2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Aramızda iki gün var benim de kontrolüm vardı bugün. 145 Gr mis bizimki de. Ben de heyecanla hissetmeyi bekliyorum. Gerçi benimki hep uyuyo ama olsun illa hareketlenir

Bulunduğum yerde sadece üç tane hastane var ve o kadar zor ki doktor bulmak en olmadı acile gidicem canım
Haber ver canım mutlaka inşallah bi sorun çıkmayacak
Ben de ara ara hissediyorum o pıt pıtları ama sürekli değil 1 gün oluyorsa 2 gün olmuyor ama şunu farkettim çok açsam hissediyorum çoğunlukla özellikle akşam yemeklerinden önce gümbür gümbür tekmelerini de hissederiz inşallah

kızlar bende aksıne cok zayıfım üzülüyorum 51 klioydum hamıle oldumu öğrenınce iştahım gitti 48 kıloya düştüm cok üzülüyorum cocuk gibi kaldım
Benim iki arkadaşım da sizin gibiydi. Biri çok bulantısı olduğu için başlarda zayiflamisti sizin gibi. Ama şimdi de kiloluyum diyo ikisi de üzülmeyin hiç söz ve bebek saglikli olduğumuz sürece kafaya takılacak bişey degil.

ayy suan ağlayabılırım içim rahatladı ınsanlar cok önyargılı uyuyşmazlık konusunda cok gözümü korkuttular sankı ben hastaymısım gıbı sankı bebegıme zarar veromusum gıbı
Ay yapmayin. Benim kuzenimde de vardı gayet sağlıklı doğum yaptı yeni . Üzülecek bişey değil hiç. Teyzemde de varmış onun da iki oğlu var. Cahil cahil konuşanlara kafanızı takip üzmeyin kendinizi.

Aramızda iki gün var benim de kontrolüm vardı bugün. 145 Gr mis bizimki de. Ben de heyecanla hissetmeyi bekliyorum. Gerçi benimki hep uyuyo ama olsun illa hareketlenir

Size de maşallah kız bebek diye henüz hissedemedim diye düşünüyorum. Bi de ben göbek hizasında zannediyordum, henüz aşağıda yatay şekildeydi

Benim aslında hareketten kastettiğim, dışardan belli olan pıt pıtlar ve elimi koyduğumda altında hissetmek. Henüz olmayınca biraz panik oldum sanırım tecrübeli de olsan 20. Haftaya yakın hissedersin şimdilik erken dedi. Sağlıklı olsun da bekleriz ne yapalım

Herkese merhaba. Bir kac gundur hic bakamadim. Yazmasam da her bir mesajinizi okuyordum. Ama su devlet hastanesindeki kontrol cok moralimi bozdu. Bir onceki kontrolume gore 12+3 olmam gerekiyordu ikili test gunu. Verdikleri kagida 13+2 yazilmis. Crl 63.1mm gorunuyor ki internette gordugum degerlere gore dusuk. Nt: 1 mm bu da oyle. Doktor konuyla ilgili sormama ragmen hic bilgi vermedi. Renegesis max diye bir vitamin verdi yolladi ki ictigim gibi kustum. Onu da icmiyorum su an. Zaten dogru duzgun beslenemiyorum. Kilo kayb devam ediyor. Cok mutsuzum bin pismanim devlete gittigime. Yarin ozeldeki doktorumdan randevu aldim ona gidecegim

Teşekkürler evet benimki de göbeğin altındaydı biraz

Benim de aynı şekilde canım seyreme hissi gibi :) sanırım o da hızlı hareket ettiğinde oluyor ben de solda hissediyorum hep.2-3 haftaya daha net hissederiz inşallah

Baktığın değerler nedir ne değildir bilmiyorum ama devlet hastanelerinde cihazlar zaten kötü doğru ölçüm yaptıkları bile aşikar. Neden bu kadar detaylı irdeleyip stres yaptın Zaten aksi bi durum olsa doktor mutlaka söylerdi bence boşuna germe kendini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…