2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ben LCW den 3ayi doldurunca aldım. Mağazadan aldım pahalıydı evet ama o dönem kilo almasam da yemek sonrası çok şişkinlik oluyo ve rahatsız ediyordu. Şimdi çok rahatladım. Ben daha sonra arkadaşımdan öğrendim, LCW nin kendi uygulamasi var, orda hergun kazı kazan indirimi, çarki çevir indirimi falan oluyo. Üst kıyafetim çok yoktu hamileliğe uygun bol. Üst aldım uygulamadan. Emzirme döneminde de kullanılabilecek atlet, kazak ve bluz aldım. Siz de bakabilirsiniz. Bir de ebebek in kendi uygulamasını indirdim. Geçen gün orda da indirim yakaladım, evde giymek için eşofman taytlar, iç camasirlari güzel indirimdeydi. Uygulamalı indirip, indirimleri takip edebilirsiniz siz de

İnşallah 2023 Mart ayında kız bebek annesi olacağım. Heyecanlıyım ve burada benim gibi anne adaylarıyla ve tecrübeli annelerle fikir alışverişinde bulunmak çok iyi olacak
Hayırlısı olsun sağlıkla büyüsün prenses. İlk sayfamızda listemiz var sizi de ekleyelim yaşınız son adet tarihi başlangıcı şehir kaçıncı çocuk ve başlangıç kilo bilginizi paylaşır mısınız
Aramiza hoş geldiniz

Kızlar benm rahimdeki ağrı geçmiyor artıyor gittikçe yurumekte çok zorlanıyorum normalmi bu kadar ağrı Dr rahim büyüdüğü için oluyor demişti ama bana anormal geliyor artık ne yapcam bilmiyorum
Canım rahm büyürken ağrı olması normal de gittikçe artması ve yürümeni zorlastirmamali diye biliyorum. Doktorum bana şey demişti ağrı normal ama dayanilmayacak seviyeye gelmesi, annede hareket kisitliligi yapması ve bıçak gibi ağrı girmesi durumunda hemen haber veriyorsun dedi

Kızlar bugün midem çok bulaniyor nornalde çok bulamazdı karnımın alt tarafında da biraz sertlik hissettim sizde.boyle hisseden var mi tedirgin oldum

Kızlar benm rahimdeki ağrı geçmiyor artıyor gittikçe yurumekte çok zorlanıyorum normalmi bu kadar ağrı Dr rahim büyüdüğü için oluyor demişti ama bana anormal geliyor artık ne yapcam bilmiyorum
Acaba kendini yordun mu canım.
Ben de 2 gün önce cok ayakta kaldım, temizlik falan yaptım. Sonra akşamına bel ağrısı ve vajinanin alt tarafına doğru ağrı sanki kemigim ağrıyordu

Çok teşekkür ederim Canm yarın zaten gidecektim randevum vardı bugün artık yuruyemiyek duruma gelince endişelendim WC ye bile zor gidiyorum o kadar çok ağrıyor
Canım nasılsın? Nasıl oldun şimdi yazabildim. Doktora gittin mi?

canım ben şimdilik elbiselerle idare ediyorum en rahatı geniş elbiseler gömlek ve kazaklarım da genelde oversize o yüzden birkaç lastikli pantolon ve hamile pantolonu ile çözmeye çalışacağım :) çok fazla da almak istemiyorum 5-6 ayımız kaldı şurada :)

Aa ne güzel olmuş ya
Benim bugun 6 is günü oldu. Ses seda yok Sen de hastanede mi vermiştin? Ben hastanede verdim, öyle olunca direk doktora gidiyor galiba sonuç? Bize de geliyor mu ayrıca acaba? Maşallah cinsiyet de hayırlı olsun inşallah Benim doktor sonuca göre cinsiyet söylemiyorum dedi de.. Ultrasonu bekleyecegiz diyor Eğer sonuç bana da gelecekse direk xx xy falan yazsa anlarız da öyle yazmıyor galiba.. Doktor sonucta yazmaz demisti. Ya da başka doktora sorarım yani eger bir şekilde bilgi varsa sonuçta.. Sonuç bana gelir inşallah yaa..

Kızlar pazar günkü randevumuz iptal edildi doktor yokmuş. Eşimin de çok uygun saati günü yok. Pazar günü ist da gidebileceğim doktor var mı bildiğiniz? İnternette arıyorum kürtaj reklamları çıkıyor yok sanırım

Ben mecbur saçma sapan bi hamile jean aldım göbekten kapanmıyor yaaaa tayt da aldım ama hep elbise giyiyorum kışın napcaz

Medipolde 24 saat kadin dogumcu var. Tavsiyem Bahçelievler medipolde Fatma hanim. Hayatimda gordugum en iyi kadin dogumcu...

Çok teşekkür ederim.
32 yaş
3.6.2022
İstanbul
ilk çocuk
73 kilo

Canım lastikli pantolonlarla idare ediyorum. Düğmelilerin miladı doldu.. Ben zaten hamilelik öncesi de 3 kilo falan almıştım o yüzden onların da miladı dolmak üzere ama idare ediyorum.. Bir kac da elbise ile.. Eskiden kalma hamile pantolonlarim var yine 2-3 tane sanirim. Onlari bir deneyeceğim ama gobekleri bol gelip düşüyorlardı. İlerleyen zamanlarda giymistim cunku onlari. Buyukler biraz. Tekrar denicem yine de. Lcw ve defactodan bakıyorum. İnternetten. Uygulamalarini da indirdim. Mecbur bir kaç pantolon daha alicam canım. Bu sefer erken başladım bu kıyafet işlerine.. Böyle oldu..
Amin canım amin.. Çok geçmiş olsun İnşallah sikayetlerin geçer biran önce. Dinlenmek de iyi gelir magnezyum da iyi gelir canım
Benim de kalça kemiğim ağrıyor arada.. Öncesinde de kilo almıştım. Şimdiden çok gelmeye mi başladı acaba kilo diyorum.. Çok dikkat etmem lazım kilo işine yoksa ilerde kötü bir hal alır..
Bilmiyorum canim ben de.. Geleceginiz yere yakın hastaneleri arayarak sorun. Bence mutlaka vardır.

Kızlar fetal DNA testi yaptıran arkadaşlara sormak istiyorum doktoruma sonucu mesajla göndermiştim cinsiyet için bişi demedi.merak ettiğim test sonucuna göre cinsiyeti kız olanlar İçin raporda hep x kromozomu yazıyor,kendim çözmeye çalışıyorum

Hosgeldin Hayırlı olsun inşallah Sağlıkla gelsin 12. haftadan sonra artık belli olmaya başlıyor ama en net 14ten sonra söylüyorlar genelde. 15-16.
cok tesekkür ederim cok heycanlıyım ama kan uyuşmazlığımı kafaya takıyorum onun dışında sırt ağrısı cok yaşıyorum hatta bazen kramp gibi oluyor biede yemek cok yiyemiyorum meyve kraker sebze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…