- 9 Şubat 2022
- 892
- 1.516
- 33
- 28
Yok ikili yaptırdık cinsiyet için artık 15 sayılırızBu arada ikili tarama icin degil dimi? Ben normal muayene icin tavsiye verdim, bilhinize
İnşallah canm oglumda 25 kızımda 7 kilo almıştım bundada en fazla 8 alsam iyidir birde ben çok sisiyorum burnum elim ayağım acayip oluyorum top gibiNe guzel almamissinBen de az değilim ya.. Ben de kiloluyum. Bir de üzerime 3 kilo daha aldım. 9 ayda maks 10 almak istiyorum. İnşallah geçmez yoksa zorlanacagim. İnşallah hedeflerimiz tutar.
ben de kan uyuşmazlığı var 2. gebeliğim, hiç önemli birşey değil ilk doğumda da doğum sonrası hemen bir iğne yapmışlardı, hiçbir sıkıntı yaşamadık. hiç kafanıza takmayıncok tesekkür ederim cok heycanlıyım ama kan uyuşmazlığımı kafaya takıyorum onun dışında sırt ağrısı cok yaşıyorum hatta bazen kramp gibi oluyor biede yemek cok yiyemiyorum meyve kraker sebze
burun yüz şişmesi ben de de oluyor ya, ödemden de kaynaklı sanırım aynen hem karnım hem suratım top gibi oluyorİnşallah canm oglumda 25 kızımda 7 kilo almıştım bundada en fazla 8 alsam iyidir birde ben çok sisiyorum burnum elim ayağım acayip oluyorum top gibi
Yaaİnşallah canm oglumda 25 kızımda 7 kilo almıştım bundada en fazla 8 alsam iyidir birde ben çok sisiyorum burnum elim ayağım acayip oluyorum top gibi
Canım imkanın varsa yarın baska bir doktora görün agrın gecmezse, bizi de mutlaka haberdar et aklım sende kaldı. ayaklarını yukarı kaldırıp uzan, oturup kalkarken ani hareketlerden kaçın, magnezyum da iyi gelecektir agrıyı hafifletir.Yok canm iş yapamıyorum bı kahvaltı sofrasını topluyorumyemek hala pişiremiyorum içine soğan giren yemekler özellikle oğlum okula gittiginden beri ev toplu kalıyor belimde sıkıntı yok şükür ama rahim fena durumda
ayy suan ağlayabılırım içim rahatladı ınsanlar cok önyargılı uyuyşmazlık konusunda cok gözümü korkuttular sankı ben hastaymısım gıbı sankı bebegıme zarar veromusum gıbıben de kan uyuşmazlığı var 2. gebeliğim, hiç önemli birşey değil ilk doğumda da doğum sonrası hemen bir iğne yapmışlardı, hiçbir sıkıntı yaşamadık. hiç kafanıza takmayın
ay ben de aynı kafadayım, şeker çıkmadan çıkmış gibi dikkat edebilme noktasında :) ama ne kadar yapabilicem tartışılırYaaBen de fena şişiyorum gerçekten. Daha ilk aylardan başlıyor.
Yalnız 8 kilo harikaymışBen de oğlumda 13-14 kilo falan almıştım. O bile bana iyi gelmişti ama o zaman bir 3 kilo daha zayıftım. Bir de 6 aydan sonra gebelik şekeri çıkmıştı ki inşallah bunda çıkmaz.. ama ona dikkat edicem diye 6 aydan sonra sadece 3-4 kilo aldım. İnşallah bu sefer ben de 8 falan alırım. Ay harika olur Doğumdan sonra da gidiverir Şeker çıkmadan şeker çıkmışcasına dikkat edebilsem bu iş olacak da.. Haydi inşallah..
Hepimiz öyleyiz cnm bir sıkıntı yaşadığımızda önce bebeği düşünüyoruz. Aslında önce kendimizi düşünmemiz lazım maalesef. Biz iyi olursak bebişlerde iyi olacaktır inşalalh çok geçmiş olsunÇok teşekkür ederim canım iyi ki burası var insan çaresiz hissetmesin hiç bi zaman bizi en iyi biz anlarız kendimden çok bebisi düşünüyorum
Uc dort gun once ben de aynisini iki gun yasadim,sonra gecti.Youtubede kagan kocatepenin videolarini izleyince rahatlamistim,cogunlukla normalmis,rahim buyudugu icin oluyirmusBebiş iyi miymiş canım benim de iki gündür adet olacakmış gibi ağrılarım var tedirginim
Olabilir canım ama idrar yolu enfeksiyonu olmadığımı biliyorum benim bulantılarım 6.haftamdan beridir var ve ben ağır geçirdim gün aşırı serum takıldı vitaminler takviye edildi sadece ıdrar yoluyla alakalı olsaydı sanırım onca şeye rağmen geçerdi. Doktorum zaten 15.haftada azalacağını söyledi tamamen kesilmesi bazen 20.haftayı bile buluyor dedi. 12. Haftada bulantının sebebi idrar yolu enf. Diyen doktoru ilk defa duyuyorum. Keza hastabeee kadın doğum bölümüyle çalışmış birisi olarak gerçektende ilk defa duydum 6.aydan sonra diyenler oldu o da bulantısı hiç olmayanlar için. Benim zaten 6.haftadan beri devam eden bir bulantım vardı. Hatta bunu doktoruma da soracağım. Bakalım ne diyecek. Teşekkür ederim bilgi verdiğim için.Bende şu an idrar yolu enfeksiyonu var. Hiç belirtim olmadı. Sağlık ocağındaki doktor genel kan,idrar testi yapalım bi dedi, öyle çıktı. Daha önceki hamileliğimde 12.haftada mide bulantım vardı. O zaman demişti doktor idrar yolu enfeksiyonu olabilir diye. O zaman da çıktı enfeksiyon.
Çok sevindim canım bence de sen biraz dinlen normal rutin taramalarını muayenelerini yaptır sadece. Sağlıkla gelecektir cnm merak etme.Kızlar doktordan çıktım şimdi ayakta kalma uzan dedi artık bana gelme benim yapabileceğim birşey yok perinatolog takibinde olcaksin dedi o uygun görürse gelirsin dedi magnezyum d vitamini kan ilacı verdi cinsiyeti için kıza benziyor ama net göremiyorum dedi hayırlısıyla kucağıma alırım alırız hepimiz inşallah cuma günün yüzü suyu hürmetine rabbim sağlıklı hamilelik kolay doğum nasip etsin inşallah
Canım böyle arama büyük özel hastanelerde mutlaka nöbetçi kadındoğum uzmanları oluyor telefonla sana yakın olan özel hastaneleri ara orayla görüş mutlaka vardır merak etme.Kızlar pazar günkü randevumuz iptal edildi doktor yokmuş. Eşimin de çok uygun saati günü yok. Pazar günü ist da gidebileceğim doktor var mı bildiğiniz? İnternette arıyorum kürtaj reklamları çıkıyor yok sanırım
Canım rapora yazılması yasaklandı diye biliyorum sadece yapan firma doktor istediği zaman telefonla bildiriyor benimkisi öyle oldu raporu yolladılar ama cinsiyetini doktorum telefonla arayıp söyledi ç.Kızlar fetal DNA testi yaptıran arkadaşlara sormak istiyorum doktoruma sonucu mesajla göndermiştim cinsiyet için bişi demedi.merak ettiğim test sonucuna göre cinsiyeti kız olanlar İçin raporda hep x kromozomu yazıyor,kendim çözmeye çalışıyorum
Artik her isimdeb bolca var zaten ondan kulağa ne hoş geliyorsa ona.koyarim benAda ve Duru aşırı çoğaldı, her sınıfta 2-3 tane var.çok sık konulan isimlerin maalesef böyle bir sıkıntısı var, o yüzden çok popüler isim seçmemek gerektiğini düşünüyorum.
Biz İpek koyacağız kız olursa ama ondan bile emin değilim o bile çok gibi geliyor çevrede. bendekiler Bilge,Akay,Melek,Pelin,Mercan,Yonca,Umay,İdil,Leyla ve Gülce :)
8 sene önce oğlum kız olsa idi İdil koyacaktık, şimdi o da aşırı çoğaldığı için vazgeçtik.
Beli ayarlanabilir olanlar daha kullanışlı sanırım ben de trendyolda görmüştüm ama denemeden almak da zor oluyor bu dönemdeYa ben de mecbur gittim defactodan hamile pant aldım ama 38 düşüyor üstümden bunların bedeni daha farklı sanki
Aa oyle sey mi olur. Ablamin da esiyle kan.uyusmazliği var sapasaglam 2 oğlu varayy suan ağlayabılırım içim rahatladı ınsanlar cok önyargılı uyuyşmazlık konusunda cok gözümü korkuttular sankı ben hastaymısım gıbı sankı bebegıme zarar veromusum gıbı
Evet benim gördüklerim de hep incecik kumaş yazlıktıValla ben de onu düşünüyorum kazak tayt öyle geçicek sanırım
Beli lastikli pantolon çok var ama ince kumaş hep yazlık kışın dondururben bi tane içi şardonlu hamile taytı aldım, 2 tane midi boy triko elbise aldım, 2 tane de kazak aldım şimdilik. Pantolon istiyorum bi tane de güzel bişey denk gelirse
Benim kanamam varken bazilari da bolca ananas ye diye yazmislar. Bebegin tutunmasina iyi.geliyormus. Iyi ki yememis miyim simdi de bunu duyuncaOdem icin sabah uyanir uyanmaz yarim limonu bir bardak suya sikarak icmek ya da bir dilim ananas oneririm. Ananas dusuge neden olabildigi icin suanda ben limonu yapiyorum. 4.aydan sonra ananasa baslarim. Kizimda ananas sayesinde hic odemim olmamisti. Simdi de sukur limon Allah in izni ile sifa oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?