Neden olur dedi mi peki canim. Yine normal olur dedi mi.Magnezyum iyi gelir canim. Gecmis olsunŞimdi çıktım doktordan ayakta kalma uzan dedi magnezyum d vitamini kan ilacı verdi
Ben LCW den 3ayi doldurunca aldım. Mağazadan aldım pahalıydı evet ama o dönem kilo almasam da yemek sonrası çok şişkinlik oluyo ve rahatsız ediyordu. Şimdi çok rahatladım. Ben daha sonra arkadaşımdan öğrendim, LCW nin kendi uygulamasi var, orda hergun kazı kazan indirimi, çarki çevir indirimi falan oluyo. Üst kıyafetim çok yoktu hamileliğe uygun bol. Üst aldım uygulamadan. Emzirme döneminde de kullanılabilecek atlet, kazak ve bluz aldım. Siz de bakabilirsiniz. Bir de ebebek in kendi uygulamasını indirdim. Geçen gün orda da indirim yakaladım, evde giymek için eşofman taytlar, iç camasirlari güzel indirimdeydi. Uygulamalı indirip, indirimleri takip edebilirsiniz siz deÇalışan hamile arkadaşlar kıyafet bulabiliyor musunuz? Artık pantolon ve eteklerim belden sıkmaya başladı ama giyecek hiç bişey bulamıyorum resmen kışlıkhamile pantolonu adı altındaki pantolonlar da çok kötü üstelik aşırı pahalı, napıcaz
Hayırlısı olsun canım, isterseniz sizi de mart anneleri listesine ekleyelim?kızlar merhaba benmde 2 nisan ama ben martta olabilirim o yüzden buradayımm 11 haftalıgım suan cinsiyet ne zamna belli olur
Hayırlısı olsunİnşallah 2023 Mart ayında kız bebek annesi olacağım. Heyecanlıyım ve burada benim gibi anne adaylarıyla ve tecrübeli annelerle fikir alışverişinde bulunmak çok iyi olacak
Canım rahm büyürken ağrı olması normal de gittikçe artması ve yürümeni zorlastirmamali diye biliyorum. Doktorum bana şey demişti ağrı normal ama dayanilmayacak seviyeye gelmesi, annede hareket kisitliligi yapması ve bıçak gibi ağrı girmesi durumunda hemen haber veriyorsun dediKızlar benm rahimdeki ağrı geçmiyor artıyor gittikçe yurumekte çok zorlanıyorum normalmi bu kadar ağrı Dr rahim büyüdüğü için oluyor demişti ama bana anormal geliyor artık ne yapcam bilmiyorum
Acaba kendini yordun mu canım.Kızlar benm rahimdeki ağrı geçmiyor artıyor gittikçe yurumekte çok zorlanıyorum normalmi bu kadar ağrı Dr rahim büyüdüğü için oluyor demişti ama bana anormal geliyor artık ne yapcam bilmiyorum
Canım nasılsın? Nasıl oldun şimdi yazabildim. Doktora gittin mi?Çok teşekkür ederim Canm yarın zaten gidecektim randevum vardı bugün artık yuruyemiyek duruma gelince endişelendim WC ye bile zor gidiyorum o kadar çok ağrıyor
canım ben şimdilik elbiselerle idare ediyorum en rahatı geniş elbiseler gömlek ve kazaklarım da genelde oversize o yüzden birkaç lastikli pantolon ve hamile pantolonu ile çözmeye çalışacağım :) çok fazla da almak istemiyorum 5-6 ayımız kaldı şurada :)Çalışan hamile arkadaşlar kıyafet bulabiliyor musunuz? Artık pantolon ve eteklerim belden sıkmaya başladı ama giyecek hiç bişey bulamıyorum resmen kışlıkhamile pantolonu adı altındaki pantolonlar da çok kötü üstelik aşırı pahalı, napıcaz
idrara sik çikma normal. Ben de devamli tuvalatteyim ama gunde 2.5 3 litre su iciyorum. Gece muhakkak kalkiyorum tuvalete.Benim sanki aşağıya baskı yapıyor idrar için devamlı tuvalete gidiyorum normalmi acaba bunlar
Aa ne güzel olmuş yaMesaj geliyor sonuç çıkınca mail de benim spama düşmüştü mail kutunuzu kontol edin. en başında zaten kocaman harflerle saptanmamıştır yazısını okuyunca bir ohh çekiyorsunuz. Ben 29 Ağustosta kan verdim 30 ağustos tatildi cumartesi çıktı. Cinsiyeti doktor söylüyor xy lere bakarak :) benimki kız
salı günü allah iizin verise11. Haftada bana bakacaktı doktorum tabi ufaklık gostermemekte çok ısrarcı olunca kaldı, ne zaman kontrolünüz
Ben mecbur saçma sapan bi hamile jean aldım göbekten kapanmıyor yaaaa tayt da aldım ama hep elbise giyiyorum kışın napcazÇalışan hamile arkadaşlar kıyafet bulabiliyor musunuz? Artık pantolon ve eteklerim belden sıkmaya başladı ama giyecek hiç bişey bulamıyorum resmen kışlıkhamile pantolonu adı altındaki pantolonlar da çok kötü üstelik aşırı pahalı, napıcaz
Medipolde 24 saat kadin dogumcu var. Tavsiyem Bahçelievler medipolde Fatma hanim. Hayatimda gordugum en iyi kadin dogumcu...Kızlar pazar günkü randevumuz iptal edildi doktor yokmuş. Eşimin de çok uygun saati günü yok. Pazar günü ist da gidebileceğim doktor var mı bildiğiniz? İnternette arıyorum kürtaj reklamları çıkıyor yok sanırım
Çok teşekkür ederim.Hayırlısı olsunsağlıkla büyüsün prenses. İlk sayfamızda listemiz var sizi de ekleyelim yaşınız son adet tarihi başlangıcı şehir kaçıncı çocuk ve başlangıç kilo bilginizi paylaşır mısınız
Aramiza hoş geldiniz
Canım lastikli pantolonlarla idare ediyorum. Düğmelilerin miladı doldu.. Ben zaten hamilelik öncesi de 3 kilo falan almıştım o yüzden onların da miladı dolmak üzere ama idare ediyorum.. Bir kac da elbise ile.. Eskiden kalma hamile pantolonlarim var yine 2-3 tane sanirim. Onlari bir deneyeceğim ama gobekleri bol gelip düşüyorlardı. İlerleyen zamanlarda giymistim cunku onlari. Buyukler biraz. Tekrar denicem yine de. Lcw ve defactodan bakıyorum. İnternetten. Uygulamalarini da indirdim. Mecbur bir kaç pantolon daha alicam canım. Bu sefer erken başladım bu kıyafet işlerine.. Böyle oldu..Çalışan hamile arkadaşlar kıyafet bulabiliyor musunuz? Artık pantolon ve eteklerim belden sıkmaya başladı ama giyecek hiç bişey bulamıyorum resmen kışlıkhamile pantolonu adı altındaki pantolonlar da çok kötü üstelik aşırı pahalı, napıcaz
Amin canım amin.. Çok geçmiş olsunKızlar doktordan çıktım şimdi ayakta kalma uzan dedi artık bana gelme benim yapabileceğim birşey yok perinatolog takibinde olcaksin dedi o uygun görürse gelirsin dedi magnezyum d vitamini kan ilacı verdi cinsiyeti için kıza benziyor ama net göremiyorum dedi hayırlısıyla kucağıma alırım alırız hepimiz inşallah cuma günün yüzü suyu hürmetine rabbim sağlıklı hamilelik kolay doğum nasip etsin inşallah
Bilmiyorum canim ben de.. Geleceginiz yere yakın hastaneleri arayarak sorun. Bence mutlaka vardır.Kızlar pazar günkü randevumuz iptal edildi doktor yokmuş. Eşimin de çok uygun saati günü yok. Pazar günü ist da gidebileceğim doktor var mı bildiğiniz? İnternette arıyorum kürtaj reklamları çıkıyor yok sanırım
cok tesekkür ederim cok heycanlıyım ama kan uyuşmazlığımı kafaya takıyorum onun dışında sırt ağrısı cok yaşıyorum hatta bazen kramp gibi oluyor biede yemek cok yiyemiyorum meyve kraker sebzeHosgeldinHayırlı olsun inşallah Sağlıkla gelsin 12. haftadan sonra artık belli olmaya başlıyor ama en net 14ten sonra söylüyorlar genelde. 15-16.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?