2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Dün arkadaşım da aynı şeyi söyledi :) sağlıklı olsun da minnoşlar nasıldı ultrasonda büyümüş mü baya artık daha ayırt edilir hale geldiler

Evet o kadar şekli netleşmiş ki, normal insan görünümünde kollarını kaldırıyor, başına götürüyor, göğsünde kavuşturuyor bir önünü dönüyor bir sırtını dönüyor, çok şekerdi maşallah

21-22 hafta gibi ayrıntılı usg sonrası bir sonraki inşallah kontrol. Senin ne zaman bir dahaki kontrol?

Bizim burdaki Üniversite hastanesinde acil kisminda kadin dogum ultrason her sey var. Devlette hastanesin de de var. Ama burdaki ozel hastanelerde yoktu.

Yarın 9.45 e randevu buldum umarım her şey yolundadır

Ayy yerim ben de yarın sabah gidicem canım doktorum haftaya kongrede olacak o yüzden erkene çektim sonraki kontrolümüz de 1 ekim de nasip olursa

Kızlar solda olur diye biliyorum, ondan o tarafta hissediyoruz
Ben bu sag da sol da kismini.anlamadim pekMesela benim karnimda kendimden taraf bakinca hep sağ tarafta hissettim oraya agri giriyordu ilk haftalarda. Ultrason kağidini elime aldigimda kendime dogru bakinca da sol da şimdi bu bebek hangi taraftaUmarim kendimi anlatabilmisimdir.

Seçenek çok muu dünden beri araştırıyorum pek bişey bulamadım ya önerileriniz varsa paylaşırsanız çok sevinirim
Bence erkekte daha zor, biz oğlanın ismini ben 7 aylik hamileyken ancak bulmuştuk. İsimler sözlüğü almistim bir arkadaşımdan, ordan anlamlarına filan da bakarak seçmiştim içime sinmisti. İnt.ten aratabilirsiniz bir çok seçenek çıkıyor en popüler isimler ya da eski isimler diye. Son dönemde gordugum en çok konulan erkek isimleri Rüzgar, Toprak, Doruk, Sarp, Tibet, Demir, Eymen, Cem, Tuna, Ömer, Ulaş, Kağan, Ediz, Kuzey. Daha havalı olanlar da vardır bunlar aklıma geldi :)

Yani anlami kötu olmadikça dalga konusu olacak bir isim olmadikca anne baba olarak hosumuza gideni artik koyacagiz canim. Bir sure sonra.cok bilindik olmayanlarda artik gozumuz de eskiyor kullanila kullanilar.

Ben de 11 ve 14.haftalarda hissettim ama ilk gebeligim olsa anlamazdım muhtemelen, cok hafif hareketlerdi. Bu hafta da karnımda bir dalgalanmalar hissediyorum yani bir hareketlilik var ama cok cildime yakin yerde olmadığı için emin değilim bebek olup olmadığına:) sanirim 2 hafta sonra filan daha sık hissetmeye başlayacağız çok az kaldı:)

Sorma ya kız olsa aklımda vardı bişeyler ama hazırlıksız yakalandık Ben açıkçası anlama çok önem veriyorum eşim de öyle. Hem anlamı güzel hem söylenişi kulağa hoş gelen bi şeyler istiyoruz ama daha gözümüze çarpan isim olmadı :) Önerdiğin isimlere ve anlamlarına bakacağım mutlaka teşekkür ederim

Yanlış mı yazılmış açıklamamaları tuhaf gerçekten. Başka bir doktora daha görünün. Regenesis iyi bir haptır aslında kaçıncı haftadasınız bulantı haftalarımda bana vermemişti doktorum 14 de başlayabildim. O da prilam ı hala kullanıyorum. Üzmeyin kendinizi

Valla halen elbise etek giyiyorum ben kisa dogru hamile pantolinuna gexecem oglumdan kalan pantolonlar vardi bi tane de mecbur aldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…