- 23 Ağustos 2011
- 6.306
- 5.853
- 448
Aaa! Hiç de öyle şey duymadım. Çevrenizdekiler bu konuda pek bir sey bilmiyorlar, orası kesin. Bilmedikleri için sussalar bari zararları olmazmış size.. Annemle bizlerde bundan 40 küsür sene önce kan uyuşmazlığı varmış da, o zaman bile iğne ile çözülmüş şükür.. ki şimdiki zamanda hiç büyütülecek şey değil. O zaman cok doktora gidilmezmis ya, insanlar bilmezmis falan.. Ustelik çok sık da rastlanan bir şey bu. Anne kanı negatifse baba pozitifse direk düşünülen bir şey. Nasıl da buyutmusler. Boşa uzulmussunuz. Rahatladiginiza cok sevindim :)ayy suan ağlayabılırım içim rahatladı ınsanlar cok önyargılı uyuyşmazlık konusunda cok gözümü korkuttular sankı ben hastaymısım gıbı sankı bebegıme zarar veromusum gıbı
...ama sorun şu ki; 1 haftadır hiç öyle davranamadim. Abur cubura düştümay ben de aynı kafadayım, şeker çıkmadan çıkmış gibi dikkat edebilme noktasında :) ama ne kadar yapabilicem tartışılırbenim hala bulantılar bitmedi, yemeklerden sonra agzımda cok kotu bir tat kalıyor onu bastırmak icin bazen meyve, çikolata filan yiyorum, bunu yapmamam lazım ama cok kötü hissediyorum. 13-14 kilo yine iyiymiş ben 20 kilo almıştım ve yüzüm gercekten yusyuvarlaktı balon gibi şişmişti :) ben de şimdiden 4 kilo aldım ve son bir ayda aldım bunu, kilo almaya cok meyilliyim, önceki hamileliğimden daha düşük kiloyla hamile kaldım ama yine de 20 kiloyu görmek istemiyorum ya
inşallah cok almayız bu sefer, yapabildigim kadar yürüyüş yapmaya calısıyorum cok yormadan

Sen yürüyüş de yapiyormussun ne güzel ya maşallah