- 19 Mayıs 2022
- 3.175
- 5.037
- 88
- 37
Benimde karar verilir haftayaCanım benim kürtaj oldugum zamn yani boş gebeligimde doktor 7 haftaya kadar bekletmişti geç olabilir demişti 8 haftada kürtaj olmuştum
Yaşadığım yerde sadece 4 tane kadın doğum doktoru var ve bende bu konuyu kafama çok takıyorum şimdiye kadar kafama yatan bir doktor bulamadım ve sanırım bulamayacağımSağolsun ilgisiz doktorum hiç birşey göstermedi
Amin inşallah canım Rabbime emanet hayırlısı neyse o olsun emeklerimiz duygularımız boşuna gitmesin inşallahYaşadığım yerde sadece 4 tane kadın doğum doktoru var ve bende bu konuyu kafama çok takıyorum şimdiye kadar kafama yatan bir doktor bulamadım ve sanırım bulamayacağımbugün 3. Kontrole gidişim olacak hala yeme içme ile alakalı tek bişey demedi çok ilgisizler bir sürü soru işaretleri var ve cevapları yok hakkımızda hayırlısı olsun sımsıkı tutunsun bebişlerimiz
Rica ederim, bildiklerimizi paylaşmaktan güzeli yok :) ben istanbulda yaşıyorum. İlk çocuğum olacak inşallah kısmetse, 38 yaşındayım, son adet başlangıcı 8 Haziran, kilomu ölçmedim nasıl unuttuysam sürece başlamadanayrıntılı aciklama için teşekkür ederim. Başta da demiştim çok bilgi sahibi değilim diye , kontrol sırasında ufak bir konuşma geçmişti, bizde +- uyuşmazlığı olmadığından hiç detayını sormamistım. Sayenizde öğrenmiş olduk
O zaman bizde sizin yaşınızı, yaşadığınız şehri, kaçıncı çocuk olduğu, son adet tarih başlangıcı ve kilonuzu öğrenelim en baştaki tabloda bilgilerinizi dolduralım.
Bunda yazmıyor göremedim canm kontrolde doktoruna sor istersen cihazdan cihaza farkediyor galiba benimkinde yazardı önceki gebeligimdeBen göremedim ama bu görüntüde yazıyor mu ?
Melikeben canım sana zahmet bakar mısın bunda mm yazıyor mu ?
Hayır yazmıyor . Ama kese etrafındaki parlaklık falan iyi güzel gözüküyor kese maşallah.Ben göremedim ama bu görüntüde yazıyor mu ?
Melikeben canım sana zahmet bakar mısın bunda mm yazıyor mu ?
Her gün ultrasona girsem demişsiniz yailk gebeligimde sağlık ocağı da kalp atisi felan dinleyip sisteme not ediyor. Hemşireden o aleti istemiştim ben evde dinlerim diye tabiki vermedi
Benimde tercihim erkek doktordan yana ilk ki bayandı memnun kalmadımYani burdaki arkadaşlar ne düşünür bilmiyorum da. Kadın doktorlar belki kendileri yaşadı daha kolay atlattı diye bu süreçleri biz de mi öyle olalım istiyorlar. Hani şey gibi e Tamam herkes doğuruyor ne var bunda gibi bir tavırları var. Erkek doktorlar daha çok empati kuruyor bana göre. Bilmiyorum tabiki onlara çok normal geliyor günde 100 tane gebe gördükleri için ama hepimiz için ayrı süreç çok kıymetli nelerle elde ettik bu gebelikleri ne psikoloji savaşlar verdik. Benim tercihim cinsiyetçi bir tavır ama erkek doktordan yana
Ayy gerçekten mi çok teşekkür ederim mutlu oldumHayır yazmıyor . Ama kese etrafındaki parlaklık falan iyi güzel gözüküyor kese maşallah.
Anladım canım 16’sında kontrole gidicem o zaman sorayım. Teşekkür ederimBunda yazmıyor göremedim canm kontrolde doktoruna sor istersen cihazdan cihaza farkediyor galiba benimkinde yazardı önceki gebeligimde
Muhtemel doğum tarihlerimiz senle aynıGünaydın kızlar şehir dışından annemler geldi temizlik falan uzak kaldım biraz. Herkesin hamileliğinin güzel gitmesine sevindim ben 4+1 de keseyi gördüm doktor ayın 28 inde çağırdı ama hep endişe ya birşey olduysa kanamam olmadıysa diye daha erken mi gitsem diyorum her gün idrar testi yapasim geliyor yoksa
Tarihlerimiz aynıBenim sat 7 haziran alttan kese gözüktü 3.18 mm sağlıklı ilerliyormudur aşaması çok stresli dış gebelikten korkuyordum doktor kese gözükmezdi dış değil dedi ama şimdide boş gebelik stresi sardı hepimizin sağlıkla ilerlesin inşallah
Bende geldim canım kapıda bekliyorum inşallah güzel haberler alırız
Hahaa harikasın, ben de bayılırım böyle her şeyi öğreneyim, paylaşayım. Her tür ilginç, kim 500 milyar ister konusunda eğlenceli muhabbete varım :) biraz stresimizi atar :)
Evet aynıyız muayeneye gitmediniz miMuhtemel doğum tarihlerimiz senle aynıama ben daha kese görmedim 5+1 bugün
Bende Antalyadayım kızlarMerhaba bende Antalyadayim hangi doktora gidiyorsunuz.
Bende AntalyadayımBeni de ekler misiniz?
BAT: 4 Haziran
Kilo:59
Antalya
O maşallah desene sesi gümbür gümbür geliyor maşallahAyy ben birden fazla kalp atışı duydum sende durumlar nasılben 3 tane kalp atışı duydum ayrı ayrı hala şoktayim
Ayy burada öyle bir konu başlığı mi var bakarım katılırım mutlaka orayaben yeni uyeyim sadece buralarda takıldıgım için bilmiyorum hiç
Yok canım gitmedim daha. Tüp bebek benim ki, cuma günü gideceğim inşallah kese görmeyeEvet aynıyız muayeneye gitmediniz mi
ne güzel hangi doktora gidiyorsunBende Antalyadayım
bebişte gösterir kendini benceYok canım gitmedim daha. Tüp bebek benim ki, cuma günü gideceğim inşallah kese görmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?