• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doktorum diyor normalde 3 yumurta hedefimiz vardı 2 si dolu çıktı bir yumurta kayıp ama bu ikisine bakcaz ögleden sonra kalitelerine bakıcam dedi
Yarın sabahtan itibaren sizi aramaya devam edicez bakalım inşallah ilerler 🤲🤲
İnşallah ikisi de döllenir Altın embriyon olsunlar canım kaliteli olsun sağlıklı olsun bir tane olsun senin olsun inşallah yarın güzel haberler alırsın Allah’ın izniyle inşallah 🤲❤️

Bende ilk transferimde aşırı heyecanlandım kalbim pır pır ediyordu ikinci de heyecan vardı ama ilk gibi değildi çünkü ilkinde olumsuzluk yaşayınca korku da vardı açıkçası ondan kaynaklı olabilir 🫣 Amin Ecmain inşallah annesine sıkı sıkı tutunsun 9 aylık yolculuğa çıkın sağlıklı bir şekilde hayırlı evlat olsunlar inşallah 🤲🫶🏻
Benim de ilk ikisinde dediğin gibiydim ilki kesin olur mantığında idim ikinci de olumsuz olursa yine aynı şeyi nasıl kaldıracağım diyordum şimdi üçüncü de sporumu ne zaman yapsam diye düşünüyorum 😁😁

Doktorum diyor normalde 3 yumurta hedefimiz vardı 2 si dolu çıktı bir yumurta kayıp ama bu ikisine bakcaz ögleden sonra kalitelerine bakıcam dedi
Yarın sabahtan itibaren sizi aramaya devam edicez bakalım inşallah ilerler 🤲🤲
Allah iki yumurtanın sağlıkla embriyo olmasına ve annesine sıkıca tutunma sını nasip etsin ❤️

Benim de ilk ikisinde dediğin gibiydim ilki kesin olur mantığında idim ikinci de olumsuz olursa yine aynı şeyi nasıl kaldıracağım diyordum şimdi üçüncü de sporumu ne zaman yapsam diye düşünüyorum 😁😁
Artık kıdemli olduk 🤪😂 ben daha tüp bebeğe girişmeden diyordum normal olmadı ben kesin tüp bebeğe başlarsam hamile kalırım tabi canım 🤣 ben plan yaparken kader bana gülüyordu ve bu kadar zor bir tedavi olduğunu içine girmeden anlamamıştım döllenme bile olmuyormuş çok şükür 😅 hepsini tecrübe ettim 🙈

Hatta ikinci transferimde doktorum dedi zaten tecrübelisin nelere dikkat etmen gerektiğini biliyorsun hiç anlatmadı sadece test günü tarihi verdi iyi dilekler diledi gitti dedim doktorda anladı biz artık rütbeliyiz 😁

İnşallah ikisi de döllenir Altın embriyon olsunlar canım kaliteli olsun sağlıklı olsun bir tane olsun senin olsun inşallah yarın güzel haberler alırsın Allah’ın izniyle inşallah 🤲❤️
Allah iki yumurtanın sağlıkla embriyo olmasına ve annesine sıkıca tutunma sını nasip etsin ❤️
Aminnn Allah razı olsun kızlar çok teşekkür ederim inşallah sağlıklı embriyom oluşur 🤲🤲

Artık kıdemli olduk 🤪😂 ben daha tüp bebeğe girişmeden diyordum normal olmadı ben kesin tüp bebeğe başlarsam hamile kalırım tabi canım 🤣 ben plan yaparken kader bana gülüyordu ve bu kadar zor bir tedavi olduğunu içine girmeden anlamamıştım döllenme bile olmuyormuş çok şükür 😅 hepsini tecrübe ettim 🙈
Allah daha beterinden saklasın benim ilk transferde öyle emindim ki olacağından bebek alışveriş videoları izleyip birkaç ürün almıştım 😁😁 onların hepsini verdim

Hatta ikinci transferimde doktorum dedi zaten tecrübelisin nelere dikkat etmen gerektiğini biliyorsun hiç anlatmadı sadece test günü tarihi verdi iyi dilekler diledi gitti dedim doktorda anladı biz artık rütbeliyiz 😁
Haha buna çok güldüm benim doktorum ikinci opu da aynı gün beş kişiye işlem yapacakmış biz kayıt yaparken yanımıza geldi hemşirelere önce özlemi alın o çok sakin duruyor dedi 😁😁😁 şaka gibi aslında en son olması gerekiyorfu listeye göre

Back