2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Canım rapora yazılması yasaklandı diye biliyorum sadece yapan firma doktor istediği zaman telefonla bildiriyor benimkisi öyle oldu raporu yolladılar ama cinsiyetini doktorum telefonla arayıp söyledi ç.
normalde özel laboratuvarlar açıklıyormuş sanırım ve doktorda oradaki kromozomlar üzerinden net bilgi verebiliyormuş diye biliyorum ama ben Gazi üniversitesi tıbbi genetik laboratuvarında yaptırdım onların açıklayacağını da hiç sanmıyorum ama acaba rapordaki yoruma göre biz anlayabilirmiyiz bir Umut diye sorayım dedim

cok tesekkür ederim cok heycanlıyım ama kan uyuşmazlığımı kafaya takıyorum onun dışında sırt ağrısı cok yaşıyorum hatta bazen kramp gibi oluyor biede yemek cok yiyemiyorum meyve kraker sebze
Bende de kan uyusmazligi var bu ikinci cocugum olcak korkma surekli indireck comp testi yapıp bakiolar senin ilk bebek mi

Pıt pı atınca erkek olur demişti ablamkızlar da kıvrılma hareketi yaparmış yani öyle hissedermiş anne
Aa ilginçmiş ilk defa duydum insan kımıl kımıl görmek istiyo, benimki kendini hiç yormuyo yüzünü de kapatmış doğru dürüst foto bile alamadı Dr, önceki haftalarda daha net görmüştük herseyini bağırsak hareketi mi bebek mi hiç anlamıyorum şu anda iki üç hafta sonra sanırım net hissedeceğim

Kizlar nasilsiniz 2 li test yaptirdim.ultrasyon sonuclariiyi degil...cok hastaymis..bakalim dr ne dicek.
Çok hastaymis derken canim anlamadim tam. Hemen 2 li teste gore panik yapma o sonuclar yuzde yuz dogru degil ki.Ultrason da mi bir seyler cikti

Erkek bebek sağ kaburganın altında oluyor. Yani benim 2 erkek bebek gebeliğimden tecrübem bu şekilde. Erken dönemde değil de hareketlendiği dönemde karnın sağ tarafından hareket ediyor ve o taraf daha dolgun duruyor. Kız bebek de sola yakın hareket ediyor. 10 yıl öncesi ilk gebeliğim ve tecrübesiz olduğum için kızım hareketlerini pek hatırlamıyorum. Ama bu bebiş soldan ve derinden pıt pıt

Seçenek çok muu dünden beri araştırıyorum pek bişey bulamadım ya önerileriniz varsa paylaşırsanız çok sevinirim
Yekta nasıl? Oğlumun ismi.
Sınıfta d okulda da hiç denk gelmedik
Takılma sen makine ölçümlerine, sorun olsa söylerdi zaten doktor

Kizlar nasilsiniz 2 li test yaptirdim.ultrasyon sonuclariiyi degil...cok hastaymis..bakalim dr ne dicek.
Canım fetal dna testi yaptıracak mısın? Hemen kendini bırakma lütfen. Bu bir tarama testi sonuçta doğruluğu %100 değil. Ultrason için ne dedi doktorun?

Canım fetal dna testi yaptıracak mısın? Hemen kendini bırakma lütfen. Bu bir tarama testi sonuçta doğruluğu %100 değil. Ultrason için ne dedi doktorun?
Her seye hazirlikli ol dedi..cok hasta bir bebek dedi...dogurucam dersen hastanede gecirebilirsin surekli hayatini dedi.dedim down sendromluysa sorun degil yok dedi karninda gobeginde ur gibi bir sey varmis karninda su birikmis hasar cok gozukuyor dedi...kalbi atiyor kiyamam dedim de dogarsa davyasamama ihtimali var dedi...

Kizlar cok tesekkur ederim ..burda yazmamin sebebi erken teshis cok önemliymis.iyi ki de ogrendim.16.haftaya kadar bekleyecegiz .dr hamileligin ilerlemez dedi ..dogsa da yasamaz dedi.cok uzuldum ama erken ogrenmek iyi oldu.dr cok guzel konustu.hep yaninizdayim dedi..hastalik 1 tane degil dedi birden cok .dogurup ogrenseydim kendime gelir miydim bilmiyorum...size de yazdim sureci saglikli qtlatayim dua edin..benim de kalbim sizinle dualarim sizde saglikla kucaginiza alin.. dunyanin en guzel duygusu...

Canim çok uzuldum ama Rabbim her seyin hayirlisini versin. Bazilari dogunca ortaya çikiyor sen karninda ögrendin en azindan. Başka doktor gorusu de al bakalim o ne soyleyecek.

Çok çok geçmiş olsun ne diyeceğimi bilemiyorum

Çok üzgünüm.. Allah yardımcınız olsun

13+2 cikmistim ikili test goruntulemede. O gun verdi. Genel olarak zaten vitamin haplarini kabul etmeyen bir bunyem vardi. Bilmiyorum yarin ozeldeki doktora soracagim artik. 1 haftadir ne folik ne vitamin icmiyorum. Umarim sorun olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…