2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ne guzel almamissin Ben de az değilim ya.. Ben de kiloluyum. Bir de üzerime 3 kilo daha aldım. 9 ayda maks 10 almak istiyorum. İnşallah geçmez yoksa zorlanacagim. İnşallah hedeflerimiz tutar.
İnşallah canm oglumda 25 kızımda 7 kilo almıştım bundada en fazla 8 alsam iyidir birde ben çok sisiyorum burnum elim ayağım acayip oluyorum top gibi

cok tesekkür ederim cok heycanlıyım ama kan uyuşmazlığımı kafaya takıyorum onun dışında sırt ağrısı cok yaşıyorum hatta bazen kramp gibi oluyor biede yemek cok yiyemiyorum meyve kraker sebze
ben de kan uyuşmazlığı var 2. gebeliğim, hiç önemli birşey değil ilk doğumda da doğum sonrası hemen bir iğne yapmışlardı, hiçbir sıkıntı yaşamadık. hiç kafanıza takmayın

İnşallah canm oglumda 25 kızımda 7 kilo almıştım bundada en fazla 8 alsam iyidir birde ben çok sisiyorum burnum elim ayağım acayip oluyorum top gibi
burun yüz şişmesi ben de de oluyor ya, ödemden de kaynaklı sanırım aynen hem karnım hem suratım top gibi oluyor

Yaa Ben de fena şişiyorum gerçekten. Daha ilk aylardan başlıyor.
Yalnız 8 kilo harikaymış Ben de oğlumda 13-14 kilo falan almıştım. O bile bana iyi gelmişti ama o zaman bir 3 kilo daha zayıftım. Bir de 6 aydan sonra gebelik şekeri çıkmıştı ki inşallah bunda çıkmaz.. ama ona dikkat edicem diye 6 aydan sonra sadece 3-4 kilo aldım. İnşallah bu sefer ben de 8 falan alırım. Ay harika olur Doğumdan sonra da gidiverir Şeker çıkmadan şeker çıkmışcasına dikkat edebilsem bu iş olacak da.. Haydi inşallah..

Canım imkanın varsa yarın baska bir doktora görün agrın gecmezse, bizi de mutlaka haberdar et aklım sende kaldı. ayaklarını yukarı kaldırıp uzan, oturup kalkarken ani hareketlerden kaçın, magnezyum da iyi gelecektir agrıyı hafifletir.

ben de kan uyuşmazlığı var 2. gebeliğim, hiç önemli birşey değil ilk doğumda da doğum sonrası hemen bir iğne yapmışlardı, hiçbir sıkıntı yaşamadık. hiç kafanıza takmayın
ayy suan ağlayabılırım içim rahatladı ınsanlar cok önyargılı uyuyşmazlık konusunda cok gözümü korkuttular sankı ben hastaymısım gıbı sankı bebegıme zarar veromusum gıbı

ay ben de aynı kafadayım, şeker çıkmadan çıkmış gibi dikkat edebilme noktasında :) ama ne kadar yapabilicem tartışılır benim hala bulantılar bitmedi, yemeklerden sonra agzımda cok kotu bir tat kalıyor onu bastırmak icin bazen meyve, çikolata filan yiyorum, bunu yapmamam lazım ama cok kötü hissediyorum. 13-14 kilo yine iyiymiş ben 20 kilo almıştım ve yüzüm gercekten yusyuvarlaktı balon gibi şişmişti :) ben de şimdiden 4 kilo aldım ve son bir ayda aldım bunu, kilo almaya cok meyilliyim, önceki hamileliğimden daha düşük kiloyla hamile kaldım ama yine de 20 kiloyu görmek istemiyorum ya inşallah cok almayız bu sefer, yapabildigim kadar yürüyüş yapmaya calısıyorum cok yormadan

Çok teşekkür ederim canım iyi ki burası var insan çaresiz hissetmesin hiç bi zaman bizi en iyi biz anlarız kendimden çok bebisi düşünüyorum
Hepimiz öyleyiz cnm bir sıkıntı yaşadığımızda önce bebeği düşünüyoruz. Aslında önce kendimizi düşünmemiz lazım maalesef. Biz iyi olursak bebişlerde iyi olacaktır inşalalh çok geçmiş olsun

Olabilir canım ama idrar yolu enfeksiyonu olmadığımı biliyorum benim bulantılarım 6.haftamdan beridir var ve ben ağır geçirdim gün aşırı serum takıldı vitaminler takviye edildi sadece ıdrar yoluyla alakalı olsaydı sanırım onca şeye rağmen geçerdi. Doktorum zaten 15.haftada azalacağını söyledi tamamen kesilmesi bazen 20.haftayı bile buluyor dedi. 12. Haftada bulantının sebebi idrar yolu enf. Diyen doktoru ilk defa duyuyorum. Keza hastabeee kadın doğum bölümüyle çalışmış birisi olarak gerçektende ilk defa duydum 6.aydan sonra diyenler oldu o da bulantısı hiç olmayanlar için. Benim zaten 6.haftadan beri devam eden bir bulantım vardı. Hatta bunu doktoruma da soracağım. Bakalım ne diyecek. Teşekkür ederim bilgi verdiğim için.

Çok sevindim canım bence de sen biraz dinlen normal rutin taramalarını muayenelerini yaptır sadece. Sağlıkla gelecektir cnm merak etme.

Canım böyle arama büyük özel hastanelerde mutlaka nöbetçi kadındoğum uzmanları oluyor telefonla sana yakın olan özel hastaneleri ara orayla görüş mutlaka vardır merak etme.

Canım rapora yazılması yasaklandı diye biliyorum sadece yapan firma doktor istediği zaman telefonla bildiriyor benimkisi öyle oldu raporu yolladılar ama cinsiyetini doktorum telefonla arayıp söyledi ç.

Odem icin sabah uyanir uyanmaz yarim limonu bir bardak suya sikarak icmek ya da bir dilim ananas oneririm. Ananas dusuge neden olabildigi icin suanda ben limonu yapiyorum. 4.aydan sonra ananasa baslarim. Kizimda ananas sayesinde hic odemim olmamisti. Simdi de sukur limon Allah in izni ile sifa oluyor

Artik her isimdeb bolca var zaten ondan kulağa ne hoş geliyorsa ona.koyarim ben

ayy suan ağlayabılırım içim rahatladı ınsanlar cok önyargılı uyuyşmazlık konusunda cok gözümü korkuttular sankı ben hastaymısım gıbı sankı bebegıme zarar veromusum gıbı
Aa oyle sey mi olur. Ablamin da esiyle kan.uyusmazliği var sapasaglam 2 oğlu var. Ona da igne vurduler

Evet benim gördüklerim de hep incecik kumaş yazlıktı triko kumaşlar esnediği için her türlü olur da bu pantolon işi ne olacak bilmiyorum.. Elbise giymeye de pek alışık değilim pantolonla daha rahat ediyorum inşallah buluruz bişeyler yoksa her yere pijamayla gidicem artık

Benim kanamam varken bazilari da bolca ananas ye diye yazmislar. Bebegin tutunmasina iyi.geliyormus. Iyi ki yememis miyim simdi de bunu duyunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…