- 7 Ekim 2022
- 1.261
- 1.288
- 63
- 40
- Konu Sahibi mayala katar
Beni de listeye ekleyebilir misiniz acaba? 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa Alahım bidaha yaşatmasın inşallah umarım sizde bu sefer bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız. Evet çok kasmamak gerekiyor ama elde olmuyor çok istediğimiz için heyecanlanıyoruz stres yapıyoruz hep olumlu düşünmek lazım embriyomuza güvenmek lazım ben doktoruma çok güveniyorum inşallah olurGünaydıncanım maalesef gebelik sonlandı dış gebelik geçirdim kısmeti yokmuş ben Temmuz ayında yapmıştım ilk transferdi iki embriyo transfer edildi ikisi de 2. Gün embriyosuydu taze transfer olmuştum şöyle söyleyeyim ben zaten hastanede 15 dk uzandım sonra eve geldim ilk bir hafta dikkat ettim üçüncü gün ılık duş almıştım badem kabak çekirdeği ceviz kuru kayısı yumurta falan bol su içtim ekstra birşey yapmadım ilk gün sadece yemek vs yapmadım ama ondan sonra çok eğilmeden yemekleri yapıyordum bulaşıkları ayakta yıkıyordum eşim makineye diziyordu falan ama bir hafta sonra normal kendimi yormadan ağır işler yapmadan ev işlerini de yapmıştım ama baktım aşagı kısım belim çok ağrıyor bırakıp uzanıyordum birde aşırı kramp ve sancım oluyordu hatta tutunmadı dedim evde hiç test yapmadım doktorumu dinledim
14. Gün kan verdim doktorum aradı gebelik gerçekleşmiş dedi iki defa kan verdim artık verme dedi değerler iyi keseye çağırdı o gün zaten umutlarım herşey gitti dilerim senin bebişler de sıkı sıkı tutunur güzel sonuçlar alırsın Allah’ın izniyle bu sene çifte bayram hepimize nasip olsun inşallah
ama çok kafama takmamıştım rahattım hatta transfer sonrası 3. Gün arkadaşın doğum gününe katılmıştım ama çok aşırı hareketlerden kaçınmıştım sadece oturdum
böyle yani çok düşünmemek gerekiyor rahat olmak lazım tabi ki nasipleri de olmalı gerisi gelir inşallah
![]()
Anne Adayı Yaş Kaçıncı Deneme Embriyo Transfer Günü Sonuç Tarihi Sonuç mayala katar
36 4.deneme @Umudayolculuk35 30 4.deneme 5.gün ve 6. Gün çift transfer @CinnamonQueen 29 1.deneme @sepide 27 2.deneme 5.gün @ayse3555 1.deneme 5aa tek transfer @ozlmckmk 33 3.deneme 5.gün 6 Mart akbs
28 1.deneme 3.gün çift transfer 14 Mart @ikosan 29 1.deneme 5.gün @Nazli kizz 33 2.deneme 5.gün A AlyaOA 31 1.deneme 5.gün 5 Mart @mavidiyebiri 26 1.deneneme 5.gün @Maralim2019 40 2. Deneme 5.gün 4aa tek transfer @masal50 25 1.deneme 3.gün tek transfer 8 Mart bobette
33 1.deneme Tek transfer 1 Mart 10 Mart @miniko17 31 2.deneme 3.gün ve 6.gün @Middleton 32 1.deneme 5.gün @Yesilagacbambu 5.gün çift embriyo 27 Şubat 10 Mart @canmay 34 1.deneme 5. Gün @hayal93 32 1.deneme 5.gün tek transfer 10 Mart @Kahhve 33 3.deneme @isimsiz anne 30 2. Deneme 5. Gün çift transfer 3 mart 13 mart
Rica ederiz sıhhatler olsun şifa olsun inşallahHepinize çok teşekkürler. Otururarak ılık suda duş aldım ohh missstransferinizin tutup tutmadığını test öncesi anlayabilieceğiniz bişey var mı?
HoşgeldinHerkese merhabalar kızlaaarr
Ben de dün yani 4 Martta 2 tane 4. gün embriyo transferi oldum, yaşım 40 ve 2. denememiz.. Allahım hepimizi güzel haberlerle mutluluktan uçursun inşaallah![]()
Amin amin inşallah Allah razı olsun Rabbim hiçbirimize yaşatmasın inşallah olur inşallah yeter ki herşey sağlıklı güzel pozitif ilerlersin inşallahYaaa Alahım bidaha yaşatmasın inşallah umarım sizde bu sefer bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız. Evet çok kasmamak gerekiyor ama elde olmuyor çok istediğimiz için heyecanlanıyoruz stres yapıyoruz hep olumlu düşünmek lazım embriyomuza güvenmek lazım ben doktoruma çok güveniyorum inşallah olur
Evet beni de listeye ekler misinizMerhaba hoşgeldinlisteye mi eklememi istiyorsun
![]()
Tabi ki ekliyorum transfer oldunuz muEvet beni de listeye ekler misiniz
Sonuç ne zaman alacaksınız inşallahBeni de listeye ekleyebilir misiniz acaba?![]()
Evet 3 Mart'ta transfer oldum 5 günlük çift transfer yapıldı 13 Mart test günümTabi ki ekliyorum transfer oldunuz mu
MaşallahEvet 3 Mart'ta transfer oldum 5 günlük çift transfer yapıldı 13 Mart test günüm
Benim doktorum da oturarak al dedi :)Ypk canm valla kim hiç bilşey hissetmiyor kimii hissediyor test gününe kadar yapcak hiç bişey yok :)
Bidahakine ayakta al canm duşunu otururak almak enfeksiyon yapabiliyormuş öyle duymuştum bi sıkıntı olmazda bidahaki ayakta almanı tavsiye ederm /)
HoşbuldummHoşgeldinmerhaba canım hayırlı olsun transferin sıkı sıkı tutunsun bebişlerin inşallah dilerim güzel pozitif haberini buraya yazmak nasip olsun
![]()
15 Mart test sonuç günüm, gel teskere gel teskereee bitsin bu gurbetttSonuç ne zaman alacaksınız inşallah![]()
Aleyküm selamSelam canım iyiyim sen nasılsın? Bugün transfer tarihi alacaktım ben ama cumartesiye ertelendi kontrolüm
İnşallah tezkerenin sonunda bebişlerine kavuşursun inşallah15 Mart test sonuç günüm, gel teskere gel teskereee bitsin bu gurbettt![]()
Aminnn canım inşaallahİnşallah tezkerenin sonunda bebişlerine kavuşursun inşallahgelmek bilmiyorlardı mucizelerimiz elimizden geleni yapıyoruz hala naz yapıyorlar inşallah gelirlerde biter bu özlem
![]()