Onda cok ilgili alakali davranmis tabi 10 yil once. Simdi esim bizde ona gidelim diyor. Ilgilenmiyor diyorum acele ediyosun daha bebek bile gozukmedi diyor onun rahatligi beni cileden cikartiyor. Asla elektrigimde tutmadi zaten dr laİmkanıniz varsa doktorunuzu değiştirin cnm bence. Daha süreç başında bekle yapcak birsey yok diyen biriyle ben anlaşamazdim asla. Bir şey yapamasa bile en azından çağırıp ultrasonla bakıp size olabilecek herseyi anlatmasını bekler insan. Ne o yani sen şunu yap yapcak birsey yok nedir.
Haber verelim hepimiz buradan inşallah hayrlı haberler veririzRabbim sağlıklı olanı versin canım. Kız erkek farketmez yeter ki sağlıkla gelsinler. Benim de yarın kontrolüm var 2 de 6+3 olacağım yarın haberdar edersin sen de buradan bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?