• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Sağolsun ilgisiz doktorum hiç birşey göstermedi
Yaşadığım yerde sadece 4 tane kadın doğum doktoru var ve bende bu konuyu kafama çok takıyorum şimdiye kadar kafama yatan bir doktor bulamadım ve sanırım bulamayacağım 😔 bugün 3. Kontrole gidişim olacak hala yeme içme ile alakalı tek bişey demedi çok ilgisizler bir sürü soru işaretleri var ve cevapları yok hakkımızda hayırlısı olsun sımsıkı tutunsun bebişlerimiz 🙏🏼

Yaşadığım yerde sadece 4 tane kadın doğum doktoru var ve bende bu konuyu kafama çok takıyorum şimdiye kadar kafama yatan bir doktor bulamadım ve sanırım bulamayacağım 😔 bugün 3. Kontrole gidişim olacak hala yeme içme ile alakalı tek bişey demedi çok ilgisizler bir sürü soru işaretleri var ve cevapları yok hakkımızda hayırlısı olsun sımsıkı tutunsun bebişlerimiz 🙏🏼
Amin inşallah canım Rabbime emanet hayırlısı neyse o olsun emeklerimiz duygularımız boşuna gitmesin inşallah 🙏

🙂 ayrıntılı aciklama için teşekkür ederim. Başta da demiştim çok bilgi sahibi değilim diye , kontrol sırasında ufak bir konuşma geçmişti, bizde +- uyuşmazlığı olmadığından hiç detayını sormamistım. Sayenizde öğrenmiş olduk 🌺
O zaman bizde sizin yaşınızı, yaşadığınız şehri, kaçıncı çocuk olduğu, son adet tarih başlangıcı ve kilonuzu öğrenelim en baştaki tabloda bilgilerinizi dolduralım. 🙂🙂🙂😇
Rica ederim, bildiklerimizi paylaşmaktan güzeli yok :) ben istanbulda yaşıyorum. İlk çocuğum olacak inşallah kısmetse, 38 yaşındayım, son adet başlangıcı 8 Haziran, kilomu ölçmedim nasıl unuttuysam sürece başlamadan :( ama en son 80 kiloydum. İlk tartı bulduğumda ölçüp, bşr yere not etmeliyim, sayenizde hatırkamış oldum 🤗

Yani burdaki arkadaşlar ne düşünür bilmiyorum da. Kadın doktorlar belki kendileri yaşadı daha kolay atlattı diye bu süreçleri biz de mi öyle olalım istiyorlar. Hani şey gibi e Tamam herkes doğuruyor ne var bunda gibi bir tavırları var. Erkek doktorlar daha çok empati kuruyor bana göre. Bilmiyorum tabiki onlara çok normal geliyor günde 100 tane gebe gördükleri için ama hepimiz için ayrı süreç çok kıymetli nelerle elde ettik bu gebelikleri ne psikoloji savaşlar verdik. Benim tercihim cinsiyetçi bir tavır ama erkek doktordan yana 🤷‍♀️🙈
Benimde tercihim erkek doktordan yana ilk ki bayandı memnun kalmadım

Hayır yazmıyor . Ama kese etrafındaki parlaklık falan iyi güzel gözüküyor kese maşallah. 🤗
Ayy gerçekten mi çok teşekkür ederim mutlu oldum ☺️ 🥰
Bunda yazmıyor göremedim canm kontrolde doktoruna sor istersen cihazdan cihaza farkediyor galiba benimkinde yazardı önceki gebeligimde
Anladım canım 16’sında kontrole gidicem o zaman sorayım. Teşekkür ederim 🙏🏻

Günaydın kızlar şehir dışından annemler geldi temizlik falan uzak kaldım biraz. Herkesin hamileliğinin güzel gitmesine sevindim ben 4+1 de keseyi gördüm doktor ayın 28 inde çağırdı ama hep endişe ya birşey olduysa kanamam olmadıysa diye daha erken mi gitsem diyorum her gün idrar testi yapasim geliyor yoksa
Muhtemel doğum tarihlerimiz senle aynı 🥰 ama ben daha kese görmedim 5+1 bugün

Bende geldim canım kapıda bekliyorum inşallah güzel haberler alırız 🤲

Ayy ben birden fazla kalp atışı duydum sende durumlar nasıl 🙈 ben 3 tane kalp atışı duydum ayrı ayrı hala şoktayim 🙈

Hahaa harikasın, ben de bayılırım böyle her şeyi öğreneyim, paylaşayım. Her tür ilginç, kim 500 milyar ister konusunda eğlenceli muhabbete varım :) biraz stresimizi atar :)

Ayy burada öyle bir konu başlığı mi var bakarım katılırım mutlaka oraya 🙈 ben yeni uyeyim sadece buralarda takıldıgım için bilmiyorum hiç 😂🌸

Ayy ben birden fazla kalp atışı duydum sende durumlar nasıl 🙈 ben 3 tane kalp atışı duydum ayrı ayrı hala şoktayim 🙈

Ayy burada öyle bir konu başlığı mi var bakarım katılırım mutlaka oraya 🙈 ben yeni uyeyim sadece buralarda takıldıgım için bilmiyorum hiç 😂🌸
O maşallah desene sesi gümbür gümbür geliyor maşallah🧿😁Bende kalp atışlarını duydum canm herşeyi tam yeri yerinde bir sorun gözükmüyor dedi şükür 11 hafta gidicem tekrar corasprine başlattı 10 haftada dna testi yaptırabilirsiniz o kesin sonuç dedi hastalık var mı yok mu diye 11 ve 12 hafta ikili üçlü testler yapılacakmış inşallah sorunsuz bir şekilde atlatırız süreçleride🤲

Back