• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın 🌞 canım maalesef gebelik sonlandı dış gebelik geçirdim kısmeti yokmuş ben Temmuz ayında yapmıştım ilk transferdi iki embriyo transfer edildi ikisi de 2. Gün embriyosuydu taze transfer olmuştum şöyle söyleyeyim ben zaten hastanede 15 dk uzandım sonra eve geldim ilk bir hafta dikkat ettim üçüncü gün ılık duş almıştım badem kabak çekirdeği ceviz kuru kayısı yumurta falan bol su içtim ekstra birşey yapmadım ilk gün sadece yemek vs yapmadım ama ondan sonra çok eğilmeden yemekleri yapıyordum bulaşıkları ayakta yıkıyordum eşim makineye diziyordu falan ama bir hafta sonra normal kendimi yormadan ağır işler yapmadan ev işlerini de yapmıştım ama baktım aşagı kısım belim çok ağrıyor bırakıp uzanıyordum birde aşırı kramp ve sancım oluyordu hatta tutunmadı dedim evde hiç test yapmadım doktorumu dinledim 😊 14. Gün kan verdim doktorum aradı gebelik gerçekleşmiş dedi iki defa kan verdim artık verme dedi değerler iyi keseye çağırdı o gün zaten umutlarım herşey gitti dilerim senin bebişler de sıkı sıkı tutunur güzel sonuçlar alırsın Allah’ın izniyle bu sene çifte bayram hepimize nasip olsun inşallah 🤲🥹 ama çok kafama takmamıştım rahattım hatta transfer sonrası 3. Gün arkadaşın doğum gününe katılmıştım ama çok aşırı hareketlerden kaçınmıştım sadece oturdum 😂❤️ böyle yani çok düşünmemek gerekiyor rahat olmak lazım tabi ki nasipleri de olmalı gerisi gelir inşallah 🤲
Yaaa Alahım bidaha yaşatmasın inşallah umarım sizde bu sefer bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız. Evet çok kasmamak gerekiyor ama elde olmuyor çok istediğimiz için heyecanlanıyoruz stres yapıyoruz hep olumlu düşünmek lazım embriyomuza güvenmek lazım ben doktoruma çok güveniyorum inşallah olur

Anne Adayı 👩Yaş ❓Kaçıncı Deneme ❓Embriyo 👼Transfer Günü :emir_bebek:Sonuç Tarihi 🤗Sonuç 💕
mayala katar mayala katar 364.deneme
@Umudayolculuk35304.deneme 5.gün ve 6. Gün çift transfer
@CinnamonQueen 291.deneme
@sepide 272.deneme 5.gün
@ayse3555 1.deneme 5aa tek transfer
@ozlmckmk 333.deneme5.gün6 Mart
akbs akbs 281.deneme 3.gün çift transfer 14 Mart
@ikosan 291.deneme5.gün
@Nazli kizz 332.deneme 5.gün
A AlyaOA 31 1.deneme 5.gün 5 Mart
@mavidiyebiri 261.deneneme 5.gün
@Maralim2019 402. Deneme 5.gün 4aa tek transfer
@masal50 251.deneme 3.gün tek transfer 8 Mart
bobette bobette 331.deneme Tek transfer1 Mart 10 Mart
@miniko17 312.deneme3.gün ve 6.gün
@Middleton 321.deneme 5.gün
@Yesilagacbambu 5.gün çift embriyo 27 Şubat10 Mart
@canmay 341.deneme 5. Gün
@hayal93 321.deneme5.gün tek transfer 10 Mart
@Kahhve 333.deneme
@isimsiz anne302. Deneme5. Gün çift transfer3 mart13 mart

Hepinize çok teşekkürler. Otururarak ılık suda duş aldım ohh misss 🥰 transferinizin tutup tutmadığını test öncesi anlayabilieceğiniz bişey var mı?
Rica ederiz sıhhatler olsun şifa olsun inşallah 🤲 belirti arama kafan karışmasın herkesin vücudu farklı tepki veriyor dilerim bebişin sıkı sıkı tutunur 💕

Herkese merhabalar kızlaaarr 🥰
Ben de dün yani 4 Martta 2 tane 4. gün embriyo transferi oldum, yaşım 40 ve 2. denememiz.. Allahım hepimizi güzel haberlerle mutluluktan uçursun inşaallah 🌸
Hoşgeldin 🤗 merhaba canım hayırlı olsun transferin sıkı sıkı tutunsun bebişlerin inşallah dilerim güzel pozitif haberini buraya yazmak nasip olsun 🤲🫶🏻

Yaaa Alahım bidaha yaşatmasın inşallah umarım sizde bu sefer bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız. Evet çok kasmamak gerekiyor ama elde olmuyor çok istediğimiz için heyecanlanıyoruz stres yapıyoruz hep olumlu düşünmek lazım embriyomuza güvenmek lazım ben doktoruma çok güveniyorum inşallah olur
Amin amin inşallah Allah razı olsun Rabbim hiçbirimize yaşatmasın inşallah olur inşallah yeter ki herşey sağlıklı güzel pozitif ilerlersin inşallah 🤲💕

Evet 3 Mart'ta transfer oldum 5 günlük çift transfer yapıldı 13 Mart test günüm
Maşallah 🧿 canım hayırlı olsun dilerim ikisi de sıkı sıkı tutunur güzel haberlerinizi bekliyoruz bize de umut olsun inşallah burayı takipe alın son durumlarınızı yazarsınız ona göre inşallah birbirimizi haberdar edelim 🥰

Ypk canm valla kim hiç bilşey hissetmiyor kimii hissediyor test gününe kadar yapcak hiç bişey yok :)
Bidahakine ayakta al canm duşunu otururak almak enfeksiyon yapabiliyormuş öyle duymuştum bi sıkıntı olmazda bidahaki ayakta almanı tavsiye ederm /)
Benim doktorum da oturarak al dedi :)

Selam canım iyiyim sen nasılsın? Bugün transfer tarihi alacaktım ben ama cumartesiye ertelendi kontrolüm
Aleyküm selam 👋 bende iyiyim ☺️ çok şükür öyle mi neyse hayırlısı olsun inşallah inşallah sağlıklı bir şekilde transferin gerçekleşir 🤲❤️

15 Mart test sonuç günüm, gel teskere gel teskereee bitsin bu gurbettt 😀😀
İnşallah tezkerenin sonunda bebişlerine kavuşursun inşallah 😁🤲 gelmek bilmiyorlardı mucizelerimiz elimizden geleni yapıyoruz hala naz yapıyorlar inşallah gelirlerde biter bu özlem 🤲🥹

İnşallah tezkerenin sonunda bebişlerine kavuşursun inşallah 😁🤲 gelmek bilmiyorlardı mucizelerimiz elimizden geleni yapıyoruz hala naz yapıyorlar inşallah gelirlerde biter bu özlem 🤲🥹
Aminnn canım inşaallah 🤲🏻 Hepimizin heyecanları gözaydınlığıyla sonuçlansın inşaallah 🥰 Bence de çok nazlılar, kıymetlerini bilelim diye gelmekte gecikiyorlar 😀

Back