2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Aynı hastaneye gidiyoruz sizle

Yani bu durumda bende kan uyuşmazlığı var ben 0 pozitifim eşim a negatif

Kuzum o zamn bende yok öylemi kafam çok karıştı yaa

Kızlar kalp atışını duyanlar haftasını da yazar mı ne zaman duyduklarını ona göre bizde karşılaştırma yapalım ben şuan 6+2 haftadayım randevum yarın kalp atışını duyabilecek miyim merak ediyorum

Kuzum benm randevum ayın 19 unda ilkkez gidicem ne kese gördüm ne kalp atışını hepsini beraber görürüm inşallah

merhaba benim de tüp bebek 5+0 oldum bugün 5+5 de çağırdı dpktorum kese için sanırım kalp duymasam da bebiş minicikte olsa gözükür inş :)

Kızlarrr, kontrolden çıkanlar hayırlı haberlerinizi bekliyoruz

Vallahi bende haberler sürprizli oldu biraz üçüz bebeklerin geliyormuş bakalım

Maşallah Allah kucağımıza almayı nasip etsin bana da progestan verdi kanamam yok ama erken doğum riskini azaltmak için kullanman lazım dedi bir de d vitamini ve folik asite devam et dedi hayırlısıyla doğarlar inşallah

Hayırlısıyla çok rahat duyarsın canım
Ben bugun 5+6 da gittim bebişi çok ufak gördük kalp atışıda ekranda göründü ama ses olarak duymak için daha çok erken, pazartesi günü net bi şekilde duyarız dedi İnşaAllah bu dönemleri hepimiz sağlıcakla geçiririz

Ben 7+0da 3 tane kalp atışı duydum ama yeni geldim doktora önceden gitmediğim için geç duymuş olabilirim

Yaa şaka yapıyosun üçüz müüüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…