Dün arkadaşım da aynı şeyi söyledi :) sağlıklı olsun da minnoşlarnasıldı ultrasonda büyümüş mü baya artık daha ayırt edilir hale geldiler
Pıt pı atınca erkek olur demişti ablamEvet erkek. Nasil bildiniz merak ettm
Ay evett bende de pıt pıt oluyor ve erkekPıt pı atınca erkek olur demişti ablamkızlar da kıvrılma hareketi yaparmış yani öyle hissedermiş anne
Benim kardeşimin adı Tuna ve o kadar beyefendi çalışkan bir çocuk ki masallah kardeşimin ismi olmasa kesin koyardımEkin ve tuna pek duymadım aslında güzelmiş fikir olsun teşekkür ederim canım
Bizim burdaki Üniversite hastanesinde acil kisminda kadin dogum ultrason her sey var. Devlette hastanesin de de var. Ama burdaki ozel hastanelerde yoktu.
Yarın 9.45 e randevu buldum umarım her şey yolundadırHaber ver canım mutlaka inşallah bi sorun çıkmayacak
Ben de ara ara hissediyorum o pıt pıtları ama sürekli değil 1 gün oluyorsa 2 gün olmuyor ama şunu farkettim çok açsam hissediyorum çoğunlukla özellikle akşam yemeklerinden öncegümbür gümbür tekmelerini de hissederiz inşallah
Ayy yerimEvet o kadar şekli netleşmiş ki, normal insan görünümündekollarını kaldırıyor, başına götürüyor, göğsünde kavuşturuyor bir önünü dönüyor bir sırtını dönüyor, çok şekerdi maşallah
21-22 hafta gibi ayrıntılı usg sonrası bir sonraki inşallah kontrol. Senin ne zaman bir dahaki kontrol?
İnsallah canım bi sorun olduğunu sanmıyorum ama yine de muayne olmakta fayda var kafaya takmaktansaYarın 9.45 e randevu buldum umarım her şey yolundadır
Yaa maşallah onaBenim kardeşimin adı Tuna ve o kadar beyefendi çalışkan bir çocuk ki masallah kardeşimin ismi olmasa kesin koyardım
Ben bu sag da sol da kismini.anlamadim pekKızlar solda olur diye biliyorum, ondan o tarafta hissediyoruz
Bence erkekte daha zor, biz oğlanın ismini ben 7 aylik hamileyken ancak bulmuştuk. İsimler sözlüğü almistim bir arkadaşımdan, ordan anlamlarına filan da bakarak seçmiştim içime sinmisti. İnt.ten aratabilirsiniz bir çok seçenek çıkıyor en popüler isimler ya da eski isimler diye. Son dönemde gordugum en çok konulan erkek isimleri Rüzgar, Toprak, Doruk, Sarp, Tibet, Demir, Eymen, Cem, Tuna, Ömer, Ulaş, Kağan, Ediz, Kuzey. Daha havalı olanlar da vardır bunlar aklıma geldi :)Seçenek çok muu dünden beri araştırıyorum pek bişey bulamadım yaönerileriniz varsa paylaşırsanız çok sevinirim
Yani anlami kötu olmadikça dalga konusu olacak bir isim olmadikca anne baba olarak hosumuza gideni artik koyacagiz canim. Bir sure sonra.cok bilindik olmayanlarda artik gozumuz de eskiyor kullanila kullanilar.oğlumun adı Tarık hiç duymadım :) çok nadir var, benim ismimde genel bir isim çok olması çocuk açısından sıkıntı olabilir diye ben biraz çocuk yerine empati yaparak ince düşünmeye çalışıyorum aslında. Kız isimleri bolca var sıkıntı artıyor, erkeklerde seçenek bana nedense çok daha fazla geliyor az olanlardan.
Ben de 11 ve 14.haftalarda hissettim ama ilk gebeligim olsa anlamazdım muhtemelen, cok hafif hareketlerdi. Bu hafta da karnımda bir dalgalanmalar hissediyorum yani bir hareketlilik var ama cok cildime yakin yerde olmadığı için emin değilim bebek olup olmadığına:) sanirim 2 hafta sonra filan daha sık hissetmeye başlayacağız çok az kaldı:)Size de maşallahkız bebek diye henüz hissedemedim diye düşünüyorum. Bi de ben göbek hizasında zannediyordum, henüz aşağıda yatay şekildeydi
Benim aslında hareketten kastettiğim, dışardan belli olan pıt pıtlar ve elimi koyduğumda altında hissetmek. Henüz olmayınca biraz panik oldum sanırımtecrübeli de olsan 20. Haftaya yakın hissedersin şimdilik erken dedi. Sağlıklı olsun da bekleriz ne yapalım
Sorma ya kız olsa aklımda vardı bişeyler ama hazırlıksız yakalandıkBence erkekte daha zor, biz oğlanın ismini ben 7 aylik hamileyken ancak bulmuştuk. İsimler sözlüğü almistim bir arkadaşımdan, ordan anlamlarına filan da bakarak seçmiştim içime sinmisti. İnt.ten aratabilirsiniz bir çok seçenek çıkıyor en popüler isimler ya da eski isimler diye. Son dönemde gordugum en çok konulan erkek isimleri Rüzgar, Toprak, Doruk, Sarp, Tibet, Demir, Eymen, Cem, Tuna, Ömer, Ulaş, Kağan, Ediz, Kuzey. Daha havalı olanlar da vardır bunlar aklıma geldi :)
Canim ne oldu sonuçlarda ne çıktı. Doktoruna görüşmeden umutsuzluğa kapılma hemenKizlar nasilsiniz 2 li test yaptirdim.ultrasyon sonuclariiyi degil...cok hastaymis..bakalim dr ne dicek.
Hemen umutsuzluğa kapılma canım ikili tarama sonucu mu ultrason ölçümü mu iyi değil ne dedi doktorunKizlar nasilsiniz 2 li test yaptirdim.ultrasyon sonuclariiyi degil...cok hastaymis..bakalim dr ne dicek.
Benim kiz olursa İNSAALLAH ben eylül ada dusunuyorumKızlar kız isimleri için fikirleriniz nelerdir?
Asya, Ada benim hoşuma gidiyor. Eşim Alara diyorama benim içime sinmedi Diğer modern isimlerde genelde çevremde var
Yanlış mı yazılmış açıklamamaları tuhaf gerçekten. Başka bir doktora daha görünün. Regenesis iyi bir haptır aslında kaçıncı haftadasınız bulantı haftalarımda bana vermemişti doktorum 14 de başlayabildim. O da prilam ı hala kullanıyorum. Üzmeyin kendiniziHerkese merhaba. Bir kac gundur hic bakamadim. Yazmasam da her bir mesajinizi okuyordum. Ama su devlet hastanesindeki kontrol cok moralimi bozdu. Bir onceki kontrolume gore 12+3 olmam gerekiyordu ikili test gunu. Verdikleri kagida 13+2 yazilmis. Crl 63.1mm gorunuyor ki internette gordugum degerlere gore dusuk. Nt: 1 mm bu da oyle. Doktor konuyla ilgili sormama ragmen hic bilgi vermedi. Renegesis max diye bir vitamin verdi yolladi ki ictigim gibi kustum. Onu da icmiyorum su an. Zaten dogru duzgun beslenemiyorum. Kilo kayb devam ediyor. Cok mutsuzumbin pismanim devlete gittigime. Yarin ozeldeki doktorumdan randevu aldim ona gidecegim
Ben de sabah 8.50 de gidiyorum aynı gün mü öğrenicez yoksaaaAyy yerimben de yarın sabah gidicem canım doktorum haftaya kongrede olacak o yüzden erkene çektim sonraki kontrolümüz de 1 ekim de nasip olursa
Valla halen elbise etek giyiyorum ben kisa dogru hamile pantolinuna gexecem oglumdan kalan pantolonlar vardi bi tane de mecbur aldimÇalışan hamile arkadaşlar kıyafet bulabiliyor musunuz? Artık pantolon ve eteklerim belden sıkmaya başladı ama giyecek hiç bişey bulamıyorum resmen kışlıkhamile pantolonu adı altındaki pantolonlar da çok kötü üstelik aşırı pahalı, napıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?