Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa evet aradım orayı poliklinik hizmeti verilmiyor acile gelebilirsiniz kadın doğumcular var dediler. Fatma hanımdan memnunsanız ilerde düşünebilirim Derya hanım çok yoğunmuşMedipolde 24 saat kadin dogumcu var. Tavsiyem Bahçelievler medipolde Fatma hanim. Hayatimda gordugum en iyi kadin dogumcu...
Ya ben de mecbur gittim defactodan hamile pant aldım ama 38 düşüyor üstümden bunların bedeni daha farklı sankiKızlar güzel beli lastikli pantolonlara denk gelirseniz bizimle de paylaşın lütfenGeçen alışverişe diye çıktım hiç bişey bulamadım malesef :/ bi kaç gömlek alabildim sadece alt giyimde hiç bişey bulamadım en önemlisi alt giyim zaten üste bişeyler bulunuyor yine de
![]()
Yok canm yapmadi zaten pek ilgilenmedi devlete gitmiştim kendi doktorum yok diye takibim olsun diye arada gidiyorum devletebu ağrılara bi açıklama yaptı mi neden olurmus ki acaba
olur cok sevinirim :)))Hayırlısı olsun canım, isterseniz sizi de mart anneleri listesine ekleyelim?
Bir kaç iğne yapılıyor galiba, hiçbir sorun kalmıyor. Kafaya takmayın onu :)cok tesekkür ederim cok heycanlıyım ama kan uyuşmazlığımı kafaya takıyorum onun dışında sırt ağrısı cok yaşıyorum hatta bazen kramp gibi oluyor biede yemek cok yiyemiyorum meyve kraker sebze
Anladım canım ben birazdan kendi doktorumu arayıp sorcam burayı da güncellerimYok canm yapmadi zaten pek ilgilenmedi devlete gitmiştim kendi doktorum yok diye takibim olsun diye arada gidiyorum devlete
Sağol canım Allah razı olsun bakmadı zaten düzgünce uzan yat dedi iki dakika bile sürmedi muayeneNeden olur dedi mi peki canim. Yine normal olur dedi mi.Magnezyum iyi gelir canim. Gecmis olsun![]()
cok tesekkür ederim bılginiz için benm hamılelık önnceside sırt agrım vardı hamılelikte dahada cıok artttıBir kaç iğne yapılıyor galiba, hiçbir sorun kalmıyor. Kafaya takmayın onu :)
Ağrılar sonradan mı başladı? Doktor belki takviye magnezyum kalsiyum falan verir.. 12.haftadan sonra vitamine de başlanıyor gerci, sorarsınız doktorunuza. Yemek de şimdilik cok önemli değil ama bir kac haftaya biraz daha önem kazanabilir.. yine de bebis bir şekilde sizden beslenir merak etmeyin ama bu sefer de siz güçsüz düşersiniz. Durun bakalım tam kritik zamandasiniz. 12 hafta geçsin bi. Sonra yine degerlendirirsiniz durumu doktorunuzla. Hayırla sağlıkla gelsin![]()
Heh işte adım atarken saki bıcak kesiyor gibi sen doğum yaptığın için bilirsin sanki bebek aşağıda gibi baskı yapıyor eşimde evde yok çalışıyor çıkamıyor şimdi yoksa başka Dr giderdim şimdilik uzanıyorum bakalım akşama hafifler inşallahCanım rahm büyürken ağrı olması normal de gittikçe artması ve yürümeni zorlastirmamali diye biliyorum. Doktorum bana şey demişti ağrı normal ama dayanilmayacak seviyeye gelmesi, annede hareket kisitliligi yapması ve bıçak gibi ağrı girmesi durumunda hemen haber veriyorsun dedi
Devlete gittim ama gitmez olaydım girmemle çıkmam bir oldu alttan kesin bakar diye düşündüm bakmadı içeri bile iki büklüm girdim dediği sadece yat dinlen bide vitamin verdiCanım nasılsın? Nasıl oldun şimdi yazabildim. Doktora gittin mi?
Çok iyi olur canm haber versen etiketle benideAnladım canım ben birazdan kendi doktorumu arayıp sorcam burayı da güncellerim
Benim doktorum sefakoy medipolde Serife Tuğba hanim. Ben kendisinden memnunum. Evime uzak kaldigi icin Fatma hanima acil durumlarda gidiyorum. Secme sansim sa Fatma hanimi secerdim. Ama Serife hanim da cok cok iyi bir hekim. Serife hanim da cok yogun...Yaaa evet aradım orayı poliklinik hizmeti verilmiyor acile gelebilirsiniz kadın doğumcular var dediler. Fatma hanımdan memnunsanız ilerde düşünebilirim Derya hanım çok yoğunmuş
Valla ben de onu düşünüyorum kazak tayt öyle geçicek sanırımBen mecbur saçma sapan bi hamile jean aldım göbekten kapanmıyor yaaaa tayt da aldım ama hep elbise giyiyorum kışın napcaz
Beli lastikli pantolon çok var ama ince kumaş hep yazlık kışın dondururKızlar güzel beli lastikli pantolonlara denk gelirseniz bizimle de paylaşın lütfenGeçen alışverişe diye çıktım hiç bişey bulamadım malesef :/ bi kaç gömlek alabildim sadece alt giyimde hiç bişey bulamadım en önemlisi alt giyim zaten üste bişeyler bulunuyor yine de
![]()
Bu arada ikili tarama icin degil dimi? Ben normal muayene icin tavsiye verdim, bilhinizeYaaa evet aradım orayı poliklinik hizmeti verilmiyor acile gelebilirsiniz kadın doğumcular var dediler. Fatma hanımdan memnunsanız ilerde düşünebilirim Derya hanım çok yoğunmuş
Çok teşekkür ederim Canm ben zaten kiloluyum daha fazla almamak için dikkat ediyorum hedefim 5. Ay bitene kadar hiç almamak şimdilik almadım hicCanım lastikli pantolonlarla idare ediyorum. Düğmelilerin miladı doldu.. Ben zaten hamilelik öncesi de 3 kilo falan almıştım o yüzden onların da miladı dolmak üzere ama idare ediyorum.. Bir kac da elbise ile.. Eskiden kalma hamile pantolonlarim var yine 2-3 tane sanirim. Onlari bir deneyeceğim ama gobekleri bol gelip düşüyorlardı. İlerleyen zamanlarda giymistim cunku onlari. Buyukler biraz. Tekrar denicem yine de. Lcw ve defactodan bakıyorum. İnternetten. Uygulamalarini da indirdim. Mecbur bir kaç pantolon daha alicam canım. Bu sefer erken başladım bu kıyafet işlerine.. Böyle oldu..
Amin canım amin.. Çok geçmiş olsunİnşallah sikayetlerin geçer biran önce. Dinlenmek de iyi gelir magnezyum da iyi gelir canım
Benim de kalça kemiğim ağrıyor arada.. Öncesinde de kilo almıştım. Şimdiden çok gelmeye mi başladı acaba kilo diyorum.. Çok dikkat etmem lazım kilo işine yoksa ilerde kötü bir hal alır..
Bilmiyorum canim ben de.. Geleceginiz yere yakın hastaneleri arayarak sorun. Bence mutlaka vardır.
Ne guzel almamissinÇok teşekkür ederim Canm ben zaten kiloluyum daha fazla almamak için dikkat ediyorum hedefim 5. Ay bitene kadar hiç almamak şimdilik almadım hic
Yok canm iş yapamıyorum bı kahvaltı sofrasını topluyorumyemek hala pişiremiyorum içine soğan giren yemekler özellikle oğlum okula gittiginden beri ev toplu kalıyor belimde sıkıntı yok şükür ama rahim fena durumdaAcaba kendini yordun mu canım.
Ben de 2 gün önce cok ayakta kaldım, temizlik falan yaptım. Sonra akşamına bel ağrısı ve vajinanin alt tarafına doğru ağrı sanki kemigim ağrıyordu
Ada ve Duru aşırı çoğaldı, her sınıfta 2-3 tane var.çok sık konulan isimlerin maalesef böyle bir sıkıntısı var, o yüzden çok popüler isim seçmemek gerektiğini düşünüyorum.Kızlar kız isimleri için fikirleriniz nelerdir?
Asya, Ada benim hoşuma gidiyor. Eşim Alara diyorama benim içime sinmedi
Diğer modern isimlerde genelde çevremde var
![]()