Aramızda iki gün varKızlar merhaba, bugün doktor kontrolüm vardı. Çok şükür bebeğimin sağlık haberlerini aldım. Karnımın fazla büyümemesini ve bebeğin hareketlerini henüz hissedememeyi açıkçası kafama takıyordumçok şükür her şey yolunda. Arada sol tarafımda pıt pıtlar hissediyordum ama bu 4. gebeliğim olarak daha çabuk hissederim diye düşünmüştüm.
10 -15 günden hissedersin dedi. 163 gr olmuş minnoşumBenim gibi kaygı eden varsa Allah’ın izniyle merak etmesin inşallah sağlıkla kucağımıza almak da nasip olsun
Erkek mi acaba cinsiyetiAramızda iki gün varbenim de kontrolüm vardı bugün. 145 Gr mis bizimki de. Ben de heyecanla hissetmeyi bekliyorum. Gerçi benimki hep uyuyo ama olsun illa hareketlenir
Haber ver canım mutlaka inşallah bi sorun çıkmayacakBulunduğum yerde sadece üç tane hastane var ve o kadar zor ki doktor bulmaken olmadı acile gidicem canım
Ben de ara ara hissediyorum o pıt pıtları ama sürekli değil 1 gün oluyorsa 2 gün olmuyor ama şunu farkettim çok açsam hissediyorum çoğunlukla özellikle akşam yemeklerinden önceKızlar merhaba, bugün doktor kontrolüm vardı. Çok şükür bebeğimin sağlık haberlerini aldım. Karnımın fazla büyümemesini ve bebeğin hareketlerini henüz hissedememeyi açıkçası kafama takıyordumçok şükür her şey yolunda. Arada sol tarafımda pıt pıtlar hissediyordum ama bu 4. gebeliğim olarak daha çabuk hissederim diye düşünmüştüm.
10 -15 günden hissedersin dedi. 163 gr olmuş minnoşumBenim gibi kaygı eden varsa Allah’ın izniyle merak etmesin inşallah sağlıkla kucağımıza almak da nasip olsun
Benim iki arkadaşım da sizin gibiydi. Biri çok bulantısı olduğu için başlarda zayiflamisti sizin gibi. Ama şimdi de kiloluyum diyo ikisi dekızlar bende aksıne cok zayıfım üzülüyorum 51 klioydum hamıle oldumu öğrenınce iştahım gitti 48 kıloya düştüm cok üzülüyorum cocuk gibi kaldım
Evet erkek. Nasil bildiniz merak ettmErkek mi acaba cinsiyeti
Teşekkür ederim canım adıyla büyüsün inşallahBen erkekte Aden ismini çok seviyorum ama eşimle ortak kararımız Ozan Adal olacak kısmetse belki fikir olur
Ekin, Dora, Alphan, Meriç, Tuna, Kerem, Uras, Ozan, KuzeySeçenek çok muu dünden beri araştırıyorum pek bişey bulamadım yaönerileriniz varsa paylaşırsanız çok sevinirim
Ay yapmayin. Benim kuzenimde de vardı gayet sağlıklı doğum yaptı yeni . Üzülecek bişey değil hiç. Teyzemde de varmış onun da iki oğlu var. Cahil cahil konuşanlara kafanızı takip üzmeyin kendinizi.ayy suan ağlayabılırım içim rahatladı ınsanlar cok önyargılı uyuyşmazlık konusunda cok gözümü korkuttular sankı ben hastaymısım gıbı sankı bebegıme zarar veromusum gıbı
Güzel isimler ama Fırat hariç hepsi var resmen yakın çevremdeEymen Selim Fırat Berat Kerem
Ömer Asaf Ali Asaf ….yeterli mi şimdilik
Ekin ve tuna pek duymadım aslında güzelmiş fikir olsun teşekkür ederim canımEkin, Dora, Alphan, Meriç, Tuna, Kerem, Uras, Ozan, Kuzey
Tuna bizim radarimizdaydiEkin ve tuna pek duymadım aslında güzelmiş fikir olsun teşekkür ederim canım
Ekin favorim kız olursa da düşündüğüm isimlerden :)Ekin ve tuna pek duymadım aslında güzelmiş fikir olsun teşekkür ederim canım
Aramızda iki gün varbenim de kontrolüm vardı bugün. 145 Gr mis bizimki de. Ben de heyecanla hissetmeyi bekliyorum. Gerçi benimki hep uyuyo ama olsun illa hareketlenir
Haber ver canım mutlaka inşallah bi sorun çıkmayacak
Ben de ara ara hissediyorum o pıt pıtları ama sürekli değil 1 gün oluyorsa 2 gün olmuyor ama şunu farkettim çok açsam hissediyorum çoğunlukla özellikle akşam yemeklerinden öncegümbür gümbür tekmelerini de hissederiz inşallah
TeşekkürlerSize de maşallahkız bebek diye henüz hissedemedim diye düşünüyorum. Bi de ben göbek hizasında zannediyordum, henüz aşağıda yatay şekildeydi
Benim aslında hareketten kastettiğim, dışardan belli olan pıt pıtlar ve elimi koyduğumda altında hissetmek. Henüz olmayınca biraz panik oldum sanırımtecrübeli de olsan 20. Haftaya yakın hissedersin şimdilik erken dedi. Sağlıklı olsun da bekleriz ne yapalım
Benim de aynı şekilde canım seyreme hissi gibi :) sanırım o da hızlı hareket ettiğinde oluyor ben de solda hissediyorum hep.2-3 haftaya daha net hissederiz inşallahBenim aslında hareketten kastettiğim, dışardan belli olan pıt pıtlar ve elimi koyduğumda altında hissetmek. Henüz olmayınca biraz panik oldum sanırımtecrübeli de olsan 20. Haftaya yakın hissedersin şimdilik erken dedi. Sağlıklı olsun da bekleriz ne yapalım
Baktığın değerler nedir ne değildir bilmiyorum ama devlet hastanelerinde cihazlar zaten kötü doğru ölçüm yaptıkları bile aşikar. Neden bu kadar detaylı irdeleyip stres yaptınHerkese merhaba. Bir kac gundur hic bakamadim. Yazmasam da her bir mesajinizi okuyordum. Ama su devlet hastanesindeki kontrol cok moralimi bozdu. Bir onceki kontrolume gore 12+3 olmam gerekiyordu ikili test gunu. Verdikleri kagida 13+2 yazilmis. Crl 63.1mm gorunuyor ki internette gordugum degerlere gore dusuk. Nt: 1 mm bu da oyle. Doktor konuyla ilgili sormama ragmen hic bilgi vermedi. Renegesis max diye bir vitamin verdi yolladi ki ictigim gibi kustum. Onu da icmiyorum su an. Zaten dogru duzgun beslenemiyorum. Kilo kayb devam ediyor. Cok mutsuzumbin pismanim devlete gittigime. Yarin ozeldeki doktorumdan randevu aldim ona gidecegim
Benim de aynı şekilde canım seyreme hissi gibi :) sanırım o da hızlı hareket ettiğinde oluyor ben de solda hissediyorum hep.2-3 haftaya daha net hissederiz inşallah
Dün arkadaşım da aynı şeyi söyledi :) sağlıklı olsun da minnoşlarKızlar solda olur diye biliyorum, ondan o tarafta hissediyoruz
Tühh ya kapmışlar güzel isimleriGüzel isimler ama Fırat hariç hepsi var resmen yakın çevremde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?